Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bitcoin
Vyhladavanie som pouzil uz skor, ale nic nenaslo idem skusit pozriet ten priecinok
//autoeditácia príspevku (02 Nov 2013, 14:50)
Bitcoin-qt mam klienta, nemam nahodou spraviť backup penaženky v tom programe a až tak mi spravi, subor.dat?
//autoeditácia príspevku (02 Nov 2013, 14:50)
Bitcoin-qt mam klienta, nemam nahodou spraviť backup penaženky v tom programe a až tak mi spravi, subor.dat?
-
Old Dirty Bastard
Guru
no do puče, bitcoin vzkvéta
len dokedy.. pravda je, že sú deň zo dňa vzácnejšie kvôli tomu enormnému množstvu energie, ktoré je potrebné na ich ťažbu, ale neviem čo si mám o tom myslieť.. keby nejako extrémne klesla cena, tak by bolo po bitcoine, pretože by sa nikomu neoplatilo ťažiť to za takých podmienok.
-
TommyHot
Addict
BTC rastie az nezdravo rychlo, takze ocakavam korekciu v najblizsich dnoch. Kazdopadne aj keby padne, tak sa z toho pozbiera. Nebolo by to prvykrat. Problemy zacnu, ked vlady po celom svete zacnu vo velkom buzerovat... Zatial sa drzia este celkom na uzde...
-
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
Kolko s vas tu obchoduje s BTC? Kto z vas vlastni nejaky ten miner?
Mne sa teraz po pade silk road omylom podarilo zarobit 8 tis. USD a moj miner od BFL je uz aspon splateny kedze momentalne zaraba iba 0.1 BTC denne
Mne sa teraz po pade silk road omylom podarilo zarobit 8 tis. USD a moj miner od BFL je uz aspon splateny kedze momentalne zaraba iba 0.1 BTC denne
-
easton
Professional
zdravim pani, ake dokumenty ste predkladali na verifikaciu, do bitstamp?
-
TommyHot
Addict
Obciansky a kopiu danoveho priznania (so scenzurovanymi sumami) koli trvalemu pobytu. Potvrdene do 24 hodin, ale to bolo este v casoch pred prvym crashom, niekedy zaciatkom aprila.
-
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
Obciansky a ucet za telefon...
caute precital som si tuto temu no nikto nikde nepise kde vlastne zacat mam Electrum 1.8.1 no "penazenka" je prazdna ako ju naplnit abo co dalej s tym robit?
-
Space5800
Medium Professional
si čakal že sa tam bitcoiny nasypu same čo?
(magic internet money)
Zmen si eura na bitcoiny v nejakej zmenarni (bitstamp.net) a tie potom prepošli do svojej peňaženky.
Zmen si eura na bitcoiny v nejakej zmenarni (bitstamp.net) a tie potom prepošli do svojej peňaženky.
- Prílohy
-
- 5af77cf0094d4303bb308b955dd05992.jpg (101.63 KiB) 1707 zobrazení
hej hej uz citam otom
no este jedna vec kedy stupa cena? teda ako casto?
//autoeditácia príspevku (14 Nov 2013, 16:35)
a preco ne slovensku zmenaren?
//autoeditácia príspevku (14 Nov 2013, 20:06)
teda ako urobit verifikaciu? nejake racionalne riesnie co staci? lebo nekto mudry povedal ze ucet za telefon a danove priznanie teda co staci obycajnemu cloveku?
//autoeditácia príspevku (14 Nov 2013, 16:35)
a preco ne slovensku zmenaren?
//autoeditácia príspevku (14 Nov 2013, 20:06)
teda ako urobit verifikaciu? nejake racionalne riesnie co staci? lebo nekto mudry povedal ze ucet za telefon a danove priznanie teda co staci obycajnemu cloveku?
-
kukiak
Addict
1. cena stupa ked stupa aj dopyt a naopak.. kolko mas iq?
2. mame, ale nie to typicka burza a neveril by som ziadnej sluzbe okrem localbitcoins,mt gox,bitstamp a pod.
3. racionalne riesenie je ze tam nahras kopiu svojho OP/pasu a ucet za telefon alebo danove priznanie
2. mame, ale nie to typicka burza a neveril by som ziadnej sluzbe okrem localbitcoins,mt gox,bitstamp a pod.
3. racionalne riesenie je ze tam nahras kopiu svojho OP/pasu a ucet za telefon alebo danove priznanie
ucet za telefon? ako sorry ale ja pouzivam mobil a dobijam si kredit teda ucet za telefon nemam a zaujimave ze nikde nei zmienka o minimalnom veku
-
kukiak
Addict
Ma to byt doklad o tom, ze adresu, ktoru tam uvadzas aj naozaj pouzivas.. Vypis z banky, hocijaka faktura.. a ano je to od 18, takze sa na to rovno vykasli 
-
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
Minimalny vek je irelevantny... pokial mas obciansky a bola uz na teba vystavena nejaka faktura tak sa mozes verifikovat... btw pokial nemas eurace alebo dolare je ti to uplne zbytocne...
-
Grim
Darca
...hlavne teraz je najlepšia doba na nákup, takže hneď jak sa registruješ a overíš, tak nakúp čo najviac, lebo potom to začne padať a prerobíš...
len kde je ten spodok a kedy to tam bude. Co ak je to teraz spodok, i ked zaroven vrchol a uz nikdy nebude nizsie ? Dokedy cakat ? 
šak tam zavolam a spytam sa že kedy chcu to dať dole nech nakupim 
-
kukiak
Addict
Vacsinou to cez vikend kvoli zavretym bankam klesne, ak sa k tomu prida este aj nejaky sviatok v usa/cine tak este viac.
-
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
Alebo to klesa ked sa niekto masivne zbavuje BTC napriklad taky silkroad...