Boardwalk Empire
Re: Boardwalk Empire
moc nechapem co ste ocakavali? viac prestreliek? nieco sofistikovanejsie? podla mna nie su ani peniaze ani cas na taketo vecicky, natisnut to do jednej hodiny je tazke. jedina vec co mi prekazala bola
ze sa jedna gulka nenasla aj pre tu irku s tym hroznym prizvkukom 
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
zeby.... konecne happy ending ??? som rad ze sa to všetko takto uzavrelo žiadne úmorne čakanie na 4seriu .... žiadne naťahovanie na 15serii ..naozaj seriál ako sa patri !!!!
nejake postavy este umret mohli
nejake postavy este umret mohli
Spoiler
konečne ze ten Gip umrel !! som myslel ze ho uz nikto nezabije a ked Totinno prišiel na plaz tak jak držal zbraň a zato ze utiekol z domu som myslel ze ho Gip zastreli ale nestalo sa tak uff
Slabé finále? Richardov výstup alá Schwarzenegger (ale uveriteľnejšie natočené) a celkovo tie posledné diely boli super. Ale celkovo má seriál veľkú kvalitu.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Plnohodnotný trailer..
nikto to nepozera?
tato seria nic moc, ale v poslednej casti ma potesilo ako
Spoiler
vydrbali s Gillian 
kedy zacne na hbo cz? 4 season
Ja pozeram, ako ze seria nic moc, super je seria.
Spoiler
z Van Alden sa stal badass, tusim Michael Shannon hra take iste postavy vsade. A doktor .... dufam, ze ho zaondia vo finale. Chalky vs Nucky, a ako dopadne Eli.
A Gillien koncne ma, co si zasluzila, aj ked uz konecne prisla k rozumu, ale neskoro.
A Gillien koncne ma, co si zasluzila, aj ked uz konecne prisla k rozumu, ale neskoro.
no neviem mne sa zdala minula seria napinavejsia (a hlavne zakoncenie ked sa musel Nucky skryvat), ale to aj u Walking Dead takze asi som zdvihol naroky
Spoiler
ale napr. Richard Harrow bol v minulej serii urcite lepsi...
Zatial uzasna seria, v kazdom diely sa nieco deje, neviem co sa ti nepaci...podla mna o triedu lepsie ako predchadzajuca.
tak ten serial ale neni o akcii a strielani je to hlavne drama. A nejaka akcia tam bola zas ale v NY ci kde to su.
-
Old Dirty Bastard
Guru
imho asi najlepšia séria zatiaľ, skvelé postavy, super príbeh. btw patriciu arquette som ani nespoznal.Markoff napísal:nikto to nepozera?tato seria nic moc, ale v poslednej casti ma potesilo ako
Spoiler
vydrbali s Gillian
//autoeditácia príspevku (25 Nov 2013, 16:07)
fúha, parádny záver, riadna napínačka ku koncu s Richardom.. teším sa na ďalší rok a vyzerá to tak, že v Chicagu to začne gradovať
na zaplakanie, ako takéto seriály z premium cable u nás dávajú kdesi o polnoci a v "prime-time" pustia tie slovenské srance, ktoré by som nepozeral ani keby mi za to platili. podobne to bolo aj so sopranovcami.
nj toto je kvalita, ja si radsej pozrem kvalitny serial ako film. Finale super.
Spoiler
skoda ho, moja oblubena postava. A vsetci sa presunuli teda do mesta. Som zvedavy.
A tesim sa na Van Aldena, tiez moja oblubena postava.
A tesim sa na Van Aldena, tiez moja oblubena postava.
ani to nebudem davat do spojler tagu, aky som rozculeny, aj tak kto otvara tuto temu, tak uz musel finale vidiet
inak seria samozrejme super, zo sucasnej trojice (walking dead & homeland & boardwalk empire) sa mi paci najviac 
Spoiler
a tak pre istotu
, co to spravili mojmu richardovi, najlepsia postava v sirom okoli a jeho zabije nejaka gulka odniekial
ale zaver mal pekny no, ale aj tak som rozculeny!
WD si tam miesto nezasluzi
Spoiler
No tiez mi ho bolo luto, ale uz vycerpal vsetko. Nasiel si noralny zivot a uz ani zabit na objednavku nedokazal. Skoda no.
s04 zatial nic moc, no zacina sa to zaujimavo zamotavat po vrazde toho co schytal macetu do hlavy
5. seria by mala byt posledna
tak som to dokukal s titulkami a tie posledne casti 9/10
harrow to na konci dobre dobabral
Spoiler
dufam ze v 5ke si coky a naky nepojdu po krku
Mierne pomalší rozjazd, ale od polovice som to hltal neuveriteľne. Posledné diely šli za sebou vo vysokom tempe. Proste perfektný seriál, tá réžia a kamera je dokonalá, ohromne silné scény (či akčné, či obyčajné dialógy), to je proste vysoká škola filmu.
Ten záver s Richardom mi bol jasný, ale aj prebehli trocha zimomriavky. Som zvedavý na piatu sériu - je tam priestor na gradáciu, ale istým spôsobom som rád, že bude posledná - aby sa to nezačalo ťahať donekonečna. Proste jeden z top seriálov.
Ten záver s Richardom mi bol jasný, ale aj prebehli trocha zimomriavky. Som zvedavý na piatu sériu - je tam priestor na gradáciu, ale istým spôsobom som rád, že bude posledná - aby sa to nezačalo ťahať donekonečna. Proste jeden z top seriálov.
Skoda, ze posledna. Zevraj tam bude nejaky posun v case, aby stihli to ako to chceli ukoncit. Co uz, nema to taku sledovanost velku.