Re: Facebook
Čo za banner?
dá sa na fb skryť online stav? niečo také ako tu na Hojku?
Dá, vypneš si chat. A dá sa to aj pre jednotlivých užívateľov/skupiny
ta hlavna velka fotkaInnocence napísal:Čo za banner?
uz sa to tu riesilo ale nechce sa mi to hladat cez tapatalk
cez den si pisem cez pc, vecer sa prihlasim na messenger a vypipa mi to komplet vsetky spravy ktore som si pocas dna napisal, niekedy mi to pipa aj 10s v kuse, verim ze sa to stava aj vam
ako to vypnut? v appke od 3.stran mi to nerobi..
cez den si pisem cez pc, vecer sa prihlasim na messenger a vypipa mi to komplet vsetky spravy ktore som si pocas dna napisal, niekedy mi to pipa aj 10s v kuse, verim ze sa to stava aj vam
ako to vypnut? v appke od 3.stran mi to nerobi..
Aj mne to robi. A najnovsie mi toto robi aj s notifikaciami.
Ahoj. Z ničoho nič mi pribudlo mi tlačítko "Message" na nejakých stránkach - nie na všetkých.
Žeby hack ?
Žeby hack ?
dá sa nejako nastaviť, aby mi ľudia nemohli posielať pozvánky na hry a podobné p*******??
nie, vieš si ale vypnúť zobrazovanie tých pozvánok, aby ti nevyskakovali
vobec ma neupozornuje na spravy. Notifikacie idu, prijde aj mail, ale sprava proste nic, ziadne upozornenie. Neviete, kde by mohl byt problem?
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
neviete ci sa da v spravach dat vyhladat iba obrazky ktore mi poslali? bud si vyberem uzivatela a pri tom iba obrazky ale hromadne nieco kliknem a ukaze mi?
Hellboy248: Pokiaľ viem nie a veľmi o tom pochybujem. Dá sa vyhľadávať podľa textu, tak si len spomeň niečo, o čom ste písali v tej dobe.
-
Hellboy248
Guru wannabe
a stiahnutie kompletnych konverzacii existuje??
-
Hellboy248
Guru wannabe
Innocence napísal:Existuje.
https://www.facebook.com/settings - Download a copy of your Facebook data.
toto nestiahne spravy odkedy to vymysleli ..stishne to iba zakladne udaje aj tie na pi*u
nestalo sa nieco s facebookom ? zrazu mam strasne malo ludi online... napriklad teraz vecer mam asi tak polovicu ako vacsinou zvykne... a cely den dako malo..ale uz viditelne malo
Mne teraz neisiel fb tak mozno ani im nejde
Daco sa chcem spytat. Ked idem na m.facebook.com na mobile a pozrem si spravy, niekedy mi to ukazuje pri cloveku, s ktorym som si pisal, ked si otvorim tie spravy medzi nami, vzdy celkom hore na vrchu, vedla jeho mena, ze "active 20 minutes ago" ... a pritom sprava neprecitana. To sice je mozne, ze ten clovek bol na FB, ale neprecital si spravu, no nejak sa mi to nezda. Lebo napr. pisalo mi, ze " active 22 minutes ago" ... potom po nejakej dobe "8 minutes ago" ... niekedy to tam nepise vobec. A zeby tam ten clovek bol dvakrat a ani si neprecital spravu sa mi nezda.
//teraz som si vsimol, ze jedna kamoska si precitala spravu, co som jej ja odpisal, o 11:30 precitane ... a na mobile mi pisalo o 11:43, ze "active 3 minutes ago" ... a ja som si pozrel tie spravy o 11:37 .. takze to nesedi ani na jeden cas. Takze je to to, ze kedy ten clovek bol naposledy na facebooku ?
//teraz som si vsimol, ze jedna kamoska si precitala spravu, co som jej ja odpisal, o 11:30 precitane ... a na mobile mi pisalo o 11:43, ze "active 3 minutes ago" ... a ja som si pozrel tie spravy o 11:37 .. takze to nesedi ani na jeden cas. Takze je to to, ze kedy ten clovek bol naposledy na facebooku ?
Ano, pokial vidíš pri nejakom človeku XY minutes ago, znamená to, kedy naposledy bol na FB, bez ohľadu na to, čo tam robil.