Doctor Who
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: Doctor Who
mini epizóda ako prišiel k svetu Doctor 8.5
a odporúčam pozrieť aj "Five(ish) Doctors Reboot", taká krátka komédia o tom ako sa snažili doktori 5 až 7 dostať do aktuálneho výročného špeciálu, boli tam super cameá od johna barrowmana a dokonca aj petera jacksona a iana mckellena. taktiež moffat a tennant, pobavilo proste.
a odporúčam pozrieť aj "Five(ish) Doctors Reboot", taká krátka komédia o tom ako sa snažili doktori 5 až 7 dostať do aktuálneho výročného špeciálu, boli tam super cameá od johna barrowmana a dokonca aj petera jacksona a iana mckellena. taktiež moffat a tennant, pobavilo proste.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Tak prv som sa tomu bránil.. po 1x01 som to znechutene vypol. Po isto čase a po fantastickom príhovore jednej holky som sa odhodlal a neskutočne namotal
Hravy, briliantný a naprosto úžasný seriál. Mmntálne som dopozeral 5 sériu a zo začiatku som si nemohol zvyknúť naMoffat je chlapák. Russel T Davies sa geniálne rozlúčil a to bolo tiež niečo 
Kto ešte váha smelo do toho! inak bude Exterminate
Hravy, briliantný a naprosto úžasný seriál. Mmntálne som dopozeral 5 sériu a zo začiatku som si nemohol zvyknúť na
Spoiler
Matta, nový tardis ako aj na nový úvod. Posledné dva diely tej série ma presvedčili o opaku a až teraz vidím s akou láskou a citom je to písané.
Kto ešte váha smelo do toho! inak bude Exterminate
Je to super, na Capaldiho som zvedavý.
Moffat je síce pán, no niekedy mi s tými jeho mozgoje*avými scenármi už lezie na nervy. Najmä, keď všetky nelogickosti zabalí do "všetko-bolo-vopred-vymyslené" kabátika. Proste také tie smiešne nelogické chyby a až prehnane jednoduché riešenia mnohých problémov. Možno by to chcelo niekoho nového, ale Moffat mi ako scenárista zatiaľ až tak nevadí, ešte vydržím.
Moffat je síce pán, no niekedy mi s tými jeho mozgoje*avými scenármi už lezie na nervy. Najmä, keď všetky nelogickosti zabalí do "všetko-bolo-vopred-vymyslené" kabátika. Proste také tie smiešne nelogické chyby a až prehnane jednoduché riešenia mnohých problémov. Možno by to chcelo niekoho nového, ale Moffat mi ako scenárista zatiaľ až tak nevadí, ešte vydržím.
-
Sarger
Guru wannabe
Za 1-2 mesiace možno vypustia konečne plnohodnotný trailer...
Veď za 2 mesiace už bude plnohodnotná časť. 
Trailer by som očakával v najbližšej dobe.
Trailer by som očakával v najbližšej dobe.
-
Sarger
Guru wannabe
w/e troška mi ušiel pojem o čase.
//ďalší teaser, moc tomu nepridali.
//autoeditácia príspevku (13 Júl 2014, 22:01)
Toto bude šupa
//ďalší teaser, moc tomu nepridali.
//autoeditácia príspevku (13 Júl 2014, 22:01)
Toto bude šupa
Woohoo! Tešenica. Hádam bude ten Capaldi dostatočný cvok, v trailery vyzeral až moc normálny. 
Tak po scenaroch uz su vonku aj 2 casti. BBC ma riadny bordel teda. Ale kuknem si to az ked to vyjde normalne.
Škoda, každopádne, nedorobené verzie nemienim pozerať ani ja. Vraj miestami nedotiahnuté cgi, a pod.
-
Sarger
Guru wannabe
Pascal: čiernobiele a nedorobene verzie.. nad tým sa nemôžeš ani zamýšľať.
Ja som to ani netahal, jedine Homeland som tak pozeral, kde neboli vfx, ale nebolo to take strasne.
Ale Doctor Who je o efektoch a CGI z podstatne väčšej časti ako Homeland. 
Vianocna cast bola OK, taky mix Inception. Moffat uz tusim nema napad na prisery. Vzdy je to nieco co ta vidi, len ked sa hybes, ked nato nepozeras, ked nato myslis, ked ta to pocuje ....
Spoiler
Skoda, ze si to Jenna rozmyslela, ze chce este dalsiu seriu, bol by to celkom pekny koniec pre postavu, ak by ostala stara a tam to skoncilo. Aj ked neviem, preco by Doctor jednoducho nemohol sadnut do Tardis a vratit sa o 60 rokov skor. A potom asi pridali dalsiu vrstvu ked sa rozdhodla, ze este jednu seriu ostane. Co s tymi ostatnymi ludmi, ti ostali spat?
Vianocna cast podla mna super. Aj vtipny santa a pomocnici ma bavili.
Spoiler
Fajn ze si to rozmyslela. Podla mna je Jenna najlepsia doktorova companion s tych co boli.
Ostatnych ludi zobudil sonickym srobovakom tak ako Klaru. Akurat sa nabehal od jednej postele k druhej
Ostatnych ludi zobudil sonickym srobovakom tak ako Klaru. Akurat sa nabehal od jednej postele k druhej