Ako babe dokázať že ju mám naozaj rád?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
RobZero
Novice
Novice

Ako babe dokázať že ju mám naozaj rád?

Príspevok od používateľa RobZero »

Chodil som s babou dosť dlho no bolo to z mojej strany nie moc dobré kedže som na nu nemal moc času a kvoli problémom v rodine dosť často ani náladu pred mesiacom ma opustila no ja na nu stále myslím a chcem ju späť ale už nemám moc času lebo som už čakal asi až príliš a preto by som chcel len radu čo mám pre nu spraviť ako ju skúsiť získať späť zatial plánujem ju počkať len pred domov s kyticou v ruke a povedať jej o tom no neviem čo povedať a či to bude stačiť.
jax90
Expert
Expert

Re: Ako babe dokázať že ju mám naozaj rád?

Príspevok od používateľa jax90 »

Lol,kytica....na to rovno zabudni.
RobZero
Novice
Novice

preto sem píšem aby som mal čo najväčšiu šancu u nej takže kytica nie ale s prázdnymi rukami to je tiež asi trocha blbé
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

Toto nie je film, že ťa zbadá stáť pred domom s kyticou v ruke, ty jej povieš "prepáč" a ona sa ti hodí okolo krku, odpustí ti a budete spolu šťastní. Na to zabudni.

Zavolaj jej, že by si sa rád s ňou stretol a chceš sa s ňou porozprávať. Stačí nech ťa len vypočuje. Nesnaž sa tlačiť na ňu. Môžeš jej povedať, že si uvedomuješ, kde si spravil chybu a že by si to rád zmenil, že k nej stále niečo cítiš atď. Len sa prosím ťa neskloň pred ňou na kolená a nepros o odpustenie. Len jej povedz, čo cítiš a nechaj ju, aby sa rozhodla sama.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Autor témy- Naco ti je dievča, ktoré ti nie je oporou ked más ťažké životné chvíle? Práve kvoli nim ťa opustila,šak načo by bola oporou frajerovi ked rovno si nájde takeho chalana ktorý nemá žiadne rodinné problémy a viac času naňu. Ja neviem už raz ste sa rozišli bolo to iniciované z jej strany co ked sa to stane znova? Len ťa brzdí a podla mna viac chalanov ti toto napíse aby si ju nechal tak a hladal dalšiu
RobZero
Novice
Novice

pinco velká vdaka takto nejak som si to predstavoval lebo som sa bál že to preženiem alebo niečo tak som sem radšej napísal

//autoeditácia príspevku (03 Nov 2013, 19:43)
Ja som jej ale o tých problémoch nikdy nepovedal v tom bol ten problém vždy som povedal len že nemám čas a ona si myslela že to je kvoli nej ale teraz už chápem že som jej to mal povedať ešte si to rozmyslím no asi jej ešte posledný krát napíšem a skúsim to
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Blastbit, a načo je ženskej chlap, ktorý nemá na ňu čas? Aby bola stále sama a čakala, kedy príde?

Tento prípad vôbec nemusí byť taký stratený. To je vec, ktorá sa dá zmeniť, keď bude chcieť. Pokiaľ však aj ona ešte k nemu niečo cíti.
needhelp
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa needhelp »

Tak sa s nou stretni a povedz jej preco si bol taky, a ze preco si jej to nechcel vtedy povedat. Bud uprimny, vsetko jej porozpravaj a uvidis ako sa zachova, co ti nato povie. Hlavne na nu netlac aby sa hned teraz dala s tebou zase dokopy. Daj jej cas a priestor. Zeny nemaju rady, ked na nich niekto tlaci a hlavne jej nehovor ako velmi ju lubis, pretoze prave to je ten natlak, ze ty v tom mas jasno a ona to tak neciti. A ked sa ti za tu dobu co nie ste spolu neozvala, ze by ta chcela naspät tak asi to tak neciti. Co sa vsak moze zmenit. Nehovorim, ze nie. Ale poviem ti jedno. So mnou sa rozisla priatelka. Strasne som ju tiez chcel naspät aj po dlhej dobe, aj som to docielil, ale dopadlo to rovnako, zase sme sa rozisli. Uz viac by som tuto chybu nespravil, zabil som tak skoro pol roka, ktory som mohol stravit zmysluplnejsie. Poucil som sa z toho, tak zvaz, ci ti to za to stoji, pretoze sanca, ze to vyjde na druhykrat je mala.

