Paypal, platby cez paypal

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
deszka3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Paypal, platby cez paypal

Príspevok od používateľa deszka3 »

Tracking som nedostal, ale objednávam tovar, ktorý je v anglicku a predpokladaná doba dodania je 16. august - 22. august. Mám tomuto veriť, alebo kľudne môžem k tomu pridať ešte jeden alebo dve týždne.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Z UK kludne ver tym datumom
palo8
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa palo8 »

potreboval by som poradit, asi po mesiaci som sa prihlasil na svoj paypal ucet a toto mi tam vybehlo:
Why is my account access limited?

Dec 8, 2012 : You're only allowed to have one personal and one business account. In addition, we noticed one or more of the following problems:
You provided information that we believe was false, inaccurate, or misleading; or
You sent or received payment that was potentially related to fraudulent activity; or
You have more than one account with a negative balance; or
You are in violation of the User Agreement, the Commercial Entity Agreement, the Acceptable Use Policy, or another agreement you have with PayPal.
Our decision was based on terms outlined in these agreements.

Because of this, we've limited your accounts and can no longer offer our services to you. You'll still be able to log in to view your transaction history, but you won't be able to send or receive payment.
(Your case ID for this reason is ****.)

This limitation cannot be appealed.
nechapem preco mi zatrhli vsetky transakcie a ani kvoli comu, pouzival som paypal hlavne na ebay a podobne veci, da sa s tym nieco robit? prosim poradte :(
Kaper
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Kaper »

Ahojte, riesim jednu vec.

Mam objednany tel. z jednej nemenovanej Cinskej stranky cca 180€. Nechal som si ho poslat cez Registrovany Air Mail, uz to bude vyse 40dni, a tel stale nikde, a co je horsie, tracking number mi nic neukazuje, je v tvare RB554xxxxxCN... ako keby ho zle opisali do objednavky, alebo fakt balik ani neodoslali, neviem... Pisal som s nimi, ale odpoved ako cez sablonu, stale to iste, ale realne sa nic nikdy nedozviem...
Rozmyslam, ked dam refund cez paypal, dajme priklad, ze mi peniaze vratia a tel. by mi nakoniec prisiel po dalsom mesiaci... co potom ??? Musel by som znova niekam tie peniaze poslat, nie ? Alebo to neriesit (ehm...) ?
Ide o to, ze aj keby ten predavajuci si chcel pozriet tu zasielku, ako sa pozre ci mi bola dorucena ? Alebo ci sa niekde "nestratila" alebo proste ja neviem, objednavam vela veci aj z ebayu, z 100 obj. mi 1-2x fakt neprisli. Len neviem co mam teraz robit ...

Diky za rady
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Ak das refund, neznamena to ze hned dostanes peniaze. Paypal kontaktuje aj predajcu, snazi sa dostat vysvetlenie, napr. Tym ze predajca poskytne tracking kde preukaze ze to ozaj poslal a na vine je posta... vysledok moze byt aj ten ze predajca posle telefon, a podobne... kazdopadne ten case otvor, a vysledok sa uvidi.

Ps: ak by ti vratili prachy a ten telefon ti pride, nic sa nestane.
rastikbart
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rastikbart »

da sa z paypalu poslat peniaze na bankovy ucet (nie moj) do slovenskej sporitelni??
Mandelom
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mandelom »

Da sa, chod do withdraw, tam zvol sposob poslania penazi (bankovy prevod) a budes tam mat moznost na pridanie dalsieho uctu.
renewal
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa renewal »

Zdravím, keď si chcem takto na účet z paypalu poslať peniaze, tak to chce odomňa IBAN a bank name...IBAN viem, ale v akom tvare mám prosím Vás napísať to meno banky? napríklad keď mám OTP banku
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak tam je BIC/SWITF, tak potom OTPVSKBX, ak nie, tak normalne OTP Banka Slovensko, a.s.
renewal
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa renewal »

ok dík moc...nebolo tam uvedené ani BIC ani SWIFT tak som skúsil dať hentak...snáď to príde
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Po exspirácií starej karty dnes zadávam novú no vypisuje mi toto The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue. Kde je problém?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

chod sa spytat do banky a tam by ti mali vediet odpovedat (viem, ze je to odpoved ako za vsetky drobne, ale budes to mat iste)
lukas9206
Addict
Addict

