O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor
Re: O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor
jj neplati ale na 100% sa rychlost znizuje na 16kb/s 
Pre SMS maniakov.. od dnes nový balík:
O2: Neobmedzený SMS balík pre O2 Fér. Za 6 eur aj zadarmo
http://mobilmania.azet.sk/bleskovky/o2- ... fault.aspx

http://mobilmania.azet.sk/clanky/o2-pau ... fault.aspx
O2: Neobmedzený SMS balík pre O2 Fér. Za 6 eur aj zadarmo
http://mobilmania.azet.sk/bleskovky/o2- ... fault.aspx
http://mobilmania.azet.sk/clanky/o2-pau ... fault.aspx
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
skoda ze to nedali skorej
ja som si to daval 28.08 
Soviet, myslím si, že to každý normálny o2-ista už využíva! 
-
rufus59
Light Professional
Nemáte niekto problém, že pri telefonovaní nás s priatelkou stále preruší. Volám 20 min alebo 5 a niekedy čoraz častejšie, keďže hneď jej volám spať. Asi ich výhoda programu po 1. minute neplatíte 
-
audiotrack
VIP
záleží od signálu. O2 odpája po hodine telefonátu (nemôžeš mať jeden hovor dlhší ako hodinu, potom ťa zruší). To mám odskúšané
A sem tam ma vypne aj skôr, ako píšeš. Ale to väčšinou keď je horší signál. Doma sa mi to ešte nikdy nestalo. Zrejme má u vás o2 horšie pokrytie, ak ťa tak často odpája
-
weroro
Flash coder
Už keď som našiel túto tému tak sa opýtam. Má O2 podobný portál s funkciami, ako sú na Orange portáli? Konkrétne sa mi jedná o tie SMS zadarmo priamo z netu a SMS notifikácia na moje číslo, keď mi príde mail.
-
audiotrack
VIP
sms z netu sa dajú posielať, ale musíš si to zaplatiť. Balík sa volá esms a obsahuje neobmedzený počet správ z ich stránky do všetkých sietí SR a do celej EU, a 50 minút tiež do všetkých sieti SR a celej EU. Na mesiac stojí 10€
A O2 neposkytuje emailové schránky, takže Ti ani nemá na čo upozorňovať smskou. Ale môj známy má Tmobile a chodí mu notifikácia z orangeportalu, tak by to malo fungovať aj na O2. 
Ale aj tak.. v dnešnej dobe "chytrých" telefónov a dátových balíčkov je to myslím už aj tak zbytočnosť.
Ale aj tak.. v dnešnej dobe "chytrých" telefónov a dátových balíčkov je to myslím už aj tak zbytočnosť.
-
guess.whoo
Redeemer
tiez si myslim. neviem o nikom kto by pouzival v dobe viberu, whatssapu a facebooku sms branu na stranke operatora 
zdravim, presiel som z orangeu do o2, vsetko prebehlo ok, az na to ze ked sa pripojim na 3g tak mi ukaze nejaku uvodnu stranku kde sa pise ze treba nakonfigurovat mobil zaslanim sms bla bla bla, co som spravil niekolko krát no ziadna zmena nenastala, tu uvodnu stranku dostavam stale a 3g nefunguje. Nestretli ste sa niekto s tým?
skus pouzit nejaky navod na youtube od o2 guru.. tie konfiguracne sms na smartfony moc nefunguju. alebo nieco taketo http://www.o2.sk/pre-vas/sluzby-a-podpo ... nastavenie
-
guess.whoo
Redeemer
mas iphone? ak ano tak chod do nastaveni a v mobilnych sietach nastav apn. staci ak zadas do nazvu "o2internet" a vsetko pojde v pohode
ano mam iphone, skusil som to a ide .. diky moc 
-
guess.whoo
Redeemer
je to bezne ze iphone akosi nedokaze sam od seba ziskat cez siet tieto pristupove body. na ostatnych smartphonoch to ide vacsinou automaticky.
Preco ked chcem kupit telefon cez e-shop so zlavou 72 eur tak sa tych 72 eur odpocita od celkovej ceny nie ceny v E-shope?
Zdravim chcel by som si kupit iphone 6 plus, neviem a trochu nechapem ako je to s o2 fer a o2 pausal, "O2 Fér so službou O2 Mobil+" 379€ by som zaplatil kurierovy pri prevzati telefonu a 16 € by som platil mesacne, a viete mi povedat ako to je so sluzbou O2 paušal modry, plati sa tam vraj 15€ mesačne plati sa nejaka akontacia? diky
-
Arkaz
Addict
Pri o2 fer a mobil+ je to tak ako si pisal urcita suma + mesacne splatky a zaplatis vlastne plnu sumu telefonu. Ked mas pausal tak tam mas bonus na telefon pri modrom len 96€ tak si odrataj od plnej sumy 96€a tolko zaplatis kurierovi. Ja berem 6 plus na zlaty a kurierovy dam 499€ a tot vse. ak si pausal neham 2 roky ci kolko to ma byt tak konecna suma je tych 499 u mna ak sa rozhodnem zrusit pausal len doplatim ten zvysok do plnej sumy a mozem veselo zrusit pausal.
viacej uz za mobil neplatis len tych 499? lebo tam mas zlavu na mobil tych? 264€ pri zlatom,