USA - Work and Travel
Re: USA Work and Travel 2012-2013
Chystá sa niekto na plavčíka z Brna cez agentúru? Navyše czech-us sa mi zdá predražená, keď 8500 pýtaju za kurz a student agency za 229USD. Aké máte skúsenosti s agentúrami? A ak by dakto chcel ísť, kľudne sa tu ozvite, teraz 7.12. má už tá czech-us dáky prekurz v Brne.
-
monika1606
Novice
Ahooj,
plánujem a už mam aj vyhliadnutu perfektnú pozíciu plavčika cez košickú agentúru hladám niekoho kto by sa rád pridal a som zato čím viac tým lepšie
pre bližsie informacie email: [email protected] 
plánujem a už mam aj vyhliadnutu perfektnú pozíciu plavčika cez košickú agentúru hladám niekoho kto by sa rád pridal a som zato čím viac tým lepšie
Hladam niekoho, kto by chcel ist na WAT 2014 a robit napr. housekeepera, umyvat riady, pomahat v kuchyni alebo nieco podobne kde sa nevyzaduje excelentna anglictina. Zatial som sam, no som v kontakte s jednym chalanom, no este sme sa na nicom nedohodli, tak uvital by som aj dalsich ludi, nerad by som isiel sam ... tak kludne piste [email protected] . Pripadne keby som sa mohol ja pridat k Vam, k nejakej skupinke, dajte vediet
Dik.
niekto kto s chysta do USA cez ccusa ? zatial som asi sam tak niekoho zhanam do partie
info: [email protected]
chysta sa niekto na WaT 2014 na plavcika do Houstonu?
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
bol už niekto, resp. chysta sa niekto do Kill Devil Hills v californii?
Easton a ty si siel na tu zubarinu??
Boli ste niekto pracovať v Ocean City, Atlantic City alebo prípadne v Marylande ?
-
cristiano ronaldo
Light Star
rozmyslal nekto aj nad pracou v kempoch?? alebo pripadne aj inu robotu by som siel, ak nekto nema s kym ist, vedeli by sme sa dohodnut....
ak ideš do kempu tak sa môžeš dohadovať koľko chceš. Tam sa dvojice nedajú umiestniť.
-
cristiano ronaldo
Light Star
sice mas pravdu....aj ked da sa umiestnit aj dvojice, ale cim neskor, tym uz pravdepodobnost klesa uplne
Dvojica je mozna iba v pripade ak by uz jeden z dvojice bol predtym v kempe a dohodol sa s riaditelom kempu ze vezme este jedneho tipka so sebou.
-
print_name
Medium Expert
Alebo ak sa zucastnite aj s kamosom Camp Fair-u, tam sa to tiez da vybavit.
Ja tiez uvazujem nad kempom lebo pociatocne naklady na riadne WAT su pre mna prilis vysoke. Nechcem ale velmi ist sam, teda v kempe budem sam to mi je jasne, ale napr. letiet sam alebo cestovat po kempe sam, tak bral by som nejakeho partaka na cestovanie.
Mohol by niekto (moderator) premenovať tému na USA Work and Travel, bez tých rokov 2012-2013
//hojko: Uz.
/ dik
Ja tiez uvazujem nad kempom lebo pociatocne naklady na riadne WAT su pre mna prilis vysoke. Nechcem ale velmi ist sam, teda v kempe budem sam to mi je jasne, ale napr. letiet sam alebo cestovat po kempe sam, tak bral by som nejakeho partaka na cestovanie.
Mohol by niekto (moderator) premenovať tému na USA Work and Travel, bez tých rokov 2012-2013
//hojko: Uz.
/ dik
Re: USA - Work and Travel
Hladam partaka/partacku na work and travel, idem cez agenturu ckm a pracu som si nasiel sam v meste Geneva on the Lake, Ohio. Je to praca vo vinarni + restauracia, este su volne miesta ak by mal niekto záujem ist so mnou ozvite sa ... ak tam bol niekto pominule roky bol by som rad keby sa podelil o skusenosti s touto pracou
taktiež by som chcel ísť ak budete vedieť o niečom píšte PM alebo mail - [email protected]
-
DarkNation
Expert
Za necely mesiac agentury otvoria registraciu do WaT 2015, chysta sa niekto? Ak ano, ktore agentury zvazujete?
Ja sa chystám tento ďalší rok. Agentúry ešte stále zvažujem, ale možno to bude CCUSA. Najradšej by som pracoval v nejakom národnom parku na západe, keďže potom by som chcel ten západ precestovať. Je tu niekto kto už pracoval v takom parku? Prípadne má niekto podobný plán? 
-
milanicq123
Amateur
Prave idem z prednaskovej akcie Alfa Agency v Brne, prezentovali tam WAT 2015.
Mna zaujimaju nejake veci, na ktore mozno bude niekto vediet odpovedat
- Odkial beriete tolko penazi na pociatocne vydavky (je to viac ako 40.000Kc - poplatky agenture, letenka, ...) + vreckove. Beriete si pozicku, alebo ste si vsetci tolko nasetrili?
- Je nejaka agentura kde beru aj cerstvych absolventov VS? (prave koncim toto leto, a chcel by som este vyuzit WAT). Ak ano na ake pozicie?
- Oplati sa v nejakej agenture zaplatit si hladanie prace, alebo je to dneska uz lahsie s hladanim sam?
Mna zaujimaju nejake veci, na ktore mozno bude niekto vediet odpovedat
- Odkial beriete tolko penazi na pociatocne vydavky (je to viac ako 40.000Kc - poplatky agenture, letenka, ...) + vreckove. Beriete si pozicku, alebo ste si vsetci tolko nasetrili?
- Je nejaka agentura kde beru aj cerstvych absolventov VS? (prave koncim toto leto, a chcel by som este vyuzit WAT). Ak ano na ake pozicie?
- Oplati sa v nejakej agenture zaplatit si hladanie prace, alebo je to dneska uz lahsie s hladanim sam?
Ja taktiež končím toto leto. Program platí aj pre študentov v končiacich ročníkoch. To by malo platiť u každej agentúry tak.milanicq123 napísal: - Je nejaka agentura kde beru aj cerstvych absolventov VS? (prave koncim toto leto, a chcel by som este vyuzit WAT). Ak ano na ake pozicie?
-
milanicq123
Amateur
no hej, ale kedze sa jazdi az v lete (chcel by som napr v jul/august/september) a to uz student nebudem