Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Mexo
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU

Príspevok od používateľa Mexo »

Ahojte, hladam nazvy tychto filmov:

1. Chlapik mal autonehodu a dostal sa do neba kde sa rozhodovalo ci prezije, pricom postupne analyzovali cely jeho zivot. Myslim, ze nakoniec prezil.

2. Otec so synom(?) prisli do maleho americkeho mestecka. V tom mestecku bol akysi pramen, ktory mal zazracne ucinky vdaka ktorym boli obyvatelia nesmrtelni.

3. Manzelia aj s dietatom museli ist pocas vianoc na pohreb(?) niekomu z rodiny, bola snehova kalamita a po ceste zapadli a zabludili. Nakoniec kvoli omrzlinam obaja skoncili na vozicku. Starsi film, typujem 90-te roky.
neoiron
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neoiron »

Mexo:

prvy film sa vola Obhájiť svoj život: http://www.csfd.cz/film/18805-chran-si-svuj-zivot/
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

Hladam pomerne novy film.
KOMEDIA o manzeloch muz a zena si "zarabali" bytim sa... ak jeden druhemu ublizil tak lampa vystrelovala peniaze :) ako sa to vola pls vas ?
DADUSINDA
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DADUSINDA »

Ahojte... Neviem si už dať rady tak sa obraciam na Vás. Hladám dva filmy prvý je taká romantická komédia... Všetci ludia majú láskomery a každý vie presnú sekundu kedy stretnú svoju pravú lásku. A druhý film dávali dávnejšie v tv... Bol bežný deň a zrazu začali ludia zabíjať sami seba, bolo to sposôbené prírodou. Moc som to neopísala ale nevidela som viac.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

To prve je Timer: http://www.csfd.cz/film/270688-stopky-lasky/. A ten druhy popis sa hodi na na veľke množstvo filmov. Ako prve mi napada Happening: http://www.csfd.cz/film/229799-stalo-se/
DADUSINDA
Amateur
Amateur

Ďakujem pekne, obidva filmy sú tie, čo som hľadala. :)
Mexo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mexo »

neoiron napísal:Mexo:

prvy film sa vola Obhájiť svoj život: http://www.csfd.cz/film/18805-chran-si-svuj-zivot/

Diky, to je on :)
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

Dvaja typci zrejme cernosy idu po americkej ulici a myslim, ze jeden si zaraba ako poulicny obchodnik a stretnu 2 zenske ktorym chcu ist do nohaviciek a jedna z nich je extremne hygienicka ze to chce len z kondomom a aj tam dole si typek musi dat nejaky sacik a nakoniec sa cely zapletie do toho sacku a koniec je nejaky taky ze skonci jeden v nemocnici kde mu ufiknu zrejme penis alebo co... bolo by fajn zistit nazov filmu... pride mi to ako keby to bola komedia z roku 1995 1996 taky starsi rocnik to je.
DADUSINDA
Amateur
Amateur

Neviete mi poradiť nejaké filmy, podobné týmto: pevné pouto, hra na schovávanou, očista, box, stoker, faunov labyrint, zmizelá, sedm, je to i muj zivot,, stalo se?
kvetinac
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kvetinac »

Hľadám komédiu :)
Bolo to už pár rokov odzadu toto je ale čo si pamätám

Na začiatku filmu hrdina predstavoval rodinu.. asi najvýraznejší tam bol strýko čo počas večere vždy skôr odišiel do sprchy tam spieval a popritom asi onanoval lebo tam bol počuť aj dosť výkriky a nikto z toho pri večeri nebol nadšení.
Neskôr sa ten hrdina zoznámil s nejakou holkou samozrejme bol z nej paf a zistil že býva na opačnej strane ulice už asi 20 rokov .
No a neskôr tam prišiel jeho brat s ktorým sa moc nemuseli a ten chcel od toho hrdinu písací stroj on myslím na nom občas niečo písal a chceli sa zakillovať kvôli tomu tak potom došiel ich otec s tkou krabicou a myslím že o to hrali kamen papier nožnice...
To je všetko čo si pamätám a moc dakujem ak mi niekto pomôže
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mihalswk »

ahojte, prosím Vás hladám podobné filmy ako je Plechová kavalerie ...vedeli by ste mi nieco poradit ?
iveta38
Novice
Novice

Komedia

Príspevok od používateľa iveta38 »

Aj ja už nejakú dobu hľadám názov filmu. Videla som ho dávnejšie na slov.telev.programe / nepamatám na ktorom /. je to komédia, asi najskor americká, viem len,že sa v celom filme používa dosť vulgarizmov, hlavnou postavou je divný chlapík, s dlhými vlasmi, ktorý hľadá rodičov /otca?/ a cestou prežíva kadejaké bizarnosti. Bolo to asi dosť divoké,lebo si pamatám ten dojem, že ako toto mohli vysielať v doobedňajších hodinách? Neviete niekto viac?
Ryan Giggs
VIP
VIP

iveta38
Novice
Novice

Príspevok od používateľa iveta38 »

Ozaj,asi áno, niežeby som to túžila znovu vidieť,ale štve ma,keď si neviem na niečo spomenúť. Dakujem za pomoc.
jozva
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jozva »

Ahojte, velmy by ste ma potesili ak by ste vedeli nazov tohoto filmu.

