Toto je jedina vec, co mi na iphone chyba a to je nahravanie hovorov. Nahravat hovory na iphone nejde, pretoze cely proces telefonatu a prenosu zvuku ide mimo systemu. Neda sa to ani s jailbreakom (aspon sa nedalo ked som to ja riesil kedysi). Je to taky bezpecnostny prvok, pretoze nic v systeme nedokaze ten hovor nahrat, kedze to ide mimo system.
Nepochopil som ako sa ti fon odomkne sam, ked ho vytiahnes von z vrecka, to musi byt paradne bezpecne. Na iphone ked vytiahnes telefon von z vrecka nepotiahnes zhora dolu, ale z praveho dolneho rohu hore a uz mas pusteny fotak mozes nahravat.
Na iphone si tiez zmenis vidtelnost cisla, samozrejme nemas to cez widgetik
Ty si spominal, ze telefon vyuzivas na 100%, tak som ocakaval, ze naozaj na nom robis nejaku pracu, co na iphone nejde. Ale ty si spomenul len same blbustky. Jedina vec s ktorou suhlasim je naharavanie hovorov, to na iphone nikdy neslo a zrejme ani nepojde. Ostatne vsetko v pohode na nom spravim. Takze zrejme na telefone sa len hras a nerbis poriadnu pracu, inak by si spomenul asi ine veci. Ja napr. svojim telefonom pristupujem na NAS (data) co mam doma, ovladam cely vykurovaci system na chate, streamujem si satelit z domu cez 3G, ovladam svoje multimedialne centrum, zdielam fotky s celou rodinou a priatelkou jednym klikom, jednym klikom si pustam hdubu v celom dome cez wifi, zdielam si polohu s priatelkou a necham sa navigovat k nej, prebudzam i pocitace doma a potom ich ovladam cez 3G a mnoho dalsich...