Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Gravity
Tešil som sa na to od prvého traileru a včera som si na to konečne zašiel. Bolo to perfektné. Nemohol by som povedať jedinú vec, ktorá by mi vadila. Neskutočne nádherné scény, super atmosféra, super zvuk a hudba. Naozaj nech sa snažím ako chcem, nemôžem nájsť nedostatok. Na druhú stranu, je tu ale niečo, čo nedokážem vymenovať. Niečo, čo mi tam chýbalo. Film Gravity je podľa mňa trošku preceňovaný. Respektíve, nezanechal vo mne taký dojem, aký by som si predstavoval. Aj tak ale odporúčam zájsť do kina, pretože v TV/na PC bude tento film iba dobre vyzerajúci nadpriemer. K tomu 3D, je tu naozaj potrebné, nebolo prehnané a spravené bolo veľmi dobre, ale SAKRA, prečo nespravili aj tento film v 48 FPS ako Hobbita, bolo by to X krát lepšie a krajšie. Pri tých rýchlejších scénach si to film doslova žiadal, a ak to HFR niektorý film potrebuje, tak tento.
8.5/10
Tešil som sa na to od prvého traileru a včera som si na to konečne zašiel. Bolo to perfektné. Nemohol by som povedať jedinú vec, ktorá by mi vadila. Neskutočne nádherné scény, super atmosféra, super zvuk a hudba. Naozaj nech sa snažím ako chcem, nemôžem nájsť nedostatok. Na druhú stranu, je tu ale niečo, čo nedokážem vymenovať. Niečo, čo mi tam chýbalo. Film Gravity je podľa mňa trošku preceňovaný. Respektíve, nezanechal vo mne taký dojem, aký by som si predstavoval. Aj tak ale odporúčam zájsť do kina, pretože v TV/na PC bude tento film iba dobre vyzerajúci nadpriemer. K tomu 3D, je tu naozaj potrebné, nebolo prehnané a spravené bolo veľmi dobre, ale SAKRA, prečo nespravili aj tento film v 48 FPS ako Hobbita, bolo by to X krát lepšie a krajšie. Pri tých rýchlejších scénach si to film doslova žiadal, a ak to HFR niektorý film potrebuje, tak tento.
8.5/10
The Conjuring
Fajn horror, na par chybiciek je to zaujimava tematika a dobry pribeh.
http://www.imdb.com/title/tt1457767/
Fajn horror, na par chybiciek je to zaujimava tematika a dobry pribeh.
http://www.imdb.com/title/tt1457767/
Okuribito ( Departures)
http://www.rottentomatoes.com/m/10010675-departures/
Velmi pekny japonsky film, ci skor drama. Odporucam kazdemu co je otvoreny takymto dielam.
http://www.rottentomatoes.com/m/10010675-departures/
Velmi pekny japonsky film, ci skor drama. Odporucam kazdemu co je otvoreny takymto dielam.
