Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
Re: Bitcoin
no takže mam zrobene fotky OP a vypis z banky
priklad fotku lebo tomu nejak nerozumiem
//autoeditácia príspevku (15 Nov 2013, 18:31)
a ano je to zavisle od veku takže musim mať 18 a nie niejeto potom irelevantne
všetko som vyplnil som zvedavy na ich reakciu
priklad fotku lebo tomu nejak nerozumiem
a ano je to zavisle od veku takže musim mať 18 a nie niejeto potom irelevantne
všetko som vyplnil som zvedavy na ich reakciu
zacinam mat strach, ze to uz moc neklesne, mozno tak na 300 do frasa.
-
Space5800
Medium Professional
keby to kleslo na 300 tak skačem od radosti
...tyždeň čakam kym klesne aby som zasa nakupil.
-
Old Dirty Bastard
Guru
tak kolko ste si nakupili a zostalo vam? ja sa musim "pochvalit", ze som vacsinu predal ked to padalo a trhol som zisk zopar tisic.. keby som sedel na riti a nemachroval hore-dole po burze a s akciami, tak mam aktualne nieco okolo 40 litrov
osobne neverim, ze to uz nejako signifikantne padne.. uz musime zit len s tym, co mame 
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja osobne nechavam zhodnocovať btc od doby ked som ich kupil za 105 eur/btc 
-
kukiak
Addict
Blizi sa to k 1000 USD/BTC :O. Ked si predstavim, ze takto pred rokom stali 5 USD/BTC.. Ide ma vykresat. Z 1000usd si spravit 200 000, krista maria..
-
Space5800
Medium Professional
časť z nás sa ide zblazniť od toho ako zbohatla a ta druhá časť od toho ako mohla zbohatnuť... 
Hadajte ku ktorej patrim! ("cez 500 to nepôjde, to by bolo šialene!")...krista maria
Hadajte ku ktorej patrim! ("cez 500 to nepôjde, to by bolo šialene!")...krista maria
-
Soviet
Darca
Vy aj realne predavate(zamienate naspat za eur) tie bitcoins? Alebo sa len s nimi virtualne hrate, kedze vidim tu reci o tisicoch eur.
-
easton
Professional
realne zamiename za eura 
-
rufus59
Light Professional
Zaujimavý článok : http://tvnoviny.sk/sekcia/zahranicne/17 ... 5-mil.-eur
Zarobil uz na tom niekto z vas ? (no offense)
Precitaj si par stran tejto temy a uvidis, ze ano (ja nie
)
Teraz si mozem len buchat hlavu o stenu, ze sa mi s tym nechcelo babrat ked stal bc 100 €. Ale uz som si dnes dal verifikvoat ucet na Mt. Gox, tak uvidim co pospekulujem a ako sa dovtedy pohne kurz.
Teraz si mozem len buchat hlavu o stenu, ze sa mi s tym nechcelo babrat ked stal bc 100 €. Ale uz som si dnes dal verifikvoat ucet na Mt. Gox, tak uvidim co pospekulujem a ako sa dovtedy pohne kurz.
-
kukiak
Addict
Ja som kupil asi za 30e pred par tyzdnami, je to sice nic, ale uz maju hodnotu vyse 160.. a zatial to vyberat ani nejdem, skor naopak. Calal som, ze bude po 1000 nejaka redukcia, ale nic.. kedze vacsinu btc obchoduje uz china a ti maju psychologicku hranicu asi inde.. bude zalezat ako sa k tomu postavi usa a vlady celkovo.. urcite budu snahu ho kontrolovat a deanonymizovat.. odhady su take ze 10 000 za btc nie je vobec utopia.
v aprili som kupil za 60 euro pri kurze okolo 140 USD/BTC, viac som nemal poruke, teraz si vyberam vklad (aktualne 0,1 BTC) a stale mi tam zostane 0,43 BTC a tie tam necham, nech je sranda
vklad sa mi vrati a zisk nepotrebujem
vklad sa mi vrati a zisk nepotrebujem
Inak ja som zhodnotil, ze na BTC je pre mna uz neskoro (pokial nespadne), takze som zacal s litecoinom a verim v podobny dlhodoby priebeh ako BTC 
-
seth82
Darca
Pokiaľ chce niekto zarobiť na BTC, musí mať dostatok prachov na ich nákup. A priznajme si - vzhľadom na dnešný kurz má na to málokto a so sumičkami ako 0.07984 BTC človek teda veľa nezarobí. Odporúčam skôr začať obchodovanie s alternatívnou menou, napríklad Litecoin, ktorý tiež zaznamenal pekný vzrast a uvediem seba ako príklad - začal som iba tak s 200 eurami, popri práci som sledoval burzu a fluktuácie, na ktorých sa mi podarilo v priebehu asi 50tich hodín zarobiť približne 200 ďalších eur, ktoré som si už aj poslal späť na účet, takže obchodujem stále s 200 (áno, viem, že je to strategická chyba, posielať peniaze späť, keď môžem obchodovať s väčším objemom, ale ja chcem mať čisté svedomie) eur. Problémom je, že na tých burzách sú boti, ktorí vedia narobiť peknú šarapatu s kurzami, síce krátkodobú, ale kto sa chytí, tak musí čakať deň-dva, kým sa mu strata vráti. Napríklad v utorok kurz behom 2-3 hodín vyletel z nejakých 32 na 42, zostal chvíľu a potom sa strepal pod 30 - tí, ktorí nakupovali nad 40, si museli trepať hlavy o stenu...
Zarobiť sa dá skôr na alternatívnych kryptomenách, len na to treba čas a nejaké tie vedomosti z obchodu...
Zarobiť sa dá skôr na alternatívnych kryptomenách, len na to treba čas a nejaké tie vedomosti z obchodu...
-
easton
Professional
Pri dnešnej hodnote cca 1000usd/btc, už vela vody nenamutite, ale treba brat do uvahy aj vykyvy kurzu, stači, že bude velky sell order, a kurz na klesne na polovicu, a možte potom svoje vklady zdvonasobiť. A nanajvyš, ked pojde BTC takto dalej, a nie je až tak nerealne sa dostanť na uroven 10 000USD/btc, tak ani pri sučasnej hodnote nie je odveci niečo nakupiť
toť moj názor.
-
TommyHot
Addict
Hlavne pozor na LTC, lebo ten rastie len ked rastie BTC.
a co primecoin? tiez leze zaujimavo nahor
Aky je rozdiel v Litecoine a bitcoine ? A aky mate vo vseobecnosti nazor na ostatne virtualne meny ?