II. Ficova vlada (3/2012-3/2016)

Diskusie na politické témy...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: II. Ficova vlada (3/2012-2016?)

Príspevok od používateľa seth82 »

A presne to som napísal - všetky tie embargá a tá mediálna masáž na SME, kde bolo včera tuším 7 alebo 8 článkov, "postrehov", "komentárov" a "analýz" o Kotlebovi a kto vlastne môže za to, že ho ľudia posunuli do druhého kola, mu iba pomôžu. A potom sa môžu všetci sťažovať na lampárni. Ale budem drastický - naozaj by som rád videl, k čomu by došlo, ak by vyhral. Pretože sám predseda Vlastnou Hlavou vyhlásil, že nenechá kraju vládnuť "pravicového extrémistu". Reku, ako by to dopadlo a aké komédie by okolo toho vznikli. Asi si to naozaj prajem, nech je sranda. Ja sa budem baviť určite, ostatní ma nezaujímajú :)
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

Omg Ficinius sa boji kotlebu? Tak nech nieco robi pre bbsk a cele Slovensko a nemyslim len rozkradanie a znemoznovanie podnikania ... Extremista a nacista Kotleba ? ! No a? Ak tu bude lepsie tak preco nie ... A co taky Jörg Haider ? Ludia v Rakusku na neho nedaju dopustit ako dobre sa mali ked mal moznost zmeny... Tito kraviny o fasizme who care? Ked tu aj tak skor pokapeme od hladu alebo nas zabije nejaky fetak ci cigan koli par€ skor ako by sme skoncili v exile alebo komore.. ale co ved mame isoty..
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

seth82 napísal:Pretože sám predseda Vlastnou Hlavou vyhlásil, že nenechá kraju vládnuť "pravicového extrémistu". Reku, ako by to dopadlo a aké komédie by okolo toho vznikli. Asi si to naozaj prajem, nech je sranda. Ja sa budem baviť určite, ostatní ma nezaujímajú :)
Neviem co je na tom pravda, nesledujem slovenske media, ale na facebooku som zachytil, ze sudruh dal zrusit nejaku diskusiu v telke medzi Kotlebom a Mankom.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Vraj intervenoval u majiteľov TA3 a prikázal nedať Kotlebovi priestor. Vyhýbali sa aj jeho menu, tak niečo na tom bude a bez vetra sa ani lístok nepohne.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Hlavne, ze Kotlebu prirovnavaju k novemu Hitlerovi, ale to co robi SMER na cele s tym diktatorom ....
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

BUMMM. http://www.omediach.com/tlac/item/2777- ... neposkytnu Tu je demokracia v praxi :) Mimochodom, SME opäť hudie to svoje a dnes už 2 články o Kotlebovi. Pod jedným z nich som počas raňajok našiel reakciu, s ktorou sa celkom stotožňujem:

Nechápem prečo SME skúša vytvárať túto hystériu okolo Kotlebu, efekt to bude mať rovnaký ako u cenzurovaných článkoch o cigánoch. Sám by som ho nikdy nevolil, ale to čo stvárate je rovnaký extrémizmus ako ten, na ktorý poukazujete.
Keď sme už pri extrémizme. Rozkrádanie štátu, justícia na objednávku, "mafia" v politike, doslovne ničenie životnej úrovne ľudí, nie je extrémizmus? Politici sú oveľa väčší a horší extrémisti. Takže kto je väčší extrémista?
Dovolím si ešte niečo citovať:
"Antisociálne správanie slovenských Rómov tam vytvára u domáceho obyvateľstva napätie a obavy,"
Rómovia zo Slovenska musia podľa jeho slov „zmeniť svoju kultúru, začať posielať deti do škôl, prestať znečisťovať okolie a potulovať sa po uliciach“.

Otázka pre SME. Autora týchto výrokov voláte ako? Extrémista, alebo Britský minister vnútra, či nebodaj extrémistický Britský minister vnútra? Je to z vašich cenzurovaných článkoch. Váš problém je, že ak to niekto povie tak otvorene na Slovensku je extrémista. Hlavne ak nemá oblek a nejaký ten milión na účte.

Po tejto peknej kampani na SME byť v BB kraji ani neváham a idem voliť Kotlebu. A to mám priateľov pôvodom cigánov. Ale osadníkov nemusím. Spomínate v článku Tisa, ak sa nemýlim tak aj pani v RKC majú z neho fetiš. Áno, Kotleba je extrémista, sám takých ľudí nemám rád, ale netvárme sa, že Maňka extrémistom nie je. Rovnako ako celá táto vláda.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Cez 50% sa ale Kotleba neprehupne. Hoci má veľký potenciál rásť, mobilizácia menšiny bude tiež nie bezvýznamná.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Samozrejme, je úplne mylné stavať to do roviny typu: Kotleba je "extrémista," voľme preto "štandard." Po prvé - extrémizmus je vágny pojem, je to slovná hračka, ktorá slúži na vyvolanie apriori negatívnych asociácií. Kotleba nie je žiaden extrémista, Kotleba aj so svojou partajou sú neofašisti. Po druhé - takisto ako by ľudia mali odmietnuť Kotlebu, tak takisto by mali odmietnuť klasických politikov, ktorí sa teraz stavajú do pozície akejsi obrany proti "extrémizmu," pritom ich šafárenie je samozrejme takisto škodlivé.