eSTeBak - prvy krat som videl hrat Jirku Mladka niekoho normalneho a podarilo sa. 9/10
Admiral - rusky film z prostredia ich Obcianskej vojny... velkolepe ako vsetky historicke ruske filmy, mozno preidealizovane 7/10
Varsavska bitka - po dobrych polskych historickych filmoch mi toto prislo ako velmi americke a sladucke 5/10
The Last Days On Mars - stara znama, stokrat opakovana sracka v ruzovocervenom kabatiku 4/10
Admiral - rusky film z prostredia ich Obcianskej vojny... velkolepe ako vsetky historicke ruske filmy, mozno preidealizovane 7/10
Varsavska bitka - po dobrych polskych historickych filmoch mi toto prislo ako velmi americke a sladucke 5/10
The Last Days On Mars - stara znama, stokrat opakovana sracka v ruzovocervenom kabatiku 4/10
http://www.csfd.cz/film/264993-50-50/
Chut vediet co sa stane na konci filmu ma nutila dopozerat tento film a velmi dobre mi padol, clovek si oddychne a na konci rozmysla co so sebou... Vrelo odporucam!5/5
Chut vediet co sa stane na konci filmu ma nutila dopozerat tento film a velmi dobre mi padol, clovek si oddychne a na konci rozmysla co so sebou... Vrelo odporucam!5/5
Turbo
Nic svetoborne to nebolo, grafika pekna ale pribeh dost hlupy aj pre male deti ale napad to bol pekny... 4/10
Valkyra
Mam rad tento film, aj ked zrovna Tom Cruise ma nepresvedcil, ze je nemec a to jedine mi tam vadi... 8/10
Man of steel
Cely film mi prisiel ako jedno dlhe intro - 6/10
Snitch
Cakal som mozno trochu viac akcie a mozno trochu kratsiu stopaz - 5/10
Red 2
Film o bande dochodcov ale velmi pohodovy, bavilo ma to cely cas - 7/10
2 Guns
Washington a Walhberg spolu moze znemenat iba jedno a to kvalitu. Akcna komedia ktoru treba brat trochu s rezervou - 8.5/10
Nic svetoborne to nebolo, grafika pekna ale pribeh dost hlupy aj pre male deti ale napad to bol pekny... 4/10
Valkyra
Mam rad tento film, aj ked zrovna Tom Cruise ma nepresvedcil, ze je nemec a to jedine mi tam vadi... 8/10
Man of steel
Cely film mi prisiel ako jedno dlhe intro - 6/10
Snitch
Cakal som mozno trochu viac akcie a mozno trochu kratsiu stopaz - 5/10
Red 2
Film o bande dochodcov ale velmi pohodovy, bavilo ma to cely cas - 7/10
2 Guns
Washington a Walhberg spolu moze znemenat iba jedno a to kvalitu. Akcna komedia ktoru treba brat trochu s rezervou - 8.5/10
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Thor: The Dark World: pi*****, miestami zábavná... tak by som hodnotil skoro 2 hodiny ničoho. Celý film bola Nátalka neskutočne otravná... potešili Friga, Siff, Chuck a štandartne Loki s Heimdalom.Jediná väčšia mastenica totálne neprehľadná, zbytočné a nevyužité 3D.
Cameá v pohode..
Čo sa týka záveru a potitulkovej scény
Teším sa na apríl a posledné na dva Marvelovské experimenty chcem skoro zabudnúť
Max 4-5/10
Bonusom bolo polhodinové opozdenenie premietania a ženská chrúmajúca prepašované chipsy.. zabíjal by som.
Cameá v pohode..
Spoiler
Capitán a štandartne Stan Lee
Spoiler
Del Toro ako The Collector, hmm nepoznám comics takže neviem, ak niekto vie tak troška pospoilerujte a Loki no comment
Max 4-5/10
Bonusom bolo polhodinové opozdenenie premietania a ženská chrúmajúca prepašované chipsy.. zabíjal by som.
Europa report - sci fi ako oddychovy film mozem a toto mi padlo velmi dobre, je to ale skor kludny, psychologicky film, resp mysteriozny, ziadna akcia, strielacky ci nebezpecny votrelci az... nie je to nejaka totalna pecka, ale pre milovnikov mysteri sci fi je to vydarene dielo a pre mna osobne 8/10
last day on mars - zacalo to sice celkom dobre no nakoniec sa mi to zmenilo ako na nejaky nepodareny horor a la utok zombikov len na inej planete, aj ked pozeratelne to bolo tak by som tomu nedal viac ako 6/10
last day on mars - zacalo to sice celkom dobre no nakoniec sa mi to zmenilo ako na nejaky nepodareny horor a la utok zombikov len na inej planete, aj ked pozeratelne to bolo tak by som tomu nedal viac ako 6/10
The Purge / Očista: Tak tento film bola úplná strata času, pozeral som ho 3 dni, na 10krát, lebo som chcel vedieť ako táto komédia skončí.
Samozrejme nápad bol chorý, preto ma to na začiatku dosť zaujalo, ale ten nelogický priebeh a úplne nesympatický Tony Oller.. To decko by som odstrelil asi prvé. Na druhej strane mal aspoň ako tak peknú sestru, ale nebola tam často
.
