PS3 nema funkciu pustit hudbu popri hrani. Jedine ze si mozes mixovat vlastny ost, ked do konzole dostanes hudbu (ako nic). PS4 predsa mp3 podporovat bude, akurat nebude prehravat hudobne CD, no a?DeJF napísal:Tak ja si celkom bežne popri hraní streamujem z pc/mobilu do xka hudbu ... Tu mi to bude chýbať..
PlayStation 4
-
lekoklatik
VIP
Re: PlayStation 4
kto kupuje fifku na ps4 
Nie, ps4 nebude podporovať ani mp3, aspoň nie pri vydaní.lekoklatik napísal:PS3 nema funkciu pustit hudbu popri hrani. Jedine ze si mozes mixovat vlastny ost, ked do konzole dostanes hudbu (ako nic). PS4 predsa mp3 podporovat bude, akurat nebude prehravat hudobne CD, no a?
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Určite to psko nemá? Mne sa zdá že aj na ps som si občal niečo popri hrani pustillekoklatik napísal:PS3 nema funkciu pustit hudbu popri hrani. Jedine ze si mozes mixovat vlastny ost, ked do konzole dostanes hudbu (ako nic). PS4 predsa mp3 podporovat bude, akurat nebude prehravat hudobne CD, no a?
DeJF: Niektoré hry to podporujú, napríklad Motorstorm:Apocalypse to mal určite
-
lekoklatik
VIP
Netreba si precitat len nadpis 
Presne, v Brazilii premrstili cenu v kamennych, co sa vsak netyka ludi, ktori si konzolu objednali cez internet...
Ahojte , chcem sa opýtať ako to beží s tými hrami na Playstation. Nikdy sme nemali konzolu. Plánujeme kúpiť PS 4 ja a aj bratranec , hry stoja cca 60e da sa, že hru kúpime na poli 30e ja a 30e on ,že si to nainštalujem ja aj on ? a hrame to nezavisle?
Dakujem
Dakujem
Musis mat disk v mechanike pokial viem.
ouha , tak potom jedine žeby sa dalo napaľovať hry
-
Kok
Light Professional
Rofl ty si dobre mimo
tudi cesta nevede1dali1 napísal:ouha , tak potom jedine žeby sa dalo napaľovať hry
ale nic by vam nemalo branit si hru pozicat ke ju jeden prejde, plati co je vyssie napisane, hra musi byt v mechanike.
Myslel som ,že ked kupim ps4 tak mi vydrzi dlhsie ako PC na hry lebo na ps robia hry podla hardweru to znamena ze nesekaju ani po 5 rokoch a taky PC nestiha uz po 3 rokoch, u PC graficka len stoji 400-500e , nejaky Vas nazor a skusenosti dat za PC 1000-1200e alebo ps4 za 400e
Na grafiku ti uplne staci nieco ako GTX770 co zozenies do 300 Ecok. Zaklad je mat dobry procak, grafiku neni problem vymenit.
To co usetris na konzole neskor aj tak vrazis do hier. Nehovoriac o kazdorocnom PS+ predplateni ak chces hrat aj multiplayer. Na PC mas na zaciatku vyssie naklady na HW ale vzhladom na akcie ake dava Humble Bundle, Steam atd dokazes na hrach nenormalne usetrit, vid:
http://i.imgur.com/E5CYOem.jpg (prilis velke do prilohy)
Ja osobne kupujem PS4 a neskor poskladam kvalitne PC, prv vsak cakam kym sa objavia DDR4-ky, a mainstream 8 jadrove CPU od Intelu.
To co usetris na konzole neskor aj tak vrazis do hier. Nehovoriac o kazdorocnom PS+ predplateni ak chces hrat aj multiplayer. Na PC mas na zaciatku vyssie naklady na HW ale vzhladom na akcie ake dava Humble Bundle, Steam atd dokazes na hrach nenormalne usetrit, vid:
http://i.imgur.com/E5CYOem.jpg (prilis velke do prilohy)
Ja osobne kupujem PS4 a neskor poskladam kvalitne PC, prv vsak cakam kym sa objavia DDR4-ky, a mainstream 8 jadrove CPU od Intelu.
V dnesnej dobe uz to neni az taky rozdiel medzi pc a konzolou
skor si poloz otazku co chces hravat lebo ak chces hravat hry ako Fifa, nba, nhl... nejake auta tak nekupis predsa pocitac 
myslim ze je jasne, ze ak si kupite konzolu tak nebudete mat na hry, cize kupte pocitac, koniec rozmyslania..
-
lekoklatik
VIP
Myslim si ze kazdy raz dospeje a nebude mat terabajty stiahnutych a nacatych hier ktore nikdy nedohral pretoze bude nema cas, chut, alebo zaujem a tak si bude viediet kupit nieco co ho skutocne bude bavit, bude sa na to tesit, bude si to vazit pretoze si to kupil za vlastne...
citim to podobne a ked clovek chyti akciu dokaze si nakupit hier na cely rok. Urcite vela z nas ma na steame nakupene kopu hier ktore este nemal ani nainstalovane. To iste plati aj o konzolach ci uz kupene niekde v akcii alebo jendoducho bazarovka za dobru cenu. V mojom pripade by som potreboval aby den mal 48 hodin alebo vikend bol o nejaky ten den dlhsi aby som sa mohol dostat ku vsetkym hram a to nehovorim, ze ich aj prejst do konca
To je jediny dovod preco momentalne nekupujem PS4 - este stale som nehral hry ako Infamaous2, killzone3, LBP2 a podobne
To je jediny dovod preco momentalne nekupujem PS4 - este stale som nehral hry ako Infamaous2, killzone3, LBP2 a podobne
možno to je blbosť čo poviem ale čo keď upravia steam rozhranie pre ps4 že sa bude dať nakupovať keď to ma aj vlastne hdd?