Schrodingerov vztah

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Schrodingerov vztah

Príspevok od používateľa jackb »

O tomto vztahu-nevztahu som pisal uz pred viac ako dvoma rokmi vo viacerych tema. Vtedy to vyzeralo, ze to maximalne skonci vo friend zone. Ale ani ta nie je standardna a chcel by som na tuto situaciu nezaujaty nazor a radu ako to vyriesit.

http://www.hojko.com/post1706656.html#p1706656
tu je opisana vacsina, v zavere temy aj to ako to vtedy skoncilo.

Darcek som vtedy odovzdal, kedze s inym umyslom som za nou ani nesiel, nic viac sa nestalo aj ked som mal pocit, ze ked sa na dalsi semester vrati, budeme spolu lebo podla pisania to tak viac menej vyzeralo. Lenze posledny semester uz nemusela byt v skole, takze bola mimo Mesta a prisla len na skusky a odovzdat diplomovku a ja som sa vyrovnaval s tym, ze s nou vo vztahu nebudem. Na jar, ked bola v Meste chcela stretnut moju partiu, o ktorej som basnil, a tak sa zalubila do mojho spolubyvajuceho. Dal som mu "pozehnanie" (lebo nechcel verit, ze som to s nou vzdal) a boli spolu stastni. Mal som pred expediciou do Macedonska, kde nase media slubovali obciansku vojnu a mal som dost velky strach, o ktori som sa delil aj s okolim a ked sa medzi statnicami prisla rozlucit k nam na izbu, objala ma a pred nim povedala "ked sa ti tam nieco stane, nechcem zit vo svete, v ktorom nebudes". No ale ja som sa vratil a im to vazne skripalo a do Mesta sa s nim prisla rozist... a na dalsi den sme mali dohodnute pozeranie filmu a "rozluckovy" vecer s mestom. A na dalsi vikend ma pozvala k nim domov. Bolo mi jasne, ze je po rozchode, takze som nemyslel na reci okolo toho ci budeme spolu. Hlavne preto, ze na jesen som mal ist mimo Slovensko ja. Ale v predosledny vecer mi o sebe prezradila veci, "o ktorych viem len ja a jej byvaly".
Na konci leta, kedy som finisoval papiere ku svojmu pobytu mala opravne statnice a vedel som, ze jej prospeje, ked bude mat vo mne moralnu oporu na mieste, takze som sa o nu staral a uspech sme boli oslavit a rozlucit sa. Na ERASME som stretol super babu a tesil som sa, ze je sanca byt s nou, ked uz zo slecnou s darcekom nadej zomierala. A erasmacka je z Ciech, co nevyzeralo az tak nerealne. Lenze mila Slovenka vedela vytusit, ze mam sancu urobit krok ku Ceske a stale mi to vedela prekazit spravou ci smskou s obsahom "kedy uz prides domov, chybas", "sedim v nasom bare, hra nasa pesnicka, tesim sa kedy tu budeme opat spolu". Plus rukou pisane pohladnice a odkaz na novy rok restartoval nadeje zase na plno. Tak som sa vratil ale kazdu sancu na stretnutie zamietala. A zaklincovala to tym, ze si nasla priatela a je to vraj ten pravy.
No ale kedze toto je telenovela, tak to stale nemal byt koniec. Riesili sme, ako sa dostane ku mne vianocny darcek, ktory mi kupila -listok na koncert mojej oblubenej kapely. Ale to sa podrilo cez spolocnych znamych. A tiez sa napriek vsetkemu nezaobislo bez mileho dokazu. Do Mesta prisla az na afterku po mojich statniciach a na jej zaver, som jej musel pripominat, ze ma priatela a preto sa mozme rozlucit viac kamaratskejsie. Leto som travil na severe, boli sme na vylete - kopec srandy. Parada. Ked som mal kupenu letenku do Skotska, reagovala "vies o tom, ze pred tym ako odletis musime sa este stretnut". Takze sme sa v BA rozlucili a myslel som, ze zacnu nove zaciatky. Vratane vzahov. Ale kamaratkam sa darceky posielat mozu, tak na svoje narodky dostala darcek a ja tento rok sice "len" spravu, ale s vetou, ktora je symbol nasho mikrovztahu.
Cez vikend som sa v ramci budovania si siete kontaktov som stretol milu babu, ktora chcela ist do kina tak sme sa na tom dohodli. No a mila Slovenka vytusila, ze zase som stretol babu, ktora mi je sympaticka a tak mi poslala pesnicku s nazvom "Without you", ktorej refren je "I didn't want you to leave me. I didn't want to leave you.", co ma zase rozkolisalo.

Takze ako vyriesit, tento vztah, ktory je aj nie je? Ako robi, ze stale vie na co sa chystam vo vztahu k inym babam, aj ked si piseme uz minimalne?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Schrodingerov vztah

Príspevok od používateľa Grim »

