Dedinčanky vs meštanky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Zeny

Dedinčanky
35
51%
Meštanky
33
49%

Celkom hlasov: 68

brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Dedinčanky vs meštanky

Príspevok od používateľa brm »

Ja by tiež dal niečo neutrálne.. mne je to jedno.. podľa mňa sa správajú úplne rovnako a v každej skupine sa nájdu nejaké kurv****, nábožensky založené, milovníčky prírody... nedá sa to generalizovať.. aspoň podľa mojich skúseností. Osobne však tiež dávam prednosť mestským dievčatám.. bývajú blízko a netreba sa za nimi ďaleko trepať, aj keď teraz s autom mi to už je asi jedno.

:)
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

Meštianky. No nechcem generalizovať, ale najmä dedinčanky a zvlášť čo poznám na východnom Slovensku sa mi proste nepáči a nevyhovuje mi ich správanie, vystupovanie a to nárečie. V jednej vete 10krát použije "no ta" a "ta ňe" a ešte rozpráva takým štýlom akoby sa chcela hádať a s nervami... ja neviem, možno je to taký ich štýl rozprávania, no mne osobne sa taký štýl nepáči. Určite nie všetky sú tam také, ale v určitých častiach sa presne také nachádzajú, najmä Prešov okolie a ďalej a ešte trochu aj Košice okolie, ale tam už trochu menej. To isté sa mi nepáči ani na mužoch, to je skoro to isté, ale reč je o ženách. Mestské dievčatá sa mi viac páčia či už správaním, vystupovaním, aj obliekaním, aj rozprávaním a zvykmi... (a možno aj výzorovo :smt059 ).
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ja som bol roky v tom ze dedinčanky su skvelé uzasné baby a stačilo mi zistiť akým sposobom píšu akú mali minulosť a ako sa ku mne správajú. Písal som si s fakt luxusnými babami z mesta boli pekné a boli ku mne fakt príjemné neboli namyslené proste nič také.A tie priemernejsie dedincanky boli totálne namyslené sa chovali ako princezné. Mal som meštianku a dedinčanku a meštianka bola fakt lepšia v kazdom smere. A dufam ze aj dalsie budu z mesta alebo max z tých dedín co sú bližšie k mestu a nie tie vzdialenejsie dediny v ktorých baby sa chovaju po väčšinou ako šlapky a miestny bitkársky idioti budu rýpať alebo sa posmievať ze "mešťan co nevie držať lopatu v ruke" a podobné reči.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

o narecie by neslo, to nase mi pride ako sranda, hlavna ked sa v nom vedie diskusia o nieco odbornom :D
mne skor vadi folklornost. nemam nic proti folkloristom, ale nepaci sa mi ked ma do toho chce niekto angazovat. nebol som v tom duchu vychovany, presadzovanie folkloru na zakladnej mi ho uplne odcudzilo a neviem si predstavit, ze by som sa na svadbu a vo velke sviatky (Vianoce, Velka noc) boliekal do kroja, alebo co i len behal po oblievackach a stavani majov. rovnako mi nie je po voli predstava chodenia na svadby, krstiny, kary,... do x-teho pokolenia
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Aký je rozdiel medzi mešťankou a dedinčankou?
Mešťanka má na p....e piercing a dedinčka kliešťa.

Seriously... Dedina s 2000 obyvateľmi a internetom nie je žiadny rozdiel oproti mestu so 60 000 obyvateľmi.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Žil som v meste, potom na dedine, potom v meste potom na dedine a teraz žijem v meste a je mi to úplne jedno. Všade sa nájdu aj také aj onaké typy dievčat. Pokiaľ má dievča vyhovujúce vlastnosti je mi jedno odkiaľ je. Moje známe sú tak 50/50, takže naozaj nemožno povedať, že na dedine žijú promiskuitné ženy a v meste intelektuálky s vyberaným správaním.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

pokial to nie su echt gadzovky co hutoria tak je to v poriadku :) doba sa uz davnejsie zmenila dediny zazivaju boom
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

Zaujimave citanicko, i ked podla mna su tieto tvrdenia nicim nepodlozene, ako uz viaceri spominali neda sa to takto skatulkovat

Ja si zakladam natom, ze zenska musi vediet varit a ci sa to naucila v panelaku na 12tom poschodi alebo v drevenici s vyhladom na pasuce sa kravicky v hornej-dolnej, je mi to proste jedno :lol:
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

ja som mal 2 dzedzincanky a jedna bola moc nabozna a druha sa moc kurv****... A poznam par mestaniek a su to celkom fajn baby, je s nimi sranda, nie su to preafektovane falosne 3,14ce. Ale zase niekto moze mat iny nazor, zalezi od skusenosti.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Kayko pekne protiklady :D
Zacinam aj premyslat ze v tomto smere ma aj zmysel tlacenie decka do cirkvi.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

wladas napísal:Kayko pekne protiklady :D
Zacinam aj premyslat ze v tomto smere ma aj zmysel tlacenie decka do cirkvi.
to je skor vychovou, chodil som na 8-rocny cirkevny gympel. co ti ja viem ci v tom bol daky rozdiel? kto sa chcel vytrtkavat, ten sa vytrtkaval, kto chcel chodit do kostola, ten chodil a kto chcel pit, tak ten bol so mnou ;)

vsetko je o vychove a o zakazanom ovoci. ako sa hovori, vsetkeho s mierou.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

