podnikanie - Organo Gold Compensation Plan - pyramida?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: podnikanie - Organo Gold Compensation Plan - pyramida?

Príspevok od používateľa Stoporko »

Ferdinand: máš ten synergický efekt nejako podložený? O škodlivosti samotnej kávy by sme sa tiež mohli porozprávať, keďže veľmi veľa záleží na množstve, spôsobe prípravy a tým aj od samotnej extrakcie (čo všetko sa z kávy uvoľní do vodného roztoku a v akých množstvách - rovnice sú k dohľadaniu v skriptách z analytickej chémie).

Len tak na okraj - pevne verím, že na predaj tejto kávy koncovému spotrebiteľovi a/alebo kaviarni máš všetky potrebné povolenia, ak prijímaš hotovosť tak máš ERP + knihu pokladne, atď. :wink: Alebo si zamestnancom Organo Gold?
ferdinand19
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ferdinand19 »

harrison: ten priklad s azbestom a vitaminom C nie je primerany k tomu co som napisal, je to ako nejake schapne protirecenie za kazdu cenu tomu co som napisal.

seth82: vidim ze neprestavas rozoberat vetu z mojho prispevku ale respektujem tvoje pravo robit si co chces, inak ja s Organo Gold nic nemam

Stoporko: Synergicky efekt ganodermy s istymi latkami je podlozeny a dokazany, no ja nemam chut ani cas to hladat, jeden docent to spominal. Cize vysledok je ze aspon jednemu cloveku na svete z roznych pricin pitie kavy skodi. V inom fore som pisal ze nic nepredavam, aj ty si sa tam zapojil. Ludia maju povolenie kotri to predavaju, mozon niektori nemaju registracnu pokladnu. Rozmyslal si nad tym aku velku ekonomicku skodu niekto sposobi a uniky na daniach ked niekto mesacne preda 10 balickov kavy? Musi si kupit pokladnu a rozne blbosti, pricom v Polsku ten co robi to iste nemusi (ani trhovnici ju nemaju). Podla mna je zbytocne riesit ci niekto kto si privyraba ma pokladnu. Hlavna pointa je v tom ze si kazdy sam kupuje, otazne je kto a ako to aplikuje v praxi
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

ferdinand19 napísal:...jeden docent to spominal.
Toto je argument, na ktory som sa tesil :)
/aby sme sa vyhli hadke, netvrdim ze nie je zdraviu prospesna ...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

ferdinand19: Ja budem rozoberať každú vetu z hociktorého príspevku, ktorá mi bude pripisovať autorstvo niečoho, čo som nikde netvrdil. Takže ja som ti tu dal dôkazy o tom mede a ty si teraz zo všetkého vycúval. Vidíš? Mal som pravdu - s tebou je to strata času.

"jeden docen to spomínal" = "jedna baba na vyšnom konci povedala". A tebe to asi stačí na uverenie. Mno jo. Už som tu na fóre použil Voltairea a použijem ho znovu:

It is difficult to free fools from the chains they revere.

//karmista: Naser si. Čím ja rád strácam čas, do toho ťa nič nie je.
ferdinand19
Medium Expert
Medium Expert

theBlizzard: ja viem, ja sa s tebou vobec nehadam, ja sa s nikym nehadam

seth82: inak docenta s babou nemozes porovnavat, lebo docent ma tebou pozadovane vzdelanie, teda mozno v Leedsi ano, lebo tam ma mozno nejaky docent znalosti na urovni baby z vysneho konca. Co sa tyka medu ja som nevycuval. Uz verim ze uznavas med ako zdraviu prospesny prostriedok. Len si nenapisal ci tomu bolo tak aj predtym ako si sa to docital na internete. Ja mam internet od 2001, dajme tomu ze ty nejako podobne, cize vieme ze odvtedy veris medu, mozno dovtedy si neveril, ale to je tvoje vec. Ja ako zastanca demokracie respektujem ze ma ine nazory, ine uvazovanie a tesim sa ze tu mozeme o nejakej kave ktoru nepozname diskutovat, lebo mi to pomaha upevnovat medziludske vztahy, narozdiel od inych diskutujucich, co nadavaju inych ked ma niekto iny nazor.
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Je rozdiel mať názor a mať/nemať argumenty, ktorými ten názor podložíš.
Áno docenta môžeme porovnávať s babou z vyšného konca. Preto, že si napísal nejaký docent. Keby si sa aspoň unúval napísať jeho meno. Ale to pravdepodobne ani nevieš lebo ti to povedal nejaký super obchodník zarábajúci 10k mesačne, ktorý tiež to meno nepozná alebo si ho vymyslel úplne.
ferdinand19 napísal:Ja mam internet od 2001, dajme tomu ze ty nejako podobne, cize vieme ze odvtedy veris medu
Vyhlasujem súťaž o dedukciu mesiaca. Zatiaľ vedieš.
ferdinand19
Medium Expert
Medium Expert