Mám ale mBank. Najbližšia pobočka je v PO.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

normalne si zavolaj na linku
lukas9206
Addict
Addict

Mohol si dať skôr vedieť, ani ma to nenapadlo :D
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Som laik v paypal-e no rozmyslam si ho zalozit
Ako je mozne vkladat peniaze na paypal a kolko trva pripisanie ?
Ked uz zalozim pp co potrebujem dat osobe na vklad penazi ?
Nasledne kolko trva prevod z paypalu na bankovy ucet ? berie visu z mbank a tatra banky ?
lukas9206
Addict
Addict

Mbank berie, no na viac ti odpovedat neviem :-D paypal pouzivam iba na platbu v internetovych obchodoch.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Trussardi - paypal si môžeš prinajhoršom založiť aj bez bankového účtu. Len si potom musíš nájsť známeho s paypalom čo ti naň bude posielať peniaze a dobíjať ti ho. A ty mu dáš peniaze buď do ruky alebo na účet. Akurát , že ten paypal nebudeš môcť overiť ... Ale kto chce predať , tak ti predá tovar aj keď máš neoverený účet a kto nechce , tak na Slovensko jednoducho nepošle a nič s tým nespravíš.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Takto osoba neviem ci ma paypal, ked jej dam svoj vytvoreny moze tam vkladat pravidelne mesacne,nie su obmedzenia ?
Dalsia vec vkladat chcem CFH (franky) a tu si to potrebujem previest do tatra banky
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Ak ta osoba nema paypal , tak ti ani nič nemôže vložiť na tvoj paypal ... Na tvoj paypal účet môžeš vložiť peniaze :
1. buď zo svojho účtu , ktorý si prepojíš s paypalom
2. alebo ti naň môže poslať peniaze hocikto kto má paypal účet.

Pri základnom type účtu PERSONAL sú tam limity a stále sa to mení , pravdepodobne sú rôzne limity pre rôzne krajiny v rôznych časových obdobiach kedy sa zakladali paypal kontá. Dokonca aj spôsob overovania účtu je v rôznych krajinách rozličný. Ten limit ti nastavia automaticky. Je to ročný obrat na tvojom paypal konte , ktorý nemôžeš prekročiť. Pre 95% ľudí je asi dostačujúci , ja mám limit asi 2000 € ročný obrat , ale neviem takto z brucha presne koľko. Dá sa to zistiť niekde v nastaveniach paypal konta po prihlásení. Možno teraz je už ten limit oveľa vyšší. Ja mám paypal už niekoľko rokov.

A možno je aj limit na jednu transakciu , ale to neviem isto. Netreba zabudnúť nastaviť si dostatočné limity aj na svojej platobnej karte.

Ak to chceš na posielanie nejakej veľkej sumy peňazí a pravidelne , tak máš dve možnosti :
1. Buď si založíš PREMIER alebo BUSSINES účet a tam limity nie sú
2. Pošleš im mail kde ich požiadaš o zvýšenie limitu a vysvetlíš im z akého dôvodu (môj odhad je že ti to zamietnu :) )

Buď pripravený na to , že v obidvoch prípadoch budú od teba požadovať všetky možné prefotené osobné údaje , číslo topánok , farbu ponožiek a pod. :)

Najlepšie fórum o paypal je tu , tam nájdeš všetko :
http://podpora.dgx.cz/paypal/

Raz sa mi stalo , že som zaplatil za tovar a platba nechcela prejsť kým nepotvrdil jej prijatie ten človek na ktorého účet peniaze smerovali. Dôvod bol ten , že on mal nejak zablokované prijímanie peňazí od ľudí čo nemajú overený paypal účet. A ja som vtedy ešte nemal overeny paypal účet.
Napísať odpoveď