Ahojte,
potreboval by som zistiť ako to je s výberom pokuty v ČR pokiaľ nie som ochotný ju zaplatiť na mieste. Pošlú mi ju na moje trvalé bydlisko na Slovensku alebo ako to riešia, resp. je to potrebné zaplatiť ? Zaujímali by ma riešenia v prípade mestských policajtov a v prípade štátnych či sa nejako líši ten výber. Nakoľko som dnes dostal pokutu pri vjazde do pešej zóny v Olomouci (max pokuta 2000 dostal som 200 lebo viac som v peňaženke nemal- mestská polícia Olomouc) ktorú som zaplatil síce na mieste ale zaujímalo by ma čo by sa dialo keby som ju odmietol zaplatiť.
Pokuta v ČR ?
Re: Pokuta v ČR ?
V prípade že pokutu udelí mestská polícia má právo na odobratie vodičáku pokiaľ nemám na zaplatenie ?
V zahraničí ti vôbec nemôžu zobrať vodičský preukaz, môžu ti maximálne zakázať jazdu na území tej krajiny na xy mesiacov.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak a teraz otázka, môžu mi slovenskí policajti na svk odobrať NL vodičák za nezaplatenie pokuty na mieste ?
Pokial suhlasis s pokutou a nemas dostatocne financie na zaplatenie tak ano... Avsak pokial s pokutou nesuhlasis tak nie.