Maly tv s S2 tunerom

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
laforez
Light Professional
Light Professional

Maly tv s S2 tunerom

Príspevok od používateľa laforez »

Ahojte, potreboval by som poradit TV. Pri vacsich uhloprieckach by som bol hned rozhodnuty, lenze tu musim vyberat lcd tak potrebujem radu. Kriteria su:
Uhlopriecka 29-32"
Kvalita obrazu
Satelitny tuner

Vopred dakujem za rady.
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Maly tv s S2 tunerom

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Neviem aky je rozpočet.
Sony Bravia KDL-32W655, Philips 32PFL4508K, Samsung UE32F6510.
laforez
Light Professional
Light Professional

To sonycko aj philips som pozeral. Ktory ma z nich najlepsi obraz? Rozpocet zalezi od samotnej tv, pomer cena vykon.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Trochu lepšie je na tom Sony.
laforez
Light Professional
Light Professional

A ten sams je lepsi, ked je skoro o 100€ drahsi? Nemam moc dobre skusenosti so sams TV, tak ma moc ani nelaka, len sa pytam. Vyzera to zatial na to SONY, najnizsia cena a je jediny z nich cierny.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Je to podobna uroveň ako Sony. Tu vyššiu cenu oproti Sony robi 3D. A oproti F6400 (čo je to iste ako F6510), ktory je zruba na cene Sony priplacaš prave za ten tuner.
Obraz to ma ale vyborny, v aktualnom roku asi najlepšia 32-ka na trhu. Tiež Samsung nemusim, ale u mňa v 32" nakoniec aj napriek predsudkom vyhral F6400 pred W6 kvôli lepšie zvladnutemu pohybu. Väčši Samsung by som ale kvôli cloudingu nechcel. 32" je v pohode.
laforez
Light Professional
Light Professional

Co mam skusenosti so sams monitormi alebo tv, tak vzdy na nich odisla elektronika, podsvietnie, zdroj alebo nieco podobne. Uz do tej istej rieky nevstupim :D to bude aj tak iba tv do spalne na zaspanie :) Tak diky. Zoberiem to sony :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

To je jedno, to nema zmysel riešiť. Dnešna elektronika (snaď s vynimkou "hifi" audia) je spotrebka, životnosť konči zarukou. Ja mam zas podobnu skusenosť s renomovanejšimi značkami. Ako sa hovori u susedov, prašť jako uhoď.
laforez
Light Professional
Light Professional

Suhlasim je to spotrebka, ale tv nemenim kazde 2 roky. Menim tak kazde 3-4-5. Nepotrebujem zazit, ze mi odijde ako naposledy samsung po 2 rokoch a 1 mesiaci. A nepotrebujem riesit pripadnu zarucnu opravu. Jednoducho nech to hra a nemusim nic riesit :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Lenže to nemaš istotu nikdy. Ani u Sony, tiež to nie je žiaden zazrak. To je len nejake falošne sebauspokojenie.
laforez
Light Professional
Light Professional

Istotu nemam nikdy, ale jednu sony mam a ta zatial drzi. Ja som samsungu dal viac prilezitosti, pokaslal si to sam :) Teraz kamarat ma nejaku top radu samsu a platil za nejaku posahanu suciastku 400eur... Ano su to predsudky, ale keby sa mi znova pokaslal, tak by som si vycital, ze co ja debil som toznova kupil :D Takto, ked sa mi poserie to sony, tak budem o jednu skusenost mudrejsi do buducna :)

//autoeditácia príspevku (30 Nov 2013, 12:54)
Leno doplnim pre buducnost pre inych zaujemcov, ze spominane sony nema podporu pre vesa drziak na stenu. Treba dokupit na to specialny adapter...
Napísať odpoveď