Dej : bolo to o nejakych vojakoch ktori bojovali pre nejaky iny narod. Ked si dobre pametam tak tam hrali aj futbal s hlavami nepriatelov. Potom ked sli do boja tak jedneho trafil sip do hrude, ale mal tam nejaky kozeny remen alebo co...a neskor ho zacali povazovat za boha... este si pametam ze ak chodili svaty muzi po kraji tak prestali bojovat lebo " svaty muzi nemoze vidiet zlo" ... este viem ze jednotlive mesta si robili nazlost, si mocili do jazera....nakoniec ten co ho povazovali za boha zjednotil cely kraj, svaty muzi ho chceli otestovat ci je naozaj boh, chceli do neho strelit sip, ale mal taky talizman ,taky trojuholnik a v nom oko.....nakoniec sa chcel ozenit z jednou, ale podla povery sa bala ze ked sa dotkne boha ze zhori, pri svadobnom bozku ho pokusala/poskriabala -> videli ze neni boh a ho chceli zabit...a koncilo to tak ze to rozpraval nejaky rozpravac....a mal asi aj hlavu z korunou

Vie niekto nazov ? Je to uz starsi film ....
kralik13
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kralik13 »

Prosím, pomôžte mi s názvom filmu. Videl som z neho túto scénu:
- dievča priviazané ku kreslu (alebo stolu) na nejakej chate v horách, pokúša sa uvoľniť
- za veľkým skleným oknom chaty zúriví psi
- dievča vidí, že na dvore je nejaká zakrytá jama a z nej počuje výkriky
- neďaleko išiel autom šerif, to miesto sa mu zdalo podozrivé
. chlap (asi ten maniak) ho zastrelil

Bolo to asi USA film.

Ďakujem za radu.

Ešte doplním, že pred niekoľkými rokmi ten film dávala TV NOVA
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Caute.

Kamarat mi spominal ze hlada jeden film.

Podla popisu by to malo byt asi:
3ja kamarati idu niekam na dovolenku alebo kde a kupia si travu, ale ze riadne vela travy za malo penazi a ze proste furt hulia ci co.
No a potom ze 2ja kamarati ze uz idu domov a jeden ten treti ze ostava, ze sa mu tam paci.
No a potom neviem co a ako, ale ze zahodili travu do kosa, potom ju niekto nasiel (asi policajti alebo co) a ze mal za to ten jeden dostat trest smrti, ze to proste bolo velke mnozstvo a v tej krajine mu to vyslo na trest smrti ale ze si to teda typci rozdelili medzi seba, aby sa to teda na kazdeho rozpocitalo odsediet si niekolko rokov ale ze nech nedostane trest smrti.

Asi takto nejak mi to bolo povedane a ze MOZNO, ale ozaj len MOZNO tam hra Jack Black.
Hovori to niekomu nieco? Dakujem. Ze je to teda starsi film ale neviem ako moc starsi...
kralik13
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kralik13 »

Pre kvetinac

Mohol to byť film http://www.csfd.cz/film/6654-americka-krasa/
Ryan Giggs
VIP
VIP

lekoklatik napísal:Caute.

Kamarat mi spominal ze hlada jeden film.

Podla popisu by to malo byt asi:
3ja kamarati idu niekam na dovolenku alebo kde a kupia si travu, ale ze riadne vela travy za malo penazi a ze proste furt hulia ci co.
No a potom ze 2ja kamarati ze uz idu domov a jeden ten treti ze ostava, ze sa mu tam paci.
No a potom neviem co a ako, ale ze zahodili travu do kosa, potom ju niekto nasiel (asi policajti alebo co) a ze mal za to ten jeden dostat trest smrti, ze to proste bolo velke mnozstvo a v tej krajine mu to vyslo na trest smrti ale ze si to teda typci rozdelili medzi seba, aby sa to teda na kazdeho rozpocitalo odsediet si niekolko rokov ale ze nech nedostane trest smrti.

Asi takto nejak mi to bolo povedane a ze MOZNO, ale ozaj len MOZNO tam hra Jack Black.
Hovori to niekomu nieco? Dakujem. Ze je to teda starsi film ale neviem ako moc starsi...
Len tip: http://www.csfd.cz/film/234762-travicka-zelena/
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Mexo napísal:Ahojte, hladam nazvy tychto filmov:

2. Otec so synom(?) prisli do maleho americkeho mestecka. V tom mestecku bol akysi pramen, ktory mal zazracne ucinky vdaka ktorym boli obyvatelia nesmrtelni.
Mexo - druhý film sa volá Prameň (Tajemství městečka Springvillu)
http://www.csfd.cz/film/14500-tajemstvi ... ringvillu/
Napísať odpoveď