Jednoducho: (ne)voliť nestačí, skutočným prostriedkom zmeny nebude ani ten Kotleba a ani nejaký Maňka. Žiadni "zástupca ľudu" nezabezpečí, že nám bude lepšie - je to jedine na nás. Navyše, v prípade Kotlebu a pod. fašistických pohrobkov tu je aj to nebezpečie renovovania myšlienok, proti ktorým pred 70 rokmi bojoval celý svet.

___

Ešte humorná vložka.

Kaník prijal nové indiánske meno: Ten, čo prehral s Kotlebom
Prílohy
kanik.jpg
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Mno. Pozrel som si to video. Okrem toho, že v úvode tliachal...tie ďalšie veci znejú celkom rozumne :) Kam sme sa to dostali, keď takéto veci kecá Kotleba...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Konspiracia: smetiari chcu, aby sa nieco zacalo s ciganmi robit, preto pomahaju polarizovat spolocnost clankami bez diskusie a negativnou reklamou pre Kotlebu
hughito
Redeemer
Redeemer

seth: Tak v tých debatách mali až na pár totálnych exotov všetci "múdre reči." Všetci vedeli, ČO a AKO robiť. To nie je ťažké tam tliachať a od stola dávať riešenia. Nikto netvrdí, že Kotleba je primitív - oni sa za posledné roky práve z toho pouličného a parkoviskového primitivizmu snažia dostať a nasadiť svojmu fungovaniu sofistikovanejšiu korunu. Nebezpečné je to, že sa im to začína dariť.

Trocha vtipu zase:
Prílohy
kotleba.jpg
kotleba.jpg2.jpg
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

inac, neviem preco stale spominate historiu a jej opakovanie
bol snad hitler zvoleny na slovensku? zacalo snad slovensko vojnu?
od nemecka to ma dost daleko aj vdaka tomu ze ide o zupana a nie o vladnu stranu
poukazovanie na to "aby sa historia neopakovala" je teda uplne scestne
hughito
Redeemer
Redeemer

A? Kotlebovci nemajú stranu? Ak to pôjde takýmto tempom, v budúcich voľbách môžu získať aj cez 5%. Však konieckoncov, aj v Čechách sa dostal ten Úsvit do parlamentu.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Ked je strana v parlamente, tak su okamzite jej zakony automaticky schvalene? Fakt nechapem toto scestne prirovnavanie k Hitlerovi. Aj keby sa dari Kotlebovcom tak ako Ficovi a cisto hypoteticky by bol nejakym sposobom preferovany obcanmi, potrva minimalne 10-15 rokov, kym budu mat nadpolovicnu vacsinu v parlamente. Staci si pozret, kedy vznikol SMER. Ale kedze Kotlebu nikdy nebude volit viac ako par percent, vsetky tieto hypoteticke nezmysly su totalny bullshit... Opakujem, nie sme v 30-tych rokoch minuleho storocia a nie sme v Nemecku.

Skus napisat nejaky worst case scenario, co by sa teoreticky mohlo stat, fakt by ma to zaujimalo.
hughito
Redeemer
Redeemer

Však ale ide o postupnosť, vývoj. Áno, môže to trvať 10-15 rokov, tvrdil tu niekto (resp. ja), že sa to môže stať po druhom kole a prípadnej výhre Kotlebu? Alebo dajme tomu rok potom? Že Kotleba si uzurpuje moc a vyhlási tu nacistickú totalitu?
eTh
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eTh »

Prosím ťa hughito...samé dristy...v dnešnej dobe a ešte pri takej malej krajine ako je Slovensko nie je možné, aby tu začalo to, čo furt omieľate dookola ako choré vrany.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Mozne to je ale je to nepravdepodobne.
Kotleba stavia na romskej problematike. Lenze stale je tu posdtatna cast obyvatelstva ktora s romales priamy problem nema a podstatna cast ludi ktorej robia problemy aj tak nesuhlasi s Kotlebom. Na vybudovanie niecoho nebezpecneho by si musel najst inu temu pre ziskanie podpory obyvatelstva.
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

Tak tak, stale rozhoduje vacsina, mozme sa tu aj potrhat zatial to tak funguje. Ked chcu Fica maju Fica, budu chcet kotlebu budu mat kotlebu. Je / bude raz legitimne zvoleny tak to tak aj ostane. Ak by aj nahodou ziskal kresla v parlamente a cisto hypoteticky dostal do vlady - nastolil fasizmus tak ako si ho tu podaktory vykresluju, tak hold... Je to smutne ale je to tak a tak to asi chceme.
hughito
Redeemer
Redeemer

eTh napísal:Prosím ťa hughito...samé dristy...v dnešnej dobe a ešte pri takej malej krajine ako je Slovensko nie je možné, aby tu začalo to, čo furt omieľate dookola ako choré vrany.
Aká malá krajina? Drístaš akurát ty. Tieto tendencie sú všade. Grécko, Česko, Rakúsko, Francúzsko, atď. Ono je to klasický dôsledok hospodárskej krízy, preto je to také plošné. A práve preto je to nebezpečné, aj keď len v takýchto náznakoch (zatiaľ).
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Vobec ma to neprekvapuje, dalo sa to cakat. Kotleba je nebezpecny, ale urcite menej ako taky Fico/Dzurinda/Meciar, ti tu uz dost bordelu narobili, uz len zostava skusit co urobi Kotleba. A imho koho ineho ma clovek volit ? Pre ludi uz zacina byt najmensie zlo Kotleba.
Napísať odpoveď