//autoeditácia príspevku (03 Nov 2013, 19:59)
ako dlho ste spolu pred rozchodom chodili ?
RobZero
Novice
Novice

Asi rok a pol nebolo to zas mega dlho ale dosť sme si rozumeli ale začínam nad tým viac rozmýšlať ovela viac mi to tu pomáha čo píšete a asi naozaj už o mna ani stáť nebude počkám si asi a skúsim to iba ako kamarát s nou a počkám ako sa to bude vyvíjať
needhelp
Amateur
Amateur

ja som to presne tak skusil, ze som sa tvaril, ze chcem byt kamarat a zo zaciatku to tak aj bolo. Drzala si odstup a chovala sa ku mne fakt ako len ku kamaratovi, nic viac mi nedovolila lebo nic viac nechcela vtedy. No po nejakej dobe sa to zlomilo a zacala byt otvorenejsia a nechala sa namotavat, flirtovala so mnou a uz to bolo take uvolnenejsie, ze si ma pustila viac k sebe.
Nevravim, ze toto je najlepsi sposob a jediny, ale mne sa to tak podarilo. Je tam stale aj ta sanca, ze ked jej budes kamarat, tak nim aj ostanes a "nezlomi" sa to tak, ako v mojom pripade.
RobZero
Novice
Novice

skúsim to priatelstvo a nechám tomu volný priebeh veľa riešenia asi naozaj nič dobrého neprinesie
needhelp
Amateur
Amateur

Tak vela stastia. Potom daj vediet, ako to ide.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Needhelp nenechala ťa náhodou druhý krát tá istá frajerka ? :-D
RobZero, tak ti treba, keď po roku a pol nevieš povedať priateľke, s ktorou si podľa tvojich slov rozumiete, že máš nejaký problém. A to tiež by som chcel vidieť, čo to máš za partnerku, keď si za rok a pol nevie všimnúť, že máš problém.
Každopádne ako pinco, zavolaj jej, že jej toho potrebuješ zrejme veľa vysvetliť, netlač na ňu a neponižuj sa. Ak bude chcieť tak bude chcieť, ak nebude chcieť, hold smola mal si na to myslieť skôr ako si jej rok a pol klamal.
needhelp
Amateur
Amateur

danodrevo napísal:Needhelp nenechala ťa náhodou druhý krát tá istá frajerka ? :-D
no hej, ved to som mu pisal .. ze moze dopadnut rovnako, ze ho necha aj druhykrat
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

chlapi nedelejte ze sebe křupany....Viem presne ako sa citiš, kašli na to, už ste sa raz rozišli, pre Tvoju chybu, podľa ktorej by si sa mal poučiť a isť vstříc do ďalšieho vzťahu..Niektorým babam strašne robí dobre, keď vidia ako je s nej chalan v p***..Ty s nou chces byt kamarat? Na to zabudni chalan, spominam si na kamarat ktory bol v podobnej situacii, a ked isiel na stretko s kamaratkou, ona priniesla aj svoj objav :D chalanisko sa citil ako po rozchode.Moj typ pre Teba, nepis, nevyhladavaj, nekontaktuj...zbytocne sa budes trapit, radsej si najdi inu..usetris trapenie sebe aj slecne...baba ak Ta ma skutocne rada ona sa o Teba zaujma neustale, aj by Ta sama kontaktovala a je jedno ako by ste sa rozisli...
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Su tu dva rozne pohlady na tuto vec. Ak ta nechala a nevedela o tvojich problemoch, tak by to mozno stalo za pokus obnovit ten stary vztah. Ak by teda chcela. To, ze sa s tebou rozisla je len tvoja chyba. Vo vztahu musi byt uprimnost a nieze ty zijes iny zivot doma a iny pred nou, odbijes ju, ze nemas cas a nepovies preco.Co si ma dievca pomysliet ?
Ak ta nechala pretoze vedela o tvojich problemoch, tak kasli na to.
Inak tajit pred nou svoje problemy... Ste mafianska rodina alebo co ?
RobZero
Novice
Novice

dik za všetky názory a chápem že sa to inak než úprimnostou spraviť nedá bol som ohromný pako že som klamal a spravil som chybu ale už som konečne tie problémy vyriešil a preto jej to všetko dnes poviem dúfam že sa mi aspon tak ulaví a počkám čo na to povie
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

a mal si po nej aspon inu? Ja som sa rozisiel s priatelkou a tiez som prve 2 mesiace nevedel zabudnut, myslel som stale na to, ze uz sa asi tak nezalubim a ze ona bola ta prava... A nakoniec pri inej babe som si uvedomil, ze v podstate potrebujem zaplnit prazdne miesto vo svojom zivote a tak dobre ako mi bolo s byvalou, mi moze byt aj inou, mozno este lepsie... A dalsia vec, povedal som si, ze vracat sa k byvalej je krokom spat a v zivote treba ist dopredu, tak good luck :wink:
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Daj info potom
RobZero
Novice
Novice

nikoho som za ten mesiac nemal a pozval som ju von no je v škole tak neviem či príjme ak áno tak večer napíšem ako to dopadlo

//autoeditácia príspevku (04 Nov 2013, 14:35)
má už iného mali ste pravdu nemal som to tolko riešiť bolo by mi výrazne lepšie
Napísať odpoveď