94jakub: Vidim ze si dalsi velky odbornik, 94 je zrejme rok narodenia co svedci ze si velky znalec, asi mas velke skusenosti s docentami, pretoze su to ludia ktori v tom co ucia su vacsi znalci ako ty. V Martine mozete porovnavat docentov s babami z vysneho konca, lebo sa medzi studentami mediciny hovori ze ta vasa lekarska fakulta je najmenej narocna na studentov na Slovensku. Inak keby si cital diskusiu hore, vedel by si preco som to napisal
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

@Ferdinand19: Máš problém s chápaním písaného textu? Seriózne. Lebo inak sú tvoje reakcie nepochopiteľné. Tu nejde o porovnávanie docenta a nejakej babky. Zjavne nechceš vidieť, alebo ignoruješ pointu toho, prečo to porovnanie nastalo. Dovoľ mi, aby som Ti to vysvetlil. Začať argumentovať štýlom "nejaký docent, jeden docent, istý docent..." je úplne ale úplne od veci. Ak neuvedieš meno, taký zdroj je jednoducho ignorovaný a nerelevantný. Zdroje musia byť dohľadateľné. Ty môžeš tvrdiť, že jeden neznámy docent podporuje tvoje tvrdenia, ja zas, že druhý neznámy zas tie moje. To nikam nevedie.
Ďalšia logická argumentačná chyba v tvojom texte, je dedukcia, že istým veciam môžu začať ľudia veriť až po tom, čo majú prístup k internetu. Gratulujem.
Tiež si úplne serieš do huby tvrdením, že Ťa tešia názory iných a potom sa púšťaš do kohokoľvek, kto iný názor má a to k tomu úplne pre tému nepodstatnými vecami.
ferdinand19
Medium Expert
Medium Expert

zeky: seth82 tvrdi ze on chce na vsetko dokazy, ze ked mu niekto da dokazy bude verit kave s ganodermou, preto sa ho pytam ci si na vsetko ziada vedecke studie a zacne veciam verit az po precitani vedeckych studii. nenapisal mi ze tomu veril, iba dal odkaz, to znamena ze viem iba ze tomu uz v sucasnosti veri.dalsia vec, ak napisem meno docenta si myslis ze sa ti podari najst ze to naozaj povedal? myslim ze o vete: "ginkgo a ganoderma posobia spolu synergicky", nemozno pochybovat keby som chcel, a keby aj niekto iny chcel moze vyhladat ze to je pravda, resp. nech niekto najde dokaz kde sa pise ze to je nepravda a nech tu da odkaz
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Keby si chápal písanému slovu, chápal by si, čo som myslel.
Ad hominem? Nič lepšie nemáš? Neviem, prečo som čakal rozumnú odpoveď.

Samozrejme meno docenta si nenapísal. Ako inak. Vieš o tom, že jeden vedec objavil stroj času?

