Dedinčanky vs meštanky
Re: Dedinčanky vs meštanky
Žijem v mestskej časti presne medzi mestom a dedinami takže to viem dobre porovnať lebo sa stretávam s oboma skupinami ľudí. Poviem vám, neznesiteľné baby sa nájdu všade. Nebudem hovoriť o konkrétnych osobách ale väčšina dievčat z dedín čo poznám sú oveľa samostatnejšie. Nemajú problém uvariť čokoľvek pre celú rodinu, popratať a podobne. Čo poznám dievčatá z mesta tak si nevedia pomaly ani čaj uvariť. Ak má dievča dobrú výchovu a vyrastá v dobrej spoločnosti tak je úplne jedno či je to na dedine či v meste. Poznám aj také dievčatá ako popisuje Emppu o pár príspevkov vyššie a je úplne jedno či je z dediny, či z mesta... Takéto typy sú všade.
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dedinčanky vs meštanky
Taaak po dlhoj dobe spat .... osobne mal som skusenosti aj s obomi extremami .. Vseobecne az na vynimky baby z dediny (nie 20km od nejakeho vacsieho mesta) su relativne jednoduchsie ??? nie som si isty ci je to spravne slovo proste svoje ocakavania maju uplne inde posadene voci vstahom alebo co ma byt partner zac (mat motorove vozidlo je rozhodne prednost na dedine zarucuje vacsiu mobilitu cize aj urcitu "atraktivitu" u nezneho pohlavia) urcitu samostatnost a predsa len rodinna vychova a spolocnost je trocha ina Dedina vs mesto a to dost formuje charakter . Ci uz k lepsiumu alebo horsiemu .... Zase mestianske baby mozu mat zase privelke ocakvania ??? ale zase ja si to spajam ze v meste je vacsi vyber tak proste maju na vyber .....