Úroveň súdneho a právneho systému na Slovensku

Diskusie na politické témy...
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Úroveň súdneho a právneho systému na Slovensku

Príspevok od používateľa slay »

seth82 napísal:http://trebisov.korzar.sme.sk/c/7006783 ... usili.html hahaha. Ešte Sadiki a bude všetko v poriadku.
Konečne spravodlivosť. Za vlády Robera Fica sa Slovensko hýbe míľovými krokmi dopredu.

Gratulujem. Tlieskam. Na riť padám.
eTh
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eTh »

Som vedel, že to takto dopadne a so Sadikim to bude rovnaké. Niekomu je prednejšie to, že sa nedodržala nejaká pi*ovina ako to, že ten človek nás okradol o milióny. Hádam nejaká záverečná reč nespraví človeka nevinným, keď sú tu jasné dôkazy...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Rodinkarstvo funguje na Svk uplne vsade,nielen v justicii,armade ci policii.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

V justícii to ale škodí najviac. Napríklad konflikt záujmov alebo kontrola. Ak by bolo rodinkárstvo v polícii, je mi to v podstate jedno a to platí aj u lekárov (u smetiarov, predavačov, či inde by to určite nevadilo a v prípade obchodníkov by to bol kartel, ale o tom by zasa rozhodovala justícia vrámci PMÚ a sme zasa tam, kde sme boli). Ibaže justícia a korupcia + rodinkárstvo v nej ťahá celý banánistan pod vodu.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

skodi to ovela viac ako pise seth
nieje to len priame rodinkarstvo, ale v tych "kruhoch" (sudca-advokat-uradnik na sude) su caste priatelstva, a kazdy z tychto priatelov ma svojich priatelov a takto sa ti rozrastie siet na nestkutocne mnozstvo ludi, s ktorymi ked prides do konfliktu a budes v prave tak na sude neuspejes

ale toto nieje ziadna novinka, takto to tu funguje dlhe roky
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Zaujímalo by ma, čo hovoríte na nedávny, silne medializovaný prípad chalana čo policajtke prekopol koleno:
http://www.hlavnespravy.sk/monitor-hoke ... st/170165/
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

silne neadekvatny trest, toho chalaniska dozivotne vyclenili zo spolocnosti
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

je to idiot a zasluzi si podmienku a ohromny financny trest, teda podla mna skor nejaku rentu ktoru bude dozivotne platit policajtke kedze ona ma pravdepodobne dozivotne poskodene koleno

ale basu? a na 8 rokov?
:nono:

a co hovorite na toto? (ano viem ze je to sud z madarska ale aj tak)
http://tvnoviny.sk/sekcia/zahranicne/ar ... sudok.html
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Ku kolenu: podľa mňa plne adekvátny trest, nikdy nepochopím nikoho kto čo i len udrie ženu, vôbec nie športovca ktorý je fyzicky úplne niekde inde. A ako môže niekto druhému človeku prekopnúť koleno je už absolútne nad moje chápanie. Osobne by som mal problém s prekopnutím kolena aj chlapovi v sebaobrane (podľa foto vidno, že kop bol vedený z boku, čiže klasické "prešľapnutie" kolena). Niekde som zachytil správu, že chalan bol tri krát pred tým v podmienke, teraz robí psie oči. Keby nebol hokejista, tak po ňom ani pes neštekne, ale keďže hokej je jediné čo slováci vedia tak je zneho národný martír do ktorého sa každý mocne vciťuje. Ale to, že recidivista, hajzlík sa ožerie najprv zmláti dvoch ľudí a následne ženu dosmrti zmrzačí už nič, lebo hrá hokej.
Čiže zhrnuté: chalan si zaslúži, je to chrapúň a hnusné hovado, dobre mu tak.
Problémom slovenska sú nízke tresty pre vrahov z prostredia organizovanej kriminality, nie toto, toto je krásna ukážka fungujúcej spravodlivosti, bohužiaľ ostro kontrastuje s inými medializovanými kauzami, ktoré potom o to viac bijú do očí.

K Eve V.: treba si uvedomiť, že sa jedná o nedbanlivostný trestný čin, takže nemožno čakať tresty ako za vraždu (tak je to v každom trestnom zákone)...no aj tak si myslím, že je to nízky trest, dvojnásobok by sa mi zdal byť primeraný. No aj napriek tomu som ostal príjemne prekvapený dnes, keď som sa dočítal, že dostala nepodmienečný trest, keďže sa špekulovalo s domácim väzením.

Edit: tak údajne predsa domáce väzenie...no som sklamaný. Dúfam, že vyšší súd to zruší a pošle ju na tvrdo sedieť
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

alkohol za volantom = zbran a duplom ked isla na X6, cize kludne keby to bola aj nejaka svata, mniska, najpoboznejsia, jednoducho vypila si, tak nech si odsedi aj 20 rokov a dozivotne zakazat sadnut za volant. Potom sa aj ostatny zbadaju, ktori idu s alkoholom za volant a zatial sa im nic nestalo.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