Neni to sice porovnanie mesto a dedina ale mam celkom lepsie skusenosti z babami z menších miest....
kedže som z KE. Mam proste pocit ze tie baby su casto krat skromnejšie menej namyslené. neviem mozno len nahoda...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Mal som tu cest s babamo ktore vyraatali na dedine a naopak v meste a jednoznacne je lepsie mesto. Su casto krat samostatnejsie. Baby z dediny casto krat od chlapa ocakavaju zarobok a ze oni sa budu starat o deti a domacnost.
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

Dnes uz to neni az tak velmi badatelne podla mna ale par rokov dozadu si pamatam baby z dediny co sravali do latriny, chlpate pazuchy a rano pomohli mame nakrmit sliepky. Dokonca sa o mojej spoluzacke hovorilo ze ma len troje nohavicky. Jedny do skoly druhe na doma a tretie uz ani nevim ale asi do kostola
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

S určitými výhradami volím mesto.... baby sú tak trochu praktickejšie, samostatnejšie (milujem samostatné povahy u žien), majú väčší rozhľad.... výhradami ale myslím to, že nemám rád mestské herečky s čivavou v kabelke, ktoré si o sebe myslia, že nad ne nie je.... a že pokiaľ ich človek pretiahne, tak ich ráno na nočnom stolíku bude čakať kľúč od BMW X5.... aj keď ono sa u mladých ľudí stierajú rozdiely týkajúce sa pôvodu - po istom čase sa ale prejavia zase. Zrejme to súvisí s tým, že ako sa človek vyblbne v mladšom veku, potom sa určitá jeho vrodená nátura prejaví zas.
Ja som mestský človek, ale hovorím jedno - mám za to, že veľké mestá (100 000+) sú nenapraviteľnými semeniskami ko*ot -izmu a mnohé dediny zase majú problém s príbuzenským krížením (kur*a, však sú tam pomaly všetci rodina). Holt treba kus od kusu vyberať opatrne.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

tema je z principu nezmyselna pretoze vsetko zavisi od konkretnych jedincov. Ja napr.poznam 5dievcat z jednej dediny a kazda je povahovo aj spravanim uplne ina. Ale jednu vec som si naozaj vsimol, aj ked ani ta sa neda uplne generalizovat:v mestach su babi viacej vychovavane k tomu aby nieco v zivote dosiahli,VS,karieru a pod. Dievcata z dediny su naopak skor take, ze len sa co najskor za niekoho co len trochu schopneho vydat, starat sa o deti,domacnost..Ale opakujem ze v dnesnej dobe az tak uz neplati a rozdiely medzi mestom a dedinou sa stale viacej stieraju.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

no to neviem, podla mna ludia z dediny su viac motivovany a ich cielom je castokrat dostat sa pracovat / studovat do mesta a zit ten fancy city life ..
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

Podľa mňa je úplne jedno či baba vyrastá v dedine alebo meste, záleži len od toho, k čomu ju rodičia vedú. Ak celý život vyrastala po boku mamy, ktorá sa starala len o rodinu a domácnosť, tak bude mať podobné návyky a nároky na svoj život. Všetko je to o prostredí v ktorom baba vyrastá, pokiaľ ju tlačia do štúdia a aby niečo dokázala v živote, môže byť aj s osady a dokáže viac ako nejaká "meštanka" čo sedí celý deň na riti v trojizbáku :P
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Co pozorujem ja, tak v dedine je v ramci +- rovnakeho rocnika +- rovnaka poloha spravania... tym, ze je komunita mensia, a tympadom potreba prisposobit sa zvysku ak niekto chce mat socialny zivot vacsia, tak je tendencia, ze baby narodene +- naraz maju velmi podobne spravanie, co tu uz bolo naznacene.

Ak sa v jednom rocniku zide viac bab ktore maju silne tendencie k "k*rveniu sa", tak je pravdepodobnost, ze vsetky v tom rocniku budu k tomuto tahat, naopak ked bude viac bab ktore maju tendenciu nevyhladavat chlapov, tak je pravdepodobnost, ze ich tam bude viac takych co velku skusenost so vztahmi nemaju. (podobne aj typy ktore hladaju, ci je v partii "in" mat bohateho, ci pekneho, ci futbalistu ci hasica)

V mestach, hlavne vo vacsich, kde ma pomaly jeden blok tolko obyvatelov jak cela dedina, je jednoduchsie najst si inu partiu ak sa svetonazor jednej osoby nezhoduje s nazorom zvysku okolia, preto je aj diverzita vacsia. Inak ale velmi generalizovat nejde... daju sa najst na dedine baby co nemaju iny sen len cim skor vypadnut mimo, aj v meste baby co tuzia mat domcek na lazoch.

(pozn. ak sa bavim o dedine, myslim tym povodne dedinske obyvatelstvo, nie baby, ktore sa prestahovali na dedinu s rodicmi po tom, co uz v meste zili, typicke najma pre obce pri vacsich, bohatsich mestach)
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Nechcem samozrejme nikoho uraziť, je to len čisto na základe mojej osobnej skúsenosti - oveľa viac na prvý pohľad odradzujúcich dievčat vidím v dedinách, ako v mestách. Či už ide o vzhľad, alebo o dojem, akým pôsobia, keď otvoria ústa alebo sú súčasťou nejakej interakcie s okolím. Takže za mňa aspoň menšie mesto :)
Napísať odpoveď