Mám jedného kamaráta, ktorého som pred istým časom spoznala. Chcela som si ho pridať do priateľov, ale nech som sa ho akokoľvek snažila nájsť, nenašlo mi ho. Ako keby nemal vytvorené konto. On ho ale má, a keď hľadá on mňa, tak ma tiež rovnako nemôže nájsť. Je to zvláštne, pretože aj keď vytvorí náš druhý kamarát spoločnú správu a pridá nás tam oboch, my sa navzájom nevidíme, to čo napíše on ja nevidím a rovnako naopak. Keď potom kliknem na to, že kto všetko tam je, ukáže mi síce jeho meno a profilovku, ale nedá sa na to kliknúť, takže ma nepresmeruje na jeho konto. Včera vytvoril spoločnú skupinu z jednej akcie, ale ja ju nevidím a hoci ma pridali potom iní kamaráti, jeho statusy ktoré tam pridával som zase nevidela. Toto isté sa deje aj jednej kamarátke s iným človekom. Dosť ma to štve a obmedzuje a nikde na nete som o tomto nič nenašla. Ak by ste mi niekto vedeli poradiť, bola by som vám veľmi vďačná.
Facebook mi nevyhľadá a neukáže jedného človeka
Ahojte, ja mám jeden zaujímavý problém, s ktorým sa možno niektorí z vás už stretli.
Mám jedného kamaráta, ktorého som pred istým časom spoznala. Chcela som si ho pridať do priateľov, ale nech som sa ho akokoľvek snažila nájsť, nenašlo mi ho. Ako keby nemal vytvorené konto. On ho ale má, a keď hľadá on mňa, tak ma tiež rovnako nemôže nájsť. Je to zvláštne, pretože aj keď vytvorí náš druhý kamarát spoločnú správu a pridá nás tam oboch, my sa navzájom nevidíme, to čo napíše on ja nevidím a rovnako naopak. Keď potom kliknem na to, že kto všetko tam je, ukáže mi síce jeho meno a profilovku, ale nedá sa na to kliknúť, takže ma nepresmeruje na jeho konto. Včera vytvoril spoločnú skupinu z jednej akcie, ale ja ju nevidím a hoci ma pridali potom iní kamaráti, jeho statusy ktoré tam pridával som zase nevidela. Toto isté sa deje aj jednej kamarátke s iným človekom. Dosť ma to štve a obmedzuje a nikde na nete som o tomto nič nenašla. Ak by ste mi niekto vedeli poradiť, bola by som vám veľmi vďačná.
Pekný deň.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
takto sa to správa, keď ste navzájom v zozname blokovaných. Zrejme si ťa dal zablokovať (či už schválne ak si mu liezla na nervy alebo spamovala, alebo nechtiac).
Podla mna v tom bude nieco ine, nejake nastavenia sukromia. Napr. ked si pozrem zoznam ludi, ktori idu na nejaku akciu, tak pri niektorych nemam moznost "Add friend" a ani neviem na nich kliknut. A nikdy v zivote som ich nevidel, ani ich nepoznam, ani oni mna, sme z uplne inych miest, takze tazko by ma mal v zozname blokovanych.
-
audiotrack
VIP
prečo ťažko? Tak má blokovaných všetkých okrem priateľov.
edit:// hmm pozerám že taká možnosť tam už nie je. Tak v ich prípade to bude nejaké nastavenie súkromia, ale v jej prípade skôr blokovanie keďže priatelia údajne sú
edit:// hmm pozerám že taká možnosť tam už nie je. Tak v ich prípade to bude nejaké nastavenie súkromia, ale v jej prípade skôr blokovanie keďže priatelia údajne sú
da sa aby sa mi niekto pripojil na fb z ineho pc ked som tam prihlaseny. ako to zistim ze tam je este niekto ?
-
audiotrack
VIP
https://www.facebook.com/settings?tab=s ... sions&view
to je zoznam aktívnych session, a môže ho prípadne odhlásiť
to je zoznam aktívnych session, a môže ho prípadne odhlásiť
Facebook by ti mal aj poslať mail, že si sa prihlásil z neznámeho prehliadača.
