Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
TommyHot
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Príspevok od používateľa TommyHot »

beardie napísal:fingerprint snimac mam aj na svojom notase, aj na firemnom, je to zbytocnost, nevyuzil som to ani raz
Az na to, ze snimac na tvojom notase nie je zaroven aj ovladaci prvok. V pripade iPhonu ta to nijak neobmedzuje v pouzivani, kedze ten home button musis stlacit tak ci tak. Je to brutalna pridana hodnota bez toho aby si ta akymkolvek sposobom otravovala (za predpokladu, ze to bude dobre snimat).
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ako som uz napisal, viem si predstavit tu funkcionalitu, nevidim v nej ale vyznam
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

suhlasim s beardiem. doteraz bez toho kazdy zil bez toho, aby mu to chybalo. na odblokovanie telefonu existuje milion sposobov, tento vidim ako len dalsi v poradi.
ako som napisal, pri bankovych appkach to zrejme pouzite nebude (aspon ja by som to urcite nepouzival ako sposob prihlasenia do IB) a v akych inych by to mohlo mat uplatnenie? na socialne siete a mail sa lognes raz a potom sa loguje automaticky, takze ani tu sa velmi vyuzivat nebude a naco by si kto blokoval ine aplikacie?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

guess.whoo napísal:doteraz bez toho kazdy zil bez toho, aby mu to chybalo.
To co je za argument? Par desiatok rokov dozadu ludia zili na svieckach a kurili drevom a nikomu nechybal plyn a ziarovky.... :roll:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak napis v akej aplikacii by sa dal ten snimac realne vyuzit.
nehovorim o svieckach a jaskyniach, ale o IT. odkedy sa mobilne telefony zacali vyrabat tak stale bolo co zlepsovat a ludia stale prahli po inovaciach. ale nikde som sa nestretol s tym, ze by im chybal senzor na odtlacky prstov. vacsinou je to odolnejsie telo, lepsi fotak, ergonomickejsie spracovanie, krajsi display...ale toto nie
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Skor by som to porovnal s 3D v telkach. Uz nemaju, co nove ponuknut, tak vymyslaju nove veci, ktore maju ale velmi obmedzene vyuzitie
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ludia nevedia co chcu kym im to niekto neponukne. Keby Apple neprisiel s iPhonom, tak dost pravdepodobne by dodnes bola Nokia ziskova a tukali by sme do tlacitiek a par ludi by sem tam malo nejake HP, HTC (teraz su HTC super, ale pred iPhonom to bol bordel), alebo inu parodiu na smartphone. To, ze si neviete predstavit plny potencial odtlackov prstov este neznamena, ze trh na to tiez nepride. Viem si napriklad predstavit, ze na tablete, ktory moze vyuzivat cela rodina sa bude odtlackom prstov autorizovat konkretny clen rodiny, ktoremu sa ponukne jeho uzivatelske konto takze bude mat vsetky svoje nastavenia po ruke. A to je len jedno z moznych vyuziti.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

presne na to co si napisal sa dal vyuzit aj senzor na PC. Lenze kolko je dnes domacnosti kde je len jedno PC? pomaly ma kazdy clen rodiny svoj a to iste plati aj pri tabletoch. Jasne ze nema kazdy clen 5 clennej domacnosti iPad, ale maju viac lacnejsich tabletov s androidom.
Ok beriem, ze by sa to dalo takto vyuzit, ale ci to niekto bude pouzivat je velmi otazne. Kazdopadne mas pravdu v tom, ze nikde nevies co prinesie so sebou konkretna inovacia. Uvidime teda, zatial je to len eye candy, ktore zabezpecilo vyssiu cenu
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Má tu niekto iOS 7? Zaujímala by ma rýchlosť a či tam sú konečne funkcie ako defaultné aplikácie.. Vážne o iphone 5s uvažujem a to som bol iphone hater
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Nemam iPhone uz od cias 3GS ale viem ze defaultne aplikacie si tam nevies nastavit. Cize nic take ze Chrome namiesto safari atd..
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

A preto chcem vedieť či iOS7 niečo zmenil
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

MichalkoOo napísal:A preto chcem vedieť či iOS7 niečo zmenil
iOS7 este nie je pre siroku verejnost, ale viem ti zarucit, ze Chrome v iOS nikdy defaultny nebude. je predsa od Google a po tom co zo systemu vypadli Google Maps a Youtube je naivne cakat, ze Safari nahradi googlovsky browser
FANTOM092
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FANTOM092 »

MichalkoOo napísal:Má tu niekto iOS 7? Zaujímala by ma rýchlosť a či tam sú konečne funkcie ako defaultné aplikácie.. Vážne o iphone 5s uvažujem a to som bol iphone hater
Tak rýchlosť je určite lepšia ako na androide, však si pozri videá na youtube (iphone 5 z iOS 7 a už ten smartphone je dosť rýchly a iphone 5s bude na tom podobne). A aplikácie ako google chrome alebo youtube sa daju stiahnuť a používaš ich normálne ako na androide.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Badumtss... Stoji za pozretie :D

Osobne sa mi 5S celkom pozdava, ale nie som si isty, ci by som si opat zvykol na mensi display ako mam teraz (Note).
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

MichalkoOo napísal:A preto chcem vedieť či iOS7 niečo zmenil
Nie, ale ked si ho jailbreaknes tak existuje na to appka browser changer (ale je aj univerzalnejsia, ktora sa stara o viac appiek ako len o browser, len uz si nespominam na meno).
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Ja som nahodil iOS7 na Iphone 4S - uz je uvolnena GM verzia ktora uz koluje na nete (cize iOS7 si vie dat kazdy, avsak pozor po upgrade na iOS7 potrebujete najnovsi iTunes ktory je momentalne uvolneny len pre Mac)

Prve postrehy su take rychlost je OK ziadne spomalenie.
Na ovladanie si treba chvilku zvykat :D (v menu uz nie je potrebne klikat vlavo hore pre navrat na predoslu ponuku ale staci prejst prstom po obrazovke z lava doprava a ste o krok spat.

Klavesnica mi pride lepsia (pisanie na vysku a mozno 1 preklep) - ale to je asi len moj osobny nazor

Fotak prepinanie na video, panorama, ... prejst prstom po obrazovke z jednej strany na druhu - viac mi vyhovoval prepinac co bol v iOS6

spodny control panel (stale som si nezvykol ze tam je a wifi chodim zapinat cez menu :D - ale to je len otazka casu)

ohladom desktopu ten wallpaper je prijemne spestrenie :)

hlavne vylepsenie pre mna su adresare (konecne je tam viac ploch na jednu plochu do adresara vojde 3x3 a potom ide dalsia plocha)

lava obrazovka zmizla uplne (vyhladavanie)

Aspon tak zbezne.
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

Kurnik a to som si neskutocne zvykol na ten vyhladavac. Tesi ma to zapinanie wifi, su tam aj ine prepinace?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Spotlight je teraz pristupny z kazdej obrazovky, co je je oproti povodnemu rieseniu podstatne pohodlnejsie

ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ten spotlight som nasiel pocas dna :)
dalsia vec co je na zvyknutie je prehliadanie webu.

ak potiahnete prstom zlava doprava znamena to back
z prava do lava to znamena forward.

prijemne vylepsenie.
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

Cital som niekde ze predny panel(display) z iphonu 4s nepasuje na iphone 4, ma stym niekto skusenosti alebo sa to da namontovat ?
Napísať odpoveď