Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
Co poviete na toto auto? Uvazujem nad kupou...
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/op ... res=EXPORT
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/op ... res=EXPORT
lubenečko, ja by som tiež bral nejaku 110kw ale keby som nenašiel a riešil to racechipom na 110kw ? stojí 120e alebo 200 nwm presne a zapojiť dva štekre zapojim aj doma
A ked teda nie ten Rover 75 2.0 V6 (resp. sa neviete vyjadrit) tak co poviete na Hyundai Sonata 2.0 okolo roku 2002? Co sa tyka spolahlivosti, servisu, spotreby, elektroniky atd.
Dakujem.
Dakujem.
preco vytahujes take "retro" znacky? mas na vyber od znameho?
To sa už nevyznám v tomto...ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ napísal:lubenečko, ja by som tiež bral nejaku 110kw ale keby som nenašiel a riešil to racechipom na 110kw ? stojí 120e alebo 200 nwm presne a zapojiť dva štekre zapojim aj doma
Hyundai je retro znacka? 
lubenečko len pre zaujmavosť tu to máš http://www.racechip.sk/chiptuning/model ... 88kw-120ps a návod
cisla su pekne, ale neverim tomu
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
zyzz: preco nie?
aj v grip magazine na rtl to spominali.. ani ja sam s tym nemam skusenosti ale predsa chip je chip.. ak si to tuto panko ako pise spoji 2 kabliky a odmera to na brzde beriem to
-
RATZINGER666
Darca
aky je podla Teba rozdiel medzi chipom a takouto standalone jednotkou?
-
audiotrack
VIP
o chipovaní a tuningu tu témy isto budú (a ak nie, tak si založte). Tieto posledné príspevky nijako nesúvisia s radami pri kúpe auta
Potencialny kupujuci sa sice pytal na KUPU AUTA S RACECHIPOM ale kriteria tohoto fora su tak prisne ze, holt zaloz si novu temu alebo svoju otazku poloz rozdelene v 2 vlaknach
(v klude to zmaz
)
-
RATZINGER666
Darca
som s Hegym, ide o vyber motora a naslednu aplikaciu chipu, to s temou suvisi 
audiotrack mal zly den a nahodou zabludil do auto-moto
bacha, aby sme sa nezacali pri vybere auta bavit o tom, ci zvolit automaticku alebo manualnu klimu, lebo to patri do temy "klimatizacie" 
audiotrack mal zly den a nahodou zabludil do auto-moto
Ahoj chcem kupiť auto od 4500 - 6500 € . Moja predstava je benzin 1.6 75kw moze byt aj nejaka odychlka smerom hore alebo dole. Prevažne Hatchback od roku 2004.
Hrrr sa napady Danke
Hrrr sa napady Danke
Ahojte, planujeme kupu noveho auta, tak by som sa chcel poradit , ktore by ste mi poradili, Kia Ceed, Hyundai I30, popripade do uvahy pripada ja Hyundai I20 aj ked je samozrejme mensi ako tie predchadzajuce, benzin na bezne jazdenie, ziadne nejakedlhe trasy.
dakujem
dakujem
podla mna su vsetky plus minus rovnake, samo i20 je menšie. Ja by som volil na základe detailov, ktoré poznáš a preferuješ len ty.
Sused mal rovnaký výber (buď Ceed, alebo i30), no nakoniec skončil pri Fluence, kde dostal výbornú výbavu za menej peňazí. Inak záleží od toho, akú výbavu preferuješ a ktorý díler ti akú zľavu vie dať.
Ako su na tom so spolahlivostou 1.8T koncernovky 110kW?
-
Scorpion90
King
Ja som v rovnakej situacii ako ty a predbezne som vybral si Ceed /este zvadza suboj s Astrou/. Bol som pozriet oba a viac ma zaujal Ceed. Lepsie sa mi v nom sedelo a ovladanie tlacidiel mi prislo intuitivnejsie a zdal sa mi aj krajsi. Tebe ale moze vyhovovat nieco uplne ine. Najlepsie co mozes spravit je ist navstivit predajcov, porozpravat sa s nimi a uvidis aku ponuku dostanes. Urcite by som siel aj na skusobnu jazdu.