Kúpil som si ultrabook značky Samsung približne pred 2 mesiacmi a už stihol byť 2 mesiace v servise na reklamácii.
Ultrabook značky samsung je od kúpy nepoužiteľný a sú na ňom hneď 2 vady. Uznali len druhú reklamáciu a vymenili základnú dosku, ktorá vydávala divný zvuk ale daný zvuk aj napriek uznanej reklamácii pretrváva, je to vážne neznesiteľný zvuk ale to nie je hlavným problémom, hlavný problém je ešte o niečo väčší.
Hlavný problém:
a) V prípade, že je ultrabook v kľude a nevykonáva sa na ňom nič (nenapojený v adaptéry), tak je procesor vyťažený maximálne na 10% ale akonáhle sa nápoji na adaptér a nič sa na ňom nerobí/je v kľude, tak je procesor vyťažený približne na neuveriteľných minimálne 40% až 70% --> ale to podľa servisu (ktorý spolupracuje zo samsungom) nie je žiadny problém, lebo ma to vôbec NEOBMEDZUJE.
b) V prípade, že sa na danom ultrabooku spustí VIDEO (alebo hocičo iné napr. hra, prehliadač...) a ultrabook nie je na adaptéry, tak procesor je vyťažený maximálne na 60% a všetko ide ako by malo isť ale akonáhle sa ultrabook napojí na adaptér, tak je procesor vyťažený MINIMÁLNE na 98% ale ani to mu zďaleka nestačí a v tomto prípade, pri prehrávaní videa sa video zasekne, po prípade seká a štvorčekuje (= je úplne nepozeratelné), takže mu ani 100% procesora nestačí a che viac. --> podla servisu (ktorý spolupracuje zo samsungom) "Hardvérové vybavenie nemusí plne zvládať niektoré zložitejšie aplikácie" takže podla nich je napríklad prehrávanie videa "zložitejšia aplikácia" ale smutné je, že túto "zložitejšiu" funkciu ultrabook značky samsung plne zvláda, ak sa nenabíja.
Toto by som im mohol napísať alebo navrhujete niečo lepšie?:
...V prípade, že je ultrabook zapojený do adaptéru a je nabíjaní cez adaptér,tak procesor sa niekoľkonásobne (aj o 80%) viac využíva a s toho vyplýva, že daný ultrabook je v čase nabíjania úplne nepoužiteľný...
Vopred ďakujem za rady