Kamera na pristrojovku (dashboard camera)
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kamera na pristrojovku (dashboard camera)
po tom, co citam na forach, co sa deje na cestach, ci uz ide o inych vodicov alebo prislusnikov PZ, som si nakoniec aj ja zaobstaral lacnu cinsku kamerku... ide o tu verziu SKU 54137, co spomina MFa vyssie... na tej stranke ma mnozstvo kladnych hodnoteni... takze ak by sa chcel niekto na nieco popytat alebo vidiet nejake video, mozem mu napisat a poslat... ale ja som nadseny, kvalita videa je super, ci uz cez den alebo aj hlavne v noci, ovladanie uplne jednoduche, montaz tiez jednoducha a hlavne pevna, akurat ten zvuk je naozaj katastrofalny... ale inak nevidim dovod, preco si kupit nejaku drahsiu znackovu kameru...
pridavam zatial aspon dve fotografie z videa v noci... prsalo a je mokre sklo, ale aj tak sa mi to paci... snad postaci na ukazku, kamera je momentalne v aute a ine videa v pocitaci nemam... mozem neskor pridat aj nejake tocene za denneho svetla...
pridavam zatial aspon dve fotografie z videa v noci... prsalo a je mokre sklo, ale aj tak sa mi to paci... snad postaci na ukazku, kamera je momentalne v aute a ine videa v pocitaci nemam... mozem neskor pridat aj nejake tocene za denneho svetla...
RATZINGER666.. ako je to s batériou? Ako dlho vydrží na jedno nabitie? Je to použiteľné aj pri krátkych trasách? Povedzme ak človek behá po obchodoch... 5min cesta, 30min v obchode, 5min cesta, 30min v obchode.. prípadne ranná 10min cesta do práce a večer 10min cesta z práce... má to nejaký motion detection, dá sa na to spoľahnúť, alebo to treba ručne vypínať/zapínať?
Ja zatiaľ využívam svoj mobil prostredníctvom tejto aplikácie: https://play.google.com/store/apps/deta ... ilyroads.v
..používam ho iba na dlhšie trasy, bo kvôli 10min ceste sa mi nechce stále vyťahovať mobil, hoci práve na tých pravidelných ranných a večerných trasách z/do práce sa dá stretnúť naozaj dosť exotov, ktorých by som si rád nahral.

Ja zatiaľ využívam svoj mobil prostredníctvom tejto aplikácie: https://play.google.com/store/apps/deta ... ilyroads.v
..používam ho iba na dlhšie trasy, bo kvôli 10min ceste sa mi nechce stále vyťahovať mobil, hoci práve na tých pravidelných ranných a večerných trasách z/do práce sa dá stretnúť naozaj dosť exotov, ktorých by som si rád nahral.
-
RATZINGER666
Darca
no bateria je 800mAh, ale priznam sa, ze takto som ju nikdy neskusal... hentym autom sa takto na nakupy jazdit neda... a ak myslis stanie s vypnutym autom napr. na parkovisku so zapnutou kamerou, tak to tiez nie, iba vynimocne sa stava, ze auto stoji vypnute inde ako doma...
ten pohybovy senzor to ma, ale este som to neskusal... ako pisem vyssie, nie je pri akej prilezitosti... auto ani po meste nechodi...
...ale nieco vymyslim, vyskusam a dam sem vediet
ten pohybovy senzor to ma, ale este som to neskusal... ako pisem vyssie, nie je pri akej prilezitosti... auto ani po meste nechodi...
...ale nieco vymyslim, vyskusam a dam sem vediet
Čiže tú kameru ručne zapínaš/vypínaš? A máš ju stále na kábli v elektrike?
-
RATZINGER666
Darca
da sa povedat, ze rucne... v aute nezostava, auto jazdi raz za tyzden... pred jazdou si ju tam nahodim, po jazde zoberiem so sebou domov... v elektrike teda byva iba pocas jazdy...
myslel som, ze to vlacenie so sebou bude otrava, ale je to uplne v pohode
mam ju pripnutu ku klucom od auta, aby som ju doma nezabudol 
myslel som, ze to vlacenie so sebou bude otrava, ale je to uplne v pohode
Co sa tyka zapinania/vypinania, mala by mat funkciu automatickeho zapinania pri nastartovani. Staci ju mat stale pripojenu v zasuvke zapalovaca, ale ta musi byt spinana zapalovanim. To znamena, ze ked je nastartovane, je tam 12V, ak je auto nenastartovane je tam 0V. Ak je teda takto spinana, kamera by sa po nastartovani mala sama zapnut a automaticky aj zacat nahravat, pri vypnuti motora sa ukonci nahravanie a vypne sa.
