Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
Oplati sa ist pozriet toto?
http://mazda-323f.autobazar.eu/15i-glx-id4428024.html
http://mazda-323f.autobazar.eu/15i-glx-id4428024.html
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
juch, moja srdcovka, aj ja mam taku istu
nemas zaujem? 
ale isto ju chod pozriet, vyzera slusne, aj ked za nu pyta trochu viac, ako by sa patrilo... ale ak bude v super stave, preco nie
ale isto ju chod pozriet, vyzera slusne, aj ked za nu pyta trochu viac, ako by sa patrilo... ale ak bude v super stave, preco nie
-
guess.whoo
Redeemer
co na tych 323kach vidis ratzi 
-
RATZINGER666
Darca
tak teda dakujem 
-
Runes
Addict
No tak sme boli nanho mrknutRATZINGER666 napísal:ja by som ho urcite siel pozriet, nic mu nechyba...
neviem, co robil so spojkou, ked zotrvak odisiel po 120 000km, ale inak vyzera fajn...
S povodneho no zotrvacnik je v ... a capy riadenia su v ... vzniklo.
Ramena na ..., zotrvacnik, trisky, zadny tlmic vsetky narazniky odbite a drziace na heslo, urvany prehriadka u spolujazdca drziaca na heslo, pravdepodobne to schytalo supu do pravej strany pravdepodobne poskodena geometria airbag ktory blbne tam vlastne ani neni
tak s tazkym srdcom sme mu ponukli 4000€ nezobral co som si aj vydychol lebo asi ani za tie 4 som to nechcel
Skoda keby to bolo v poriadku celkom pekne auto by to mohlo byt.
Toto ma clekom laka len je to aaa
http://www.aaaauto.sk/sk/nissan-x-trail ... 4&body=SUV
//autoeditácia príspevku (16 Nov 2013, 22:16)
OT: kokos chalani to co je toto za choru krajinu
http://www.seka.sk/overenie-vozidla
http://www.ko.sk/Kontrola.aspx?Menu=id% ... ola&lng=SK
http://www.skp.sk/index.php?clanek=1
tak su stacane dovazane o...
-
Arkaz
Addict
Cauko. Ma niekto skusenost s hondou civic 8g? Dnes som bol pozriet konkretne tento kusok http://honda-civic.autobazar.eu/18-es-i ... 50904.html
Vyzera celkom obstojne no jedine je vidno zle dopasovanie predneho narazniku no nic vazne. Je to fullka vybava s i shift prevodovkou. Kazda rada dobra. Dakujem udajne na tomto motore sa da spravit priemerka aj 6 litrov. Je to pravda?
Vyzera celkom obstojne no jedine je vidno zle dopasovanie predneho narazniku no nic vazne. Je to fullka vybava s i shift prevodovkou. Kazda rada dobra. Dakujem udajne na tomto motore sa da spravit priemerka aj 6 litrov. Je to pravda?
-
RATZINGER666
Darca
[quote="Runes"kokos chalani to co je toto za choru krajinu
som pozeral este ostatne auta a sak tam neni jedne pravdivi udaj [/quote]
kedysi sme sa zabavali na jednom vtipe:
vies, ako spoznas, ze je technicak falsovany?
vsetky udajne v nom su napisane spravne

kedysi sme sa zabavali na jednom vtipe:
vies, ako spoznas, ze je technicak falsovany?
vsetky udajne v nom su napisane spravne
Caute.
Zvazujem kupu noveho auta. Vyber som zuzil na:
Seat Leon Style 1.2 TSI
Opel Astra Cosmo 1.4
Citroen C4 Best Collection 1.4 VTi 95
Cena vs. vybava vychadza zhruba rovnako. Viete poradit ktore a preco si vybrat?
Zvazujem kupu noveho auta. Vyber som zuzil na:
Seat Leon Style 1.2 TSI
Opel Astra Cosmo 1.4
Citroen C4 Best Collection 1.4 VTi 95
Cena vs. vybava vychadza zhruba rovnako. Viete poradit ktore a preco si vybrat?