Dialógy otras a správanie sa ľudí v daných situáciach bolo smiešne až si človek povedal, že musí mať nasraté v hlave
Proste odpad
Samozrejme nápad bol chorý, preto ma to na začiatku dosť zaujalo, ale ten nelogický priebeh a úplne nesympatický Tony Oller.. To decko by som odstrelil asi prvé. Na druhej strane mal aspoň ako tak peknú sestru, ale nebola tam často
Dialógy otras a správanie sa ľudí v daných situáciach bolo smiešne až si človek povedal, že musí mať nasraté v hlave
Proste odpad
V krajine medu a krvy - Angelina Jolie natocila film o vojne v Bosne a Hercegovine. Nuz, stale mensia sracka ako Affleckovo Argo. 7/10
-
lekoklatik
VIP
Thor 2 - http://www.csfd.cz/film/299231-thor-temny-svet/
Spokojnost.
Od filmu som vela neocakaval ale tesil som sa nan, prvy diel sa mi pacil.
Nemam filmu moc co vycitat, bavil som sa ja, bavilo sa cele kino.
Mrte vtipnych momentov, jednoduchy pribeh, par jemnych "zvratov".
Pre mna 8/10
Spokojnost.
Od filmu som vela neocakaval ale tesil som sa nan, prvy diel sa mi pacil.
Nemam filmu moc co vycitat, bavil som sa ja, bavilo sa cele kino.
Mrte vtipnych momentov, jednoduchy pribeh, par jemnych "zvratov".
Pre mna 8/10
Hon/Jagten
http://www.csfd.cz/film/311967-hon/
odporučam 10/10
odporučam 10/10
Spoiler
na konci filmu ked po nom niekto strielal to bol otec jedneho z tých deti?
Ender's Game : http://www.csfd.cz/film/306861-enderova-hra/ : Wau. Pre mňa zatiaľ najlepšie spracovaná kniha do filmovej podoby. Všetky tie hlavné veci, ktoré si človek pamätá z knihy dali aj do filmu, žiadna významná udalosť tam nechýba, žiadny podstatný detail tam nechýba, proste to bolo super (jediný rozdiel je vek postáv, ale aký 6 ročný chalan by už len zahral tak dobre
). Odporúčam všetkým nie len film, ale aj knihu/knihy. Jednoznačne 10/10
P.S.:Normálne mi je ľúto tých, ktorí nečítali knihu, pretože prichádzajú o veľa.
P.S.:Normálne mi je ľúto tých, ktorí nečítali knihu, pretože prichádzajú o veľa.
-
Soviet
Darca
Sharkwater 9/10 IMDB | CSFD
Darmo tvrdim, ze clovek je to najhorsie co tuto planetu mohlo "navstivit". Cim dalej to viac a viac sa mi potvrdzuje. "Krasny" dokument o tom, co ludia robia pre tie krepe peniaze a ako su ludia, ktory sa snazia proti tomu nieco spravit povazovani za zloduchov. Rozhodne odporucam kazdemu.
"If you care about this world we live in, go see this movie, it will change the way you view the oceans and Sharks"
Darmo tvrdim, ze clovek je to najhorsie co tuto planetu mohlo "navstivit". Cim dalej to viac a viac sa mi potvrdzuje. "Krasny" dokument o tom, co ludia robia pre tie krepe peniaze a ako su ludia, ktory sa snazia proti tomu nieco spravit povazovani za zloduchov. Rozhodne odporucam kazdemu.
"If you care about this world we live in, go see this movie, it will change the way you view the oceans and Sharks"
Prioritas napísal:Hon/Jagten
odporučam 10/10
Spoiler
na konci filmu ked po nom niekto strielal to bol otec jedneho z tých deti?
Spoiler
myslis ze mame lepsi zrak ako ty?
nevidno kto tam striela....
nevidno kto tam striela....
A o to ani nešlo vôbec..