to ci bol ten hokejista v podmienke neviem, ak ano tak si zasluzi trest, ale ak to bol jeho prvy prehresok tak to vidim inac ako ty :)
kazdy z nas sa par krat opil, ano niekto je agresivnejsi ked je ozraty ako druhy, to su vsetko jeho viny, "prekopnutie" kolena by som skor pripisal tomu fyzickemu nepomeru medzi zenou policajtkou a nim, sportovcom plus blba nahoda, hlupo trafene, mozno ani nekopal jak do "lopty", ale pri jeho pacifikovani proste sa metal a policajtka to schytala (detaily neviem su to spekulacie), tomuto by sa dalo zabranit par vecami, pouzit aj nejake normalne fyzicke poziadavky pri prijimani policajtov, neposielat zenu pacifikovat agresivneho chalana, iny vycvik ako len spravit fajku do lajstra, atd atd (to je ale na sirsie diskusie a su to problemy celeho nasho PZ)
je mlady, naprava u neho je podla mna vysoko pravdepodobna (ak berieme ze nebol v ziadnej podmienke, kedze ja som take nic nenasiel, ak bol tak ako som pisal hore ten trest si zasluzi), takze mozno rok, a dlha podmienka, alebo len podmienka + vyborne financne odskodnenie poskodenej si myslim ze by splnilo ucel na jeho ale hlavne aj na spokojnost policajtky ovela viac ako jednemu aj druhemu zruinovat zivot bez akejkolvek napravy

rezesova, neviem ale mne to pride strasne malo, dokazatelne klamala v tom sude (na to sa uz neberie ohlad ci co?) ked vravela ze si splietla flasu vodky s mineralkou a vypila ju po nehode, ze nesoferovala ozrata, ze ju oslepili (co tiez znalci popreli), ze ti druhi spravili toto, potom tamto, ale ona sla ok, pricom sla 160+ ozrata, pravdepodobne nadrogovana (este ze si vybavila doktora na nejake lieky vsak), zramovala ich a namiesto priznania si viny sa z toho snazila dostat vsetkym moznym aj klamstvami (vid vyssie) ako za toto moze dostat "len" 6 rokov a este domace vazenie? what the fuck? a samozrejme vodicak ked vyjde z basy jej spat daju :nono:
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

vendo, ak by ti nejaky ozraty sopliak dokalicil na cely zivot niekoho koho mas rad, tiez by si povedal "kazdy z nas sa par krat opil"... :roll:
a myslim, ze ona nebola prvy clovek komu ublizil ...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

http://trebisov.korzar.sme.sk/c/7065737 ... obode.html keď si niekto po čase prezrie túto tému, je z nej krásne panoptikum svinstva, ktoré sa v slovenskom súdnictve deje...A toto je jeden z naj dôkazov...Samozrejme, ani som sa neunúval zaslať sem tú srandu so Salmanovcami, tam to "kvôli procesným chybám" kričí, až to pekné nie je. A Vareha v marci pekne začne užívať svoje milióniky ďalej...

//autoeditácia príspevku (14 Jan 2014, 7:30)
A ako bonus http://www.sme.sk/c/7065907/najvyssi-su ... licie.html

//autoeditácia príspevku (20 Jan 2014, 7:27)
A ďalší bonus http://www.sme.sk/c/7072524/sestra-vyhr ... dkynu.html
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

by ma zaujímalo, jak sa darí Ferovi Kolenovi.. musím sa opýtať nejakých spoločných známych z rodnej PB
vendo napísal:"prekopnutie" kolena by som skor pripisal tomu fyzickemu nepomeru medzi zenou policajtkou a nim, sportovcom plus blba nahoda, hlupo trafene, mozno ani nekopal jak do "lopty", ale pri jeho pacifikovani proste sa metal a policajtka to schytala (detaily neviem su to spekulacie), tomuto by sa dalo zabranit par vecami, pouzit aj nejake normalne fyzicke poziadavky pri prijimani policajtov, neposielat zenu pacifikovat agresivneho chalana, iny vycvik ako len spravit fajku do lajstra, atd atd (to je ale na sirsie diskusie a su to problemy celeho nasho PZ)
hlavne teta policajtka dostala PN ako keby jej do toho kolena rezal karbobrúskou
theBliZZard napísal:a myslim, ze ona nebola prvy clovek komu ublizil ...
vraj áno
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

Harabin predbieha Kisku, šéfa Najvyššieho súdu zvolia pred ním

Keď sa im ho opäť podarí zvoliť, tak to bude snáď ešte horšie, jak keby bol Fico prezidentom
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ste si to zvolili. Boli také teórie, že pravičiari by mali voliť Fica, čo by prinieslo možno aj vnútornú krízu a štiepenie srany. Plus by obetoval aj Harabina, takto budú robiť samozrejme napriek čo to dá.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

hughito napísal:Ste si to zvolili.
este, ze teba sa to netyka
vobec na Slovensku nezijes, nevyuzivas slovenske sluzby, nebudes sa musiet sudit, ... :)
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

hughito napísal:Ste si to zvolili. Boli také teórie, že pravičiari by mali voliť Fica, čo by prinieslo možno aj vnútornú krízu a štiepenie srany. Plus by obetoval aj Harabina, takto budú robiť samozrejme napriek čo to dá.
Teórie, možno... V Smere sú všetci Kolesíkovia ;)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

beardie napísal:este, ze teba sa to netyka
vobec na Slovensku nezijes, nevyuzivas slovenske sluzby, nebudes sa musiet sudit, ... :)
Kde som sa vyjadroval k tomu, či sa ma čosi týka alebo netýka? Reagoval som na vyššie povzdychnutie:
Keď sa im ho opäť podarí zvoliť, tak to bude snáď ešte horšie, jak keby bol Fico prezidentom
Máš ešte nejakú nejasnosť?
Napísať odpoveď