Android aplikacie
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Android aplikacie
nepozna niekto dobru offline navigaciu? (najlepsie zadara, alebo cim mensi poplatok
) stacia mapy slovenska
-
MichalkoOo
Zablokovaný
možno staršia aplikácia facebookuchlapec10 napísal: da sa to nejak obist? uz na to nadavam posledny mesiac co ma to prinutilo nainstalovat
ja som este nikdy nenainstaloval ten messenger, cize mi ani nikdy nepresunulo spravy natvrdo donho
podla mna ak to raz clovek nainstaluje uz mu to bude stale vyhadzovat, ja mam teraz cca 3 telefon za posledne dva tyzdne a na zaidnom mi to nenanutilo. Kamos si to ale raz instalnul a odvtedy aj ked nahodi staru verziu, tak mu to presunie
Ani ja nepoužívam messenger. Ja som v menu odinštaloval všetky aktualizácie a údaje a mám stock facebook.
vendo offline a free je be-on-the-road, vyuziva open source mapy ale nenavedie az k popisnemu cislu, dovedie ta na ulicu, dalej si hladaj sam, doslova
ak si sikovny, zriesis si aj sygic
ak si sikovny, zriesis si aj sygic
-
mirak2
Hardcore addict
pouzivam messenger, ale nepouzivam oficialnu appku fb, este od cias kedy ju mali v html5 a fungovala uplne na hovno... pouzivam friendcaster a zvykol som si na neho, velmi dobra appka
-
DeJF
Addict
Messenger je stále povinný? Lebo pár dní dozadu som ho zmazal a už ho Facebook odomna nechce.. Iba mi ho občas pripomenie
Asi už nie, veľa ľudí sa na neho sťažovalo. Tak či tak som si na neho zvykol a teraz keď prešiel redizajnom sa naň dá aj pozerať. Main app teraz už prakticky nespúšťam.
-
DanielDevil
Addict
práveže keď som resetoval mobil na továrne nastavenia a nahadzoval si appky messenger som si nedal, no vyskakovalo mi pri správach stále upozornenie či ho nechcem nainštalovať, usilovne som dával nie až kým mi to nedalo na výber a musel som to stiahnuť 
Ja som to vyriesil tak, ze som messenger stiahol a dal ho zablokovat v aplikaciach, odvtedy mam pokoj
Ináč nedávno som narazil na parádnu appku pre študentov, trochu sa s tým treba pohrať, ale tých 10-15 minút čo tým strávite neoľutujete. Volá sa to HomeWork. Robí to aj widgety z rozvrhom a úlohami, automaticky to dokáže vypnúť zo zvonenie a keď si tam píšete známky tak to rovno počíta priemery, s tým, že sa dá navoliť ktorá známka má akú hodnotu.
Chcem sa spýtať je dôležité dať si antivir na mobil ak ani ktory by ste odporúčili
nie je
poznáte nejakú aplikáciu na zdielanie suborov? (hlavne hudby)
a nieco na streamovanie videa cez wifi? (skifta nejak nefunguje a bubbleUpNp mi ani nenajde PC)
4.2.2 nerootnuty
// uz netreba, skifta uz funguje a na subory zatial budem pozivat kies air ("kies cez wifi" nefunfuje)
a nieco na streamovanie videa cez wifi? (skifta nejak nefunguje a bubbleUpNp mi ani nenajde PC)
4.2.2 nerootnuty
// uz netreba, skifta uz funguje a na subory zatial budem pozivat kies air ("kies cez wifi" nefunfuje)
Nemá niekto tip na nejaký pekný / zaujímavý free Locker ? ... úvodnú zamknutú obrazovku ?
Osobne používam WidgetLocker (viem, nie je free) spolu s Zooper Widget. Skvelé na tom je to, že si môžeš urobiť lockscreen 100% podľa tvojích prestáv.Lubenečko napísal:Nemá niekto tip na nejaký pekný / zaujímavý free Locker ? ... úvodnú zamknutú obrazovku ?
existuje nejaka app ktora zahrna vsetky socialne siete? nech nemusim mat osobitne pre kazdu zvlast aplikaciu, ale aby sa dalo vyberat medzi nimi(fb,linkedin,twitter,instagram napr.)
Zdravím, hľadám nejakú appku pre android samozrejme, ktora napodobnuje ios7. Ide mi hlavne o uzamykaciu ovrazovku, najviac sa mi páči ako vysuniem tu spodnú listu kde mam nastavenie wifi bluetooth jas atď. Na google play je kopu takých aplikácií ale buď su to vírusy alebo je tam kopu reklám. Ak by ste vedeli o nejakej takej aplikacii,napíšte. K+
adw launcher a ios7 theme, mas tam hornu aj dolnu listu aj lockscreen
adw launcher - nanslo mi nic s iOSCheZteR napísal:adw launcher a ios7 theme, mas tam hornu aj dolnu listu aj lockscreen
iOS theme - tam su same reklamy, to som mal