podnikanie - Organo Gold Compensation Plan - pyramida?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: podnikanie - Organo Gold Compensation Plan - pyramida?

Príspevok od používateľa seth82 »

ferdinand19: Vieš mi objasniť pohnútku, ktorá ťa priviedla k poučeniu mojej osoby, že "káva s ganodermou nie je liečivo"? Kdeže som ja tvrdil, že je? Ja som ti predsa iba vypísal to, čo o tej káve tvrdia tí distribútori.

Citujem "na aspon jedneho cloveka malo pitie tejto kavy taketo zdraviuprospesne ucinky" - super. Takže ak niekde v ekvatoriálnej Afrike po*ebe do zadku človeka koza, môžeme vyhlásiť, že kozy po celom svete je*ávajú ľudí. Neznamená to, že to platí všade na každého, ale veď predsa aspoň jedného človeka koza po*ebala, takže môžeme s čistým svedomím prísť spomínanému úsudku a vyhláseniu.

Lieky tvrdia to čo tvrdia na základe VEDECKýCH A FARMACEUTICKýCH VýSKUMOV, nie na základe nejakého veštenia alebo na základe toho, že "mali takýto účinok na aspoň jedného človeka". Ak by lieky fungovali tak, ako to opisuješ, ľudia by kapali ako muchy a medzi nimi aj ja.

Tento tvoj pokus o obhajobu toho, že distribútori tej kávy nevedia dokázať nič, na čom vlastne stojí ich celý pyramídový biznis, je už doslova smiešny a tragický. Okrem toho je to aj ďalším dôkazom toho, čo tvrdím - teda prečo sa to vlastne nesmie predávať v obchodoch. Pretože to isté mohlo vyhlásiť aj Danone, keď im EÚ zakázala propagovať o Activii to, čo propagovali.
ferdinand19
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ferdinand19 »

To ze chce niekto nieco nahovorit nie je problem. Ak viem rozumne uvazovat a analyzovat, nenecham sa oblbnut. Problemom mozu byt nejaki specializovani oblbovaci ako naprikld šmejdi, co oblbuju dochodcov ktori sa voci nim nevedia branit
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Niekto kto predava placebo kavu tvrdiacu, ze lieci, je rovnaky smejd ako ten co predava predrazene hrnce ... pointa je rovnaka, predava nieco co je uplny bullshit a tvari sa, ze to vie nieco co to nevie.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Son-Goku: U nas to pije cela firma , mne to chuti, zase nie je to take drahe. Ved urcite v okoli mas dakeho znameho z OG a ak nie je trtko, tak ti da vzorky na vyskusanie :). AK nie prid do LM
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

nemam,da sa to niekde kupit online?
Meken
King
King

Poslal som Ti SS, ale ak by niekoho zaujimali ceny nakupov spolu s clom dph atd, ma to par kb , plus info letak (ten ma 2x3mb )

Kód: Vybrať všetko

http://uloz.to/x93X89Pv/og-rar
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ferdinand19 napísal:beardie: Ja s kavou nic nemam a ani ma nezaujima, ja len nechapem takych co sa snazia za kazdu cenu dokazat ze kava s ganodermou je hovadina.
ty predavas aloe, ktoreho vysledky su taktiez diskutabilne

rozdiel takmer ziadny...
ferdinand19
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ferdinand19 »

sam najmudrejsi v tejto diskusii seth82 na internete podobne ako aj o mede objavil o aloe vera vedecke dokazy, z coho vyplyva ze uznava zdraviuprospesne ucinky aloe vera, z coho vyplyva ze su jasne vysledky, cize tie vysledky mozu byt diskutabilne medzi takymi co do vsetkeho kecaju a nicomu nerozumeju
Smejdi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Smejdi »

Kto vie možno aj Organo Gold káva zlepší vaše myslenie :D.
Prílohy
1474535_3715990475351_918079637_n.jpg
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Prepacte ze sa vmiesam s OT ale ja chcem len vyjadrit moj obdiv Sethovi a jeho zeleznej trpezlivosti, pretoze 13 stran sa snazit vysvetlit hlupakom prakticky jednu, dve myslienky, polopate zeby to pochopil aj uplny retard, a oni si stale melu len to svoje...to uz chce riadne pevne nervy. :|
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak uz ma kontaktoval sef tohto klubu so ziadostou o odstranenie jedneho prispevku v temy, ktory udajne porusuje jeho prava, slobody, poskodzuje dobre meno a prichadza o tisicove zisky denne, tak ako aj jeho manazeri, zamestnanci a rodina. Nakolko je to vsetko o subjektivnom nazore a prispevok neporusuje pravidla fora hojko.com, prispevok som odmietol zmazat, odkazal som ho na organy cinne v trestnom konani. Na to nasledne dalsia sprava od pravnika s rovnakou ziadostou, dalsia..., avsak nevidim ziadny dovod na zmazanie daneho prispevku v tejto teme.
Meken
King
King

A ktory je to prispevok? :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Na piatej strane tejto temy.

Inak tu je pre mna zaujimave citanie: http://ako-investovat.sk/diskusia/viewt ... =44&t=2018
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Predpokladám, že išlo o môj príspevok, konkrétne tento http://www.hojko.com/post1887480.html#p1887480

Keďže Penize.cz zmazali svoj článok (žeby sa vyhrážal aj im?), dám sem cached verziu, ktorá ukazuje praktiky istého nemenovaného Vendelína http://web.archive.org/web/201112021328 ... -to-snadne

Ak má ten právnik nejaký problém, pošli mu, nech kontaktuje mňa. Poslal som tam iba veci, ktoré sú verejne dostupné z Internetu a v demokratickom štáte môžem vyjadriť svoj osobný názor. A pokiaľ mi nedokáže nejakú stratu alebo ujmu na povesti, ktorú som spôsobil ja, tak si môže svoje vyhrážky môže strčiť niekam. Otravoval žalobami aj týchto, ktorí voči jeho biznisu išli ešte prudšie? http://ako-investovat.sk/diskusia/viewt ... =44&t=2018

Inými slovami: "Z hľadiska naplnenia skutkovej podstaty je dôležitá skutočnosť, že musí ísť o oznámenie nepravdivého údaju, teda uvedenie informácie, ktorá je v rozpore so skutočnosťou, a to z hľadiska možnej objektivizácie. Oznámenie pravdivých skutočností nie je ohováraním." Ja som vo svojom príspevku oznámil iba tie skutočnosti, ktoré sú verejne dostupné na nete. Okrem toho ako som spomenul - AK som zverejnil nejaký nepravdivý údaj (netuším aký), tak musí byť dokázané, že spôsobil nejakú reálnu (a dokázateľnú) ujmu.

Stručne: http://www.sme.sk/c/1463474/kedy-ide-o- ... rania.html
Napísať odpoveď