Az si sikovny, vies si niekde pod palubovkou spravit vyvod na nejaku skrytu spinanu zasuvku a kablik ku kamere sa da pekne schovat pod palubovku cez A-stlpik az do samotnej kamery. Bud poza clonitko, alebo pod tapacir strechy. To uz fakt zalezi len na sikovnosti a samotnom type auta, ci je to technicky mozne. 
Mám Fabiu a tam ide elektrika aj pri vytiahnutom kľúči zo zapaľovania. A šprtať sa mi do nej teraz nechce, tak to asi ešte nechám tak... 
Tak tam by Ti mohlo stacit, ze konektor budes mat polozeny niekde "po ruke" a ked sadnes do auta tak len zasunies adapter do zasuvky zapalovaca a kamera by sa mala zapnut a zacat nahravat. 
Ratzi vypada to dobre, vies dat link odkial si kupoval? Zislo by sa to na kazdodenne jazdenie 
-
RATZINGER666
Darca
jami: zdravim Povazsku
tacosi ma sice predbehol, ale hlavne je, ze mas link
pozri si ju na tom obchode, urcite ju musim len a len odporucit... a za tie peniaze ani nehovorim... a podla recenzii nie som sam
ak chces nieco vediet, pytaj sa
ak by niekto hladal kvalitnu full hd kameru tak mozem odporucit http://tinyurl.com/q6fqlzw video recenzia http://tinyurl.com/o7smyy5 je univerzalna, nosim ju na bike ale nie je problem ju nastavit ako dashboard kamera, staci k nej kupit prisavku a nastavit, za tie peniaze lepsia kamera zatial nie je
-
RATZINGER666
Darca
...este dva nove poznatky k tej cinskej kamere vyssie:
1.: kamera lezala tyzden v aute bez nabijania, vybila sa a zaroven aj zblbla pamatova karta... kamera nesla s kartou vobec zapnut, musel som kartu nanovo naformatovat... stare zaznamy sa mi uz vytiahnut nepodarilo... takze bacha na to...
2.: obaval som sa, ze v noci mi displej bude moc svietit do oci - nie je to pravda, pocas jazdy si to nevsimam, je to cca na urovni zapnuteho autoradia... displej sa da sice uplne sklopit, ale mne sa paci, ked to tam vsetko vidim
na ukazku prikladam foto z interieru auticka... napr. tie pridavne budiky mi svietia podstatne viac:
1.: kamera lezala tyzden v aute bez nabijania, vybila sa a zaroven aj zblbla pamatova karta... kamera nesla s kartou vobec zapnut, musel som kartu nanovo naformatovat... stare zaznamy sa mi uz vytiahnut nepodarilo... takze bacha na to...
2.: obaval som sa, ze v noci mi displej bude moc svietit do oci - nie je to pravda, pocas jazdy si to nevsimam, je to cca na urovni zapnuteho autoradia... displej sa da sice uplne sklopit, ale mne sa paci, ked to tam vsetko vidim
Off topic: nechápem, ako dokážeš v noci jazdiť s tými vypaľovačmi očí naľavo 
-
Grim
Darca
OT: nezavadzia ti to vo výhľade vľavo, keď vychádzaš z križovatky?
-
RATZINGER666
Darca
whisper: nie je to vobec take zle, ale je pravda, ze momentalne riesim vypinanie podsvietenia... nechapem, ako je mozne, ze tam od vyroby nie je nejaka regulacia...
Grim: plati to, co som pisal whisperovi
ale popravde ani neviem, po meste tym autom nejazdim... skor by som povedal, ze v meste je viac okoliteho svetla, mimo mesta si to viac vsimam... v meste mi na aute vadi daleko viac horsich veci...
Grim: plati to, co som pisal whisperovi
Ani ja nemám regulovateľné... Ale som si LED podsvietenie stmavil tým, že som tam dopájkoval rezistory.
-
RATZINGER666
Darca
musim aj ja cosi vymysliet... nerozumiem, preco to s tym podsvietenim tak prehanaju... ved to nie je ani ucelne, ani prakticke, akurat co to iba zavadzia a vyzera to ako cista kolotocarina...
Dlato na to!
napoj to na originalnu regulaciu svietivosti co mas na aute od vyroby a mas to vymysleneRATZINGER666 napísal:musim aj ja cosi vymysliet... nerozumiem, preco to s tym podsvietenim tak prehanaju... ved to nie je ani ucelne, ani prakticke, akurat co to iba zavadzia a vyzera to ako cista kolotocarina...