Windows 8
Re: Windows 8
zrejme hej, vsak skus
ak mas origo win a nemas dvd, tak ho mas na disku na nejakej skrytej particii, robi sa to tak ze sa pocas bootu dostanes do system recovery a tam vyvolas reinstall
ze sa to da aj takto som napr. ani nevedel
ak mas origo win a nemas dvd, tak ho mas na disku na nejakej skrytej particii, robi sa to tak ze sa pocas bootu dostanes do system recovery a tam vyvolas reinstall
ze sa to da aj takto som napr. ani nevedel
Pouziva niekto na truecrypt na 8.1? Podla tohto to nie je kompatibilne.
K počítaču je originálny windows8 a keď sa to pokazí až tak, že neide nič nabootovať tak keď to nainštalujem z inštalačného dvd, akože štandardnou inštaláciou tak potom nie sú problémy s aktiváciou? Pri win7 no problém ale či náhodou nevymysleli nejakú volovinu.
Jednoduché riešenie je z recovery oddielu ale keby sa vymazal celý obsah aj všetky oddiely.
Jednoduché riešenie je z recovery oddielu ale keby sa vymazal celý obsah aj všetky oddiely.
Ja mám zakúpene Win 8. Ale nelubil sa mi, tak som dal spať 7- ku.
Jak vyšla 8.1. som si ju nainštaloval, tak mi nebral licenčne číslo. Takže som musel najprv nainštalovať 8 a potom 8.1. Proste zbytočnosť.
Podotknem, že keď som mal 7-ku a 8- ku som chcel dať do notebook, tak mi nezobral licenčne číslo, podla toho súdim, že keď si nemenil základnú dosku, tak by nemal byť problém.
Jak vyšla 8.1. som si ju nainštaloval, tak mi nebral licenčne číslo. Takže som musel najprv nainštalovať 8 a potom 8.1. Proste zbytočnosť.
Podotknem, že keď som mal 7-ku a 8- ku som chcel dať do notebook, tak mi nezobral licenčne číslo, podla toho súdim, že keď si nemenil základnú dosku, tak by nemal byť problém.
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim pouzivam sedmicku mal som asi 2 tyzdne na skusku osmicku no nesedela mi nejako .. ako je to s tou 8.1 oplati sa uz prejst ? ake vyhody tam vidite ?
Zalezi od toho co ti na 8-ke nesadlo. Pretoze tu su len take drobne vylepsenia.
http://www.zive.sk/test-windows-81-ta-p ... fault.aspx
http://www.zive.sk/test-windows-81-ta-p ... fault.aspx
-
Chalesnik
Medium Professional
no asi je to o zvyku,, ale ci tam niesu dake problemy s kompatibilitou ovladacou, hier a podobnych veci ... ?
Ja som robil cistu instalaciu, Upgrade by som velmi neodporucal. Mnoho ludi s tym ma problemy.
Nemal som ziadne problemy. Vsetko co mi fungovalo na 8ke bezi aj na 8.1 a to som mal 8.1ku uz o mesiac skor.
Hry uz v poslednom case velmi nehravam, cize s tym ti neporadim.
Nemal som ziadne problemy. Vsetko co mi fungovalo na 8ke bezi aj na 8.1 a to som mal 8.1ku uz o mesiac skor.
Hry uz v poslednom case velmi nehravam, cize s tym ti neporadim.
Mne sa nedari rozbehat gta4. Neviem co chces hrat ale odporucam pozriet fora k tej hre.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Je to problém GfWL.. Musíš odinštalovať všetko spojené s GfWL, reštart a znova nainštalovať z MS stránky
Tak uz to funguje
. Dik
-
Chalesnik
Medium Professional
este nieco oplati sa vobec instalovat tie aplikacie do metra ?? popripade ake by nemali chybat v pc ? ...
Neoplati, tie aplikacie su sracky. Nikdy to nenahradi plnohodnotne desktop aplikacie. Na desktop najdes vsetko co potrebujes. Jedine co z toho vyuzivam to je pocasie. Ale to tiez len otvaram Start menu aby som pozrel kolko je momentalne vonku stupnov. Ostatne som vsetko odinstaloval.
-
Chalesnik
Medium Professional
ydravim surne potrebujem pomoct ... akurat som instaloval win 8.1 stylom ze mam sdd a hdd miesto dvd mechaniky .... vsetko som nahadzal na hdd vytiahol s pc ... spravil nanovo instalalciu win 8.1 na sdd ked bolo vseko naisntalovane vlozil som s5 HDD no nezobralo mi ho ked dam spravu diskov ten disk tam vidim ale ako GPT ked na to tuknem pravym je tam moznost konvertovat... skonvertuje mi to aj bez straty suborov ?? na tom disku som mal vsetko nerad by som o to prisiel ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nie, konvert disku z GPT do MBR alebo naopak nejde bez vyčistenia
rochedo: pri čistej inštalácií ti akým spôsobom zobralo kľúč z osmičky? Alebo ťa zle chápem? Alebo si si kupoval priamo 8.1?
-
Chalesnik
Medium Professional
dalsi problem... nainstaloval intelacku grafiku s update cize s kompatibilitou by nemal byt problem... pri starte systemu alebo ked chcem dat vlastosti grafiky tak vyhodi chybu WerFault.exe neviete co s tym prosim?..... po druhe nainstaloval som eset a nemam ho v paneli oznameni ani ked tuknem otvorit tak mi ho neotvori, v procesoch figuruje ako spusteny ?
mne nefunguje SLi rezim na 8.1 pri najnovsich ovladacoch. Mam notebook Lenovo Y500 neviete poradit co s tym?
-
Chalesnik
Medium Professional
no tak zistil som ze lenovo na kompatibilitu ovladacov totalne je*e hlavne co sa tyka, onekey theater a podobnych veci, to mi tam robilo skazu
Co sa týka lenova mne zas nefunguje ovládač na dolby digital