-
Steven666
King
Thor: Temný svet - pre mňa uspokojujúcich 8/10. Hiddleston by si zaslúžil vlastný film z Lokim, v každej scéne kde sa objaví si kradne pre seba ale tým nechcem povedať že ostatní by boli len "křoví", perfektná akcia, príbeh bol všedný, finále správne epic, 3D zbytočné.
This is the End
Originálna a vtipná vec. Plnohodnotná náhrada za pokračovanie Scary Movie série, keďže Scary Movie 5 a aj Haunted House boli také braky, že sa ani nedali dopozerať. Naozaj odporúčam, tie "autentické" pohľady na životy a charaktery hercov sú na nezaplatenie, a ak by nehrali samých seba, bolo by to X krát nudnejšie. Fakt podarené.
8/10
PS: Z Emmy Watsom som sa skoro roztopil. Zase je tip top, keď má dlhé vlasy.
Originálna a vtipná vec. Plnohodnotná náhrada za pokračovanie Scary Movie série, keďže Scary Movie 5 a aj Haunted House boli také braky, že sa ani nedali dopozerať. Naozaj odporúčam, tie "autentické" pohľady na životy a charaktery hercov sú na nezaplatenie, a ak by nehrali samých seba, bolo by to X krát nudnejšie. Fakt podarené.
8/10
PS: Z Emmy Watsom som sa skoro roztopil. Zase je tip top, keď má dlhé vlasy.
Pozor na spojlery..
The Conjuring: Tak som sa k tomu dostal konečne. Vábivý začiatok, kde sme upozornení, ideme pozerať dej na základe "skutočných udalostí" a film sa začne. Musím to zhodnotiť na hororové pomery solídne, na to, že ide o miliónkrát obohranú tému, tak to zvládli so cťou. Vyhovoval mi aj pomalší nástup a v podstate celkom logické chovanie postáv a aj napriek tomu, že druhá fáza filmu sa odohrávala s veľa ľuďmi a za "svetla," držalo si to napätie. Oplatí sa vidieť.
7/10
The Gravity: 3D kino, takže po tejto stránke zážitok fajn. Čo mi nesadlo až tak bolo to, že som nadobudol chybný dojem po prečítaní pár komentárov na čsfd, že pôjde o nejaký temný, depresívny zážitok plný beznádeje nad tým, aký je človek miniatúrny a zanedbateľný v našom nekonečnom vesmíre..no, prvá polovica tomu ešte mohla svedčiť, ale potom sa to začalo zamerickievať a na záver náš čakal hepyend, čo mi moc nesadlo. Ale ako film bol parádny, len mi uškodil tento nadobudnutý dojem, s ktorým som do toho filmu išiel.
8/10
The Conjuring: Tak som sa k tomu dostal konečne. Vábivý začiatok, kde sme upozornení, ideme pozerať dej na základe "skutočných udalostí" a film sa začne. Musím to zhodnotiť na hororové pomery solídne, na to, že ide o miliónkrát obohranú tému, tak to zvládli so cťou. Vyhovoval mi aj pomalší nástup a v podstate celkom logické chovanie postáv a aj napriek tomu, že druhá fáza filmu sa odohrávala s veľa ľuďmi a za "svetla," držalo si to napätie. Oplatí sa vidieť.
7/10
The Gravity: 3D kino, takže po tejto stránke zážitok fajn. Čo mi nesadlo až tak bolo to, že som nadobudol chybný dojem po prečítaní pár komentárov na čsfd, že pôjde o nejaký temný, depresívny zážitok plný beznádeje nad tým, aký je človek miniatúrny a zanedbateľný v našom nekonečnom vesmíre..no, prvá polovica tomu ešte mohla svedčiť, ale potom sa to začalo zamerickievať a na záver náš čakal hepyend, čo mi moc nesadlo. Ale ako film bol parádny, len mi uškodil tento nadobudnutý dojem, s ktorým som do toho filmu išiel.
8/10
Tupac resurrection - 9/10 - Jeden z najlepsich dokumentov ake som kedy videl pre fanusikov rapu/tupaca je to perfektna volba no urcite to zaujme aj ostatnych.