OT: BTW, preto je lekárska fakulta z Martina jednou z najznámejších slovenských fakúlt vo svete. Keď je také ľahká, tak ju vyštuduj a potom môžeš spraviť výskum a povedať nám či je tá káva naozaj prospešná, ty docent.
zeky
Star
Star

Lenže štúdie nefungujú na základe toho, že nejaký docent niekde niekomu niečo povedal pri pive. Ak sa niečo skúma tak sa k tomu vyhotovujú poklady, výsledky, testy atď. Už sa Ťa to na príslušné podklady pýtal aj Stoporko vyššie. On študuje chémiu, čiže určite má prehľad.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

ferdinand19: Ja nechcem dôkazy na všetko. Ja chcem dôkaz o tom, že tá káva OG robí to, čo vraj robí. Môže byť? Už nebudem reagovať na nič iné, lebo ostatní ti to tu celkom slušne vysvetlili. Teda vybodni sa na všetko, čo sme tu rozvádzali, prosím - daj sem dôkazy, vedecké a farmaceutické, že káva OG robí to, čo podľa jej "distribútorov" robí. Konkrétne: Pomáha chrániť zdravie, urýchľuje regeneráciu, detoxikuje telo, podporuje výdrž, podporuje imunitu, dopĺňa energiu, nezvyšuje kyseliny v tele, nedehydruje, nezvyšuje krvný tlak, podporuje zdravý štýl.

Čakám.
ferdinand19
Medium Expert
Medium Expert

94jakub: Ja hovorim co sa hovori medzi studentami. To ze je najznamejsia je jedna vec, zavisi aka je kvalita. Neviem ze jeden vedec objavil stroj casu, kde ho objavil? Pri vykopavkach v Mezopotamii?

zeky: Cize ty si taky mudry ze ked vidis vysledky testov a podkladov tak sa do toho rozumies? Super. Hej spominal ze rovnice su v skriptach analytickej chemie. Ja zasnem aki mudri ludia chodia na toto forum.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

je sice pekne, ze to stale obkecavas, ale raz na lamanie chleba pride
vtedy bud dodas nezavisle dokazy o prospesnosti tebou predavanej kavy, alebo nedodas
ked nedodas, tak je jasne, ze si tuto bitku prehral

takze zbytocne pises balast, stale cakame na tie dokazy
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Samozrejme balast a na otázky si neodpovedal.
Objavil ho vedec, ktorý má kanceláriu hneď vedľa tvojho docenta. Akože sa to volá?
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

ferdinand19 napísal:Neviem ze jeden vedec objavil stroj casu, kde ho objavil? Pri vykopavkach v Mezopotamii?
Nie v Mezopotamii, ale na Sibiri. Jeden profesor povedal. Meno tu davat nebudem, co si myslis ze sa ti podari najst ze to naozaj povedal?
ferdinand19
Medium Expert
Medium Expert

beardie: Ja s kavou nic nemam a ani ma nezaujima, ja len nechapem takych co sa snazia za kazdu cenu dokazat ze kava s ganodermou je hovadina.

94jakub: Nestrapnuj sa. Ako vies ze ma kancelariu vedla mojho docenta ked nevies ako sa vola.

theBliZZard: Tiez sa strapnujes, ako vies ze na Sibiri? Ja mam ine starosti ako hladat blbosti na internete.

seth82: Kava s ganodermou nie je liecivo. Z toho co si napisal vyplyva: Na aspon jedneho cloveka malo pitie tejto kavy taketo zdraviuprospesne ucinky. Neznamena to ze to plati vsade na kazdeho. Napriklad lieky tvrdia ze ked clovek ich bude uzivat nebude mat taketo zdravotne problemy, co kedze je to liek ma platit na kazdeho, no bohuzial nie na kazdeho to plati.
zeky
Star
Star

Naozaj nejdem reagovať na tvoj balast, lebo inak sa to nazvať nedá. Odpovedať na nič nevieš, ale zavádzanie to ti ide.
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Bullcrap. Nič viac.
Ešte stranu dozadu to vyzeralo ako tak. Teraz už len trolluješ.
Nikto sa tu nesnaží silou mocou dokázať, že tá káva je hovadina. Problém je, že niektorí sa tu snažia, nie dokázať ale nahovoriť nám, že tá káva je prospešná, liečivá a podobné chobotiny.

zeky: Bude z neho dobrý predajca kávy, matracov, poistiek alebo čo to teraz letí. Neodpovedať, len zavádzať a vychvaľovať. :)
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

a ma teda tie zazracne ucinky?alebo aspon to chuti?kupili ste si ju niekto?rozmyslam ze idu vianice tak aspon vyskusat
Napísať odpoveď