Maly tv s S2 tunerom
Maly tv s S2 tunerom
Ahojte, potreboval by som poradit TV. Pri vacsich uhloprieckach by som bol hned rozhodnuty, lenze tu musim vyberat lcd tak potrebujem radu. Kriteria su:
Uhlopriecka 29-32"
Kvalita obrazu
Satelitny tuner
Vopred dakujem za rady.
Uhlopriecka 29-32"
Kvalita obrazu
Satelitny tuner
Vopred dakujem za rady.
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Maly tv s S2 tunerom
Neviem aky je rozpočet.
Sony Bravia KDL-32W655, Philips 32PFL4508K, Samsung UE32F6510.
Sony Bravia KDL-32W655, Philips 32PFL4508K, Samsung UE32F6510.
To sonycko aj philips som pozeral. Ktory ma z nich najlepsi obraz? Rozpocet zalezi od samotnej tv, pomer cena vykon.
-
Ryan Giggs
VIP
Trochu lepšie je na tom Sony.
A ten sams je lepsi, ked je skoro o 100€ drahsi? Nemam moc dobre skusenosti so sams TV, tak ma moc ani nelaka, len sa pytam. Vyzera to zatial na to SONY, najnizsia cena a je jediny z nich cierny.
-
Ryan Giggs
VIP
Je to podobna uroveň ako Sony. Tu vyššiu cenu oproti Sony robi 3D. A oproti F6400 (čo je to iste ako F6510), ktory je zruba na cene Sony priplacaš prave za ten tuner.
Obraz to ma ale vyborny, v aktualnom roku asi najlepšia 32-ka na trhu. Tiež Samsung nemusim, ale u mňa v 32" nakoniec aj napriek predsudkom vyhral F6400 pred W6 kvôli lepšie zvladnutemu pohybu. Väčši Samsung by som ale kvôli cloudingu nechcel. 32" je v pohode.
Obraz to ma ale vyborny, v aktualnom roku asi najlepšia 32-ka na trhu. Tiež Samsung nemusim, ale u mňa v 32" nakoniec aj napriek predsudkom vyhral F6400 pred W6 kvôli lepšie zvladnutemu pohybu. Väčši Samsung by som ale kvôli cloudingu nechcel. 32" je v pohode.
Co mam skusenosti so sams monitormi alebo tv, tak vzdy na nich odisla elektronika, podsvietnie, zdroj alebo nieco podobne. Uz do tej istej rieky nevstupim
to bude aj tak iba tv do spalne na zaspanie
Tak diky. Zoberiem to sony 
-
Ryan Giggs
VIP
To je jedno, to nema zmysel riešiť. Dnešna elektronika (snaď s vynimkou "hifi" audia) je spotrebka, životnosť konči zarukou. Ja mam zas podobnu skusenosť s renomovanejšimi značkami. Ako sa hovori u susedov, prašť jako uhoď.
Suhlasim je to spotrebka, ale tv nemenim kazde 2 roky. Menim tak kazde 3-4-5. Nepotrebujem zazit, ze mi odijde ako naposledy samsung po 2 rokoch a 1 mesiaci. A nepotrebujem riesit pripadnu zarucnu opravu. Jednoducho nech to hra a nemusim nic riesit 
-
Ryan Giggs
VIP
Lenže to nemaš istotu nikdy. Ani u Sony, tiež to nie je žiaden zazrak. To je len nejake falošne sebauspokojenie.
Istotu nemam nikdy, ale jednu sony mam a ta zatial drzi. Ja som samsungu dal viac prilezitosti, pokaslal si to sam
Teraz kamarat ma nejaku top radu samsu a platil za nejaku posahanu suciastku 400eur... Ano su to predsudky, ale keby sa mi znova pokaslal, tak by som si vycital, ze co ja debil som toznova kupil
Takto, ked sa mi poserie to sony, tak budem o jednu skusenost mudrejsi do buducna 
//autoeditácia príspevku (30 Nov 2013, 12:54)
Leno doplnim pre buducnost pre inych zaujemcov, ze spominane sony nema podporu pre vesa drziak na stenu. Treba dokupit na to specialny adapter...
//autoeditácia príspevku (30 Nov 2013, 12:54)
Leno doplnim pre buducnost pre inych zaujemcov, ze spominane sony nema podporu pre vesa drziak na stenu. Treba dokupit na to specialny adapter...