-
Runes
Addict
omg jazdim aktualne leon 1.4tsi rocnik 2011 december vybava FR. A je to zrut benzinu
neviem ja osobne bych radsej daku 1.6 abo tak toto je proste maly objem a ku.vitko v podobe turba
No cital som o TSI vselico, len prave o problemoch s turbom u TSI som nepocul nic. Mal som tu cest s golfom 1.4 TSI a tiez to zralo, preto rozmyslam o 1.2 na mesto a obcasne prudke pohnutie na krizovatke to snad staci. A navyse to je vraj nova generacia TSI, tak bohvie co vsetko je tam vychytane, alebo este viac doj...
Nejazdil som, ale od taxi-"károv" som počul, že vraj to je neuveriteľne poddimenzovaný motor na niektore autá (najma teda produkcia Skody).
-
guess.whoo
Redeemer
co cakas od FR-koveho Leona?
jasne ze ti bude zrat benzin ako besny ked je to v zavodnej uprave
//ok hegy
mal som dlhu sichtu 
//ok hegy
-
Runes
Addict
no a to ani neni moj ale priatelkyn 
zavodna uprava 
-
RATZINGER666
Darca
ja sa tu tiez na tom smejem 
Chcem kúpiť auto
Leon FR 1.4 TSI ma po meste kratke cca 8l mimo mesta 6-6.5.
Ja mam FR 2.0 Ale TDI 2,0 a spotreba po meste to iste mimo 5-6 a na 1000km som dal rekord 4,5
Ta tvoja Zavodna uprava, su akorat tak budiky sedacky, aj to nie vsetky modely
Jediny seat v "zavodnej" uprave s ktorym som sa stretol bol leon cupra r300. A ano to aj pekne cuclo
Ja mam FR 2.0 Ale TDI 2,0 a spotreba po meste to iste mimo 5-6 a na 1000km som dal rekord 4,5
Ta tvoja Zavodna uprava, su akorat tak budiky sedacky, aj to nie vsetky modely
Jediny seat v "zavodnej" uprave s ktorym som sa stretol bol leon cupra r300. A ano to aj pekne cuclo
jediny leon v zavodnej uprave je leon supercopa ale ten 300k moze byt slusna palba v leone 
Chcem kúpiť auto
Jj to aj bola. Pre slovensko ich bolo "len" 300ks inak na zapade mali aj 310 konove.
Vozil som sa na tom a bolo to "nebezpecne"
Vozil som sa na tom a bolo to "nebezpecne"
-
Runes
Addict
No neviem
1,4tsi tak v meste ked ide buchta tak 7 - 7,5 a dialnicu sme vacsinou medzi 8,2 az 9,6 Nemecko 12
.
Ted jak chodim do roboty tak dialnica v meste bezne 10 nakolko stale 1 , 2 , 3 , 2 , 1 ......
Ted jak chodim do roboty tak dialnica v meste bezne 10 nakolko stale 1 , 2 , 3 , 2 , 1 ......
Zdravim,
chcel by som sa spytat ako to je vlastne s prepisom auta. Dajme tomu ze kupujem auto od predajcu, ktory nie je z mojho okresu ani kraja. Kupim auto, ale nepojde somnou na samotny prepis, lebo to je daleko. Da mi teda nejake splnomocnenie na ukony suvisiace s prepisom? (pripadne by som poprosil nejaku predlohu).
Potom pridem na dopravny inspektoriat a budem chciet dat prepisat auto. Poplatok je za to 66€ ci kolko? A to je vsetko? Ci treba este nieco vybavovat, platit, zariadit? Pokial sa nemylim, tak TK a EK netreba odznova robit, nakolko sa viaze na VIN, EC nie je v tomto smere rozhodujuce, alebo to tak nie je?
Dakujem.
chcel by som sa spytat ako to je vlastne s prepisom auta. Dajme tomu ze kupujem auto od predajcu, ktory nie je z mojho okresu ani kraja. Kupim auto, ale nepojde somnou na samotny prepis, lebo to je daleko. Da mi teda nejake splnomocnenie na ukony suvisiace s prepisom? (pripadne by som poprosil nejaku predlohu).
Potom pridem na dopravny inspektoriat a budem chciet dat prepisat auto. Poplatok je za to 66€ ci kolko? A to je vsetko? Ci treba este nieco vybavovat, platit, zariadit? Pokial sa nemylim, tak TK a EK netreba odznova robit, nakolko sa viaze na VIN, EC nie je v tomto smere rozhodujuce, alebo to tak nie je?
Dakujem.