...to čo vie, môže vedieť od spoločných známych a napriek tomu, že si kdesi (sú to dva dlhé príspevky, tak je ťažké si pamätať) písal, že žiadne hádky atď. to vyzerá, že až taká súhra tu nebude. To len ty by si to tak chcel vidieť, alebo si videl v začiatkoch...no a melanchólia z počiatočného očarenia ťa opantala na dosť dlhú dobu. Vyzerá to tak, že ty si muž na svojom mieste, ktorý vie čo chce a ide za tým, ale ona je dievča kvetov a nerozvážne pláva kade tade a nevie sa rozhodnúť. Zato ale vie, ako držať zadné vrátka pootvorené a hneď ako ich čo len trochu uchytí prievan, tak ich pevne zovrie. Ja si myslím, že by bolo načase rozhodnúť za ňu a začať budovať nové vzťahy, ktoré budú niekam smerovať a budú mať jednoznačný zmysel. Vykašli sa na to, aký má nejaká pesnička refrén, prestaň čítať medzi riadkami, ktoré budú od nej a tak ako v živote smeruješ do rôznych destinácií, tak by si mal smerovať aj vo vzťahoch. Nemôžeš dva roky tráviť na loďke a plaviť sa bezcielne oceánom. Bolo by dobré zakotviť na pobreží. A ak takémuto plaveniu sa dáš príliš veľkú vážnosť, tak ťa to veľmi vyčerpá a nakoniec aj položí.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Ty jej na oplátku napíš refrén tejto pesničky : " S tebou, či bez Teba som sám, prečo neviem, pýtam sa či to vieš Ty, stale ta istá téma ďalej to nejde, túžby nam odleteli / arzen - S tebou či bez Teba/.. Ser na ňu, kop do zadku, a začni žiť !!! Zmeň číslo a keď Ti zase bude písať ignoruj chlape, budeš v bludnom kruhu...a cely život sam..kvoli p*ci
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

chlape tá ťa pekné ťahá za nos a necháva si ťa ako zadné dvierka...ona popritom skúša vzťahy, strieda chlapov a spolieha sa na to, že ak jej nič nevyjde má istotu v tebe..a ty furt len čakáš na ňu, nebuď blb začni si užívať život a skúšaj to s tými babami, neodkopávaj ich kvôli takejto sebeckej neviem ako ju slušne pomenovať... ak ti to nevýjde s inými, môžeš sa vrátiť do tohto bludného kruhu, ale garantujem ti, že ak uvidí, že si neni na nej závislý nebude ťa brať ako ľahkú korisť... a vždy tu je šanca, že s inou budeš mať pekný vzťah
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

nuž, znie to ako " osudová láska " ale tá , ako väčšina z nás vie, nekončí " happy endom "
Táto spanilá deva tvojich snov žiaľ vie, kedy Ti prekaziť nejaké potenciálne šťastie, preto by si sa mal spýtať sám seba, či chceš pokračovať v bludnom kruhu a riešiť stále všetko od znovu s tým istým koncom, alebo jednoducho odpútať sa od spomienok a predstáv a začať od nuly s niekým iným...
Ja som vždy mala teóriu, že ak niečo raz skončí, tak to pre niečo skončilo...
Je len na Tebe, či túto devu uzavrieš do spomienky, ktorú istú dobu nebudeš vyťahovať, ale spomienku na ňu nebudeš ľutovať, lebo ste spolu zažili niečo pekné a jednoducho sa posunieš ďalej...
Tvrdím, že v živote treba všetko skúsiť..., tak ako môžeš vedieť, že niekde na Teba nečaká iné žieňa s ktorým si budeš rovnako dobre rozumieť a možno aj lepšie... ?
Mám pocit, že tým že Ti dáva také plané nádeje len sa snaží utiecť z vlastného nešťastia ale sťahuje Ťa tým so sebou...
Asi som moc nepomohla, lebo vždy je to na tom človeku ako sa nakoniec rozhodne on...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Prepana, vsak ser nanu. Ja neviem co k nej citits, ale toto je zena, ktora sa s tebou hra..Skoc po nejakej dievcine co ti je sympaticka a na tuto z vysoka ser, nech ti pise co ti pise a posiela co len chce :)
Mi to pride ako male dita, ktoremu ukradli hracku a robi hocico, aby ju ziskala spat. Aj ked ju pritom uz nechce.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

SI puk ???? ..... nie vazne, normalne napis ci si ci nie si. lebo toto co pises nie je mozne. dievca ta ma ako poistku !!!! ked vidi ze mas na lepsiu alebo inu tak ti to dosiera, aby ti tymto podrazala nohy, a ona sama ta realne NECHCE ! si len posledny odpad, stoka, ktorej sa bude venovat, ked nebude realne nikto iny kto by s nou bol, pochop to, si zaloha, poistka, zadne vratka, volaj to ako chces, takyto chlapci su u zien odpad, s ktorym sa pocita az ked naozaj nie je nikto iny, a dievcata sa im venuju len v pripade aby ich nestratili, len ich kontroluju ako ked ty raz za rok skontrolujes zalohy diskov ci su v poriadku, a ked nie su opravis ich a pokracujes dalej, ....

SER TAK ZVYSOKA NA NU AKO LEN VIES !!!!

najdi si inu, vopichaj ju poriadne a posli spolocnu fotku s novou holkou tej tvojej starej, s komentarom ze mohla si sa mat tak dobre ako tato slecna, ale mas hovno, tak si to uzi!!!! uvidis tu reakciu, bude stat za to. Ja som to tiez takto spravil, ten cirkus co nastal potom stal za to.

Tiez mi byvala jedna vypisovala, robila somarika zo mna vodila ma za nos, tak som si ponachadzal ine baby, a moja terajsia je jej byvala spoluziacka, a ked mi EX poslala mail s obrazkom ako spomina na mna odoslal som jej obratom fotku ako som s jej spoluziackou, ako mojou terajsou frajerkou. ECH :D :D :D :D a ze to bol kurnik dobry napad.

a bud CHLAP !!! dorazny, sebavedomy, priebojny, smely, slusny, a HRDY ! .... a pamataