Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
chciet pouzivat iphone a nevediet pouzit google je trufale
http://lmgtfy.com/?q=how+to+transfer+co ... +to+iphone
http://lmgtfy.com/?q=how+to+transfer+co ... +to+iphone
mám si kúpiť iphone 5c alebo dať o 100€ viac a kúpiť 5s?? tá vyššia cena nieje problém, ale 5c je mi sympatickejší,... čo myslíte??
Čím výkonnejsí si kúpiš, tým dlhšie ti vydrží. Z tohto dôvodu by som šiel do 5s - hlavne ak ti vyššia cena nerobí problém. Okrem toho mne osobne sa 5c dizajnovo absolútne nepáči - to už by som radšej zobral 5.
5C je +- 5. teda ma minimalne o rok kratsiu SW podporu ako 5S. ale ked planujes menit telefon kazdy rok tak ber C.
Kedze obidve su nove modely tak by mali mat 2 rocnu podporu. 5C bezi na iOS7, neverim ze za tie 2 roky pridaju nejake revolucne funckie kvoli ktorym by uz nestihal hardver.kerefáček napísal:mám si kúpiť iphone 5c alebo dať o 100€ viac a kúpiť 5s?? tá vyššia cena nieje problém, ale 5c je mi sympatickejší,... čo myslíte??
Napriek tomu aj ja by som zobral 5Sko, hlavne kvoli vykonu. Ak vsak menis telefony casto tak ber ten co sa ti viac paci.
//pardon
kde si zobral tie dva roky, najdrahsi priatelu
3GS vysiel s iOS3 v roku 2009. posledny ktory na nom siel bol iOS 6.1.3 tento rok.. takze 4 je to spravne cislo
3GS vysiel s iOS3 v roku 2009. posledny ktory na nom siel bol iOS 6.1.3 tento rok.. takze 4 je to spravne cislo
Vie niekto o nejakej aplikácii pre Iphone ktorá je ako keby plánovač dňa, zadám čas, oznámenie a v ten daný čas mi vybehne na mobile oznámenie čo si poznačím že mám vtedy urobiť alebo nejakú vec, vie niekto o niečom? Dúfam že som to napísal zrozumiteľne
Vopred dík za odpovede.
Pripomienky, štandardne už nainštalované v systéme uplne postačujú
Nieje tam presný čas. Mám Iphone 3gs.
V kalendari sa urcite daju
Jop dík to som si nevšimol K+, ale aj tak ak by vedel niekto o lepšej appke tak píšte.
Hod do AppStore ToDo a najdeš ich milion 
Ipad Air v Australii uz v predaji a SR uz tiez naskladnuje 
systemy od Apple nie su windows, ktory musis rozhadzat milionmi aplikacii tretich stran aby si mohol robit veci, ktore chces. prave naopak, 99% z nich krasne staci presne na to co potrebujes a nepotrebujes tam pchat nic zbytocne|HoJo| napísal:Jop dík to som si nevšimol K+, ale aj tak ak by vedel niekto o lepšej appke tak píšte.
Poradte nejaké dobré hry a aplikácie na Iphone. Odmením K+.
tak podla toho čo považuješ za dobú hru a aplikáciu (a či chceš free alebo platené)
jaosobne nedám dopustiť na tieto- všetky free (ale niektoré iba lite verzie) :
movie action fx- super efekty to videa
voice plus- zmena hlasu- dá sa s tým pekne pobaviť
finger cut- hovadine ale zabaví to
fruit ninja- fajn hra
angry birds
jetpack- táto hra má u mňa nahraných niekoľko dní
nosferatu- tiež v poho hra
JSCLite
iSuprise- ak screenneš vlastnú plochu, dá sa stým super zabaviť
iBeer
CTW Lite- GTAčko na mobil- misií tam free moc nieje ale iba tak jazdiť a zabíja pre peniaze ma bavilo
asplath 6
light- naozaj málo ludí čo ja poznám majú appku aby si mohli zapínať svetlo ako baterku
filemanager- ak potrebuješ dať poznámky do pc a do wordu
minecraft PE- pre nadšencov minecraftu
blood...glory
swordigo
warterslide
bannerflo
rf 12
whackey taxi
subway surf
facebook- lepšie než chodiť cez safari
a kopec ďalších
jaosobne nedám dopustiť na tieto- všetky free (ale niektoré iba lite verzie) :
movie action fx- super efekty to videa
voice plus- zmena hlasu- dá sa s tým pekne pobaviť
finger cut- hovadine ale zabaví to
fruit ninja- fajn hra
angry birds
jetpack- táto hra má u mňa nahraných niekoľko dní
nosferatu- tiež v poho hra
JSCLite
iSuprise- ak screenneš vlastnú plochu, dá sa stým super zabaviť
iBeer
CTW Lite- GTAčko na mobil- misií tam free moc nieje ale iba tak jazdiť a zabíja pre peniaze ma bavilo
asplath 6
light- naozaj málo ludí čo ja poznám majú appku aby si mohli zapínať svetlo ako baterku
filemanager- ak potrebuješ dať poznámky do pc a do wordu
minecraft PE- pre nadšencov minecraftu
blood...glory
swordigo
warterslide
bannerflo
rf 12
whackey taxi
subway surf
facebook- lepšie než chodiť cez safari
a kopec ďalších
fifa 13, GTA vice city, NFS most wanted, base jumper, nuts
poradte appku ktora mi prehra 720p mkv na iphone, najlepsie free .. zatial co som skusal tak vsetky chcu nejaku licenciu
neviem iste ale ACEplayer je tuším HD... ale ak si dáš video normálne do zložky video v iphone, tak ti to prehrá takú kvalitu aká je a zadarmo (ak ti to ako mnoho ľuďom nejde- vložiť video do iphonu bez appky, tak si nájdi svoje video, daj si ho cez do mp4 formátu, daj pravé tlačidlo a otvoriť v programe- vyber iTunes- otvorí sa ti to video v iTunes okne, vypni video, daj si svoj iPhone, tam v zložkách kde si synchronizuješ hudbu, appky, a pod. nájdi zložku Filmy- tam budeš mať svoje video- zaškrtni ho- daj Synchronizovať- nič iné nepotrebuješ

VLC for iOS