-
audiotrack
VIP
ale veď nemusí byť neznámyBX napísal:Facebook by ti mal aj poslať mail, že si sa prihlásil z neznámeho prehliadača.
Noo hej, ale ak je neznámy, tak mu pošle 
ja som skor myslel ze ci mi tam nevyskoci nejake okno s oznamom ze sa niekto prihlasil z inej IP
-
audiotrack
VIP
nie, nevyskočí
F.B. Purity minimalne od verzie 9.0.0 zobrazuje pop-up o tom, kto si vas odobral z friend listu
Este k tomu co pise "active XY minutes ago" ... kus som o tom googlil a vela ludi pisalo, ze to pise hluposti. Vraj hlavne ked sa jedna o minuty, ze pise to tam, aj ked clovek vobec nebol na FB. A mne sa to zda tiez nejake divne. Pri jednom kamosovi mi nepise nic. A ked dam parkrat refresh, tak mi napise naor., ze "active 39 seconds ago" a vzapäti na to sa to zmeni na "active now" ... potom sa pozriem neskor a zas tam nic nie je. A az po par refreshoch zas napise, ze pred par sekundami. A nie som si sice isty, ze neni na FB, ale neverim tomu, ze by tam stale bol prave vtedy ked dam refresh lebo na spravy nereaguje.
Nie, určite sa nemáme navzájom v tomto zozname, už sme to totižto obaja pozerali. Takže tam musí byť nejaký iný problém..audiotrack napísal:takto sa to správa, keď ste navzájom v zozname blokovaných. Zrejme si ťa dal zablokovať (či už schválne ak si mu liezla na nervy alebo spamovala, alebo nechtiac).
skus pozriet tie nastavenia sukromia, ci tam nemate nieco take nastavene, ze Kto ti moze poslat ziadost o priatelstvo, su tam moznosti, ze "kazdy", alebo "priatelia mojich priatelov" ... alebo tam sa pohrab kus v tych nastaveniach
Nova utilitka je sice fajn vidiet kto je na mobile a kto na webe prihlaseny, ale zato ma to stale odpaja od chatu momentalne a nevie prihlasit pokial som na PC.

-
audiotrack
VIP
k tejto utilitke mám otázku: V čom je to iné, ako keď zobrazovalo mobily? Vtedy bolo tiež jasné kto je cez web (nebola tam značka) a kto cez mobil (bola tam značka mobilu), nie? Prípadne je v tom rozdiel? Lebo mne ukazuje aj ajBobr napísal:Nova utilitka je sice fajn vidiet kto je na mobile a kto na webe prihlaseny, ale zato ma to stale odpaja od chatu momentalne a nevie prihlasit pokial som na PC.
![]()
1. a 2. riadok prihlásený cez mobil
posledné dva riadky prihlásený cez web
tretí riadok - cca 2 min neaktívny a naposledy bol prihlásený cez mobil
ten posledný bol naposledy prihlásený cez mobil ale ani nepamätám kedy naposledy
takže možno to má niečo s tým spoločné... a ani jeden, pri kom mi tam svieti ten malý mobil nepoužíva messenger
posledné dva riadky prihlásený cez web
tretí riadok - cca 2 min neaktívny a naposledy bol prihlásený cez mobil
ten posledný bol naposledy prihlásený cez mobil ale ani nepamätám kedy naposledy
takže možno to má niečo s tým spoločné... a ani jeden, pri kom mi tam svieti ten malý mobil nepoužíva messenger
- Prílohy
-
- Snímka3.PNG (2.2 KiB) 1093 zobrazení
-
audiotrack
VIP
možno je rozdiel v tom, či ide cez mobilnú aplikáciu facebook alebo cez normálnu stránku facebooku ale z mobilu.
Máte už aj vy ten nový typ chatového okna?
- Prílohy
-
- Untitled-1.png (32.69 KiB) 1031 zobrazení