Pokuta v ČR ?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Lukso1
Amateur
Amateur

Pokuta v ČR ?

Príspevok od používateľa Lukso1 »

Ahojte,

potreboval by som zistiť ako to je s výberom pokuty v ČR pokiaľ nie som ochotný ju zaplatiť na mieste. Pošlú mi ju na moje trvalé bydlisko na Slovensku alebo ako to riešia, resp. je to potrebné zaplatiť ? Zaujímali by ma riešenia v prípade mestských policajtov a v prípade štátnych či sa nejako líši ten výber. Nakoľko som dnes dostal pokutu pri vjazde do pešej zóny v Olomouci (max pokuta 2000 dostal som 200 lebo viac som v peňaženke nemal- mestská polícia Olomouc) ktorú som zaplatil síce na mieste ale zaujímalo by ma čo by sa dialo keby som ju odmietol zaplatiť.
melonSVK
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokuta v ČR ?

Príspevok od používateľa melonSVK »

Lukso1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lukso1 »

V prípade že pokutu udelí mestská polícia má právo na odobratie vodičáku pokiaľ nemám na zaplatenie ?
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

V zahraničí ti vôbec nemôžu zobrať vodičský preukaz, môžu ti maximálne zakázať jazdu na území tej krajiny na xy mesiacov.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

tak a teraz otázka, môžu mi slovenskí policajti na svk odobrať NL vodičák za nezaplatenie pokuty na mieste ?
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Pokial suhlasis s pokutou a nemas dostatocne financie na zaplatenie tak ano... Avsak pokial s pokutou nesuhlasis tak nie.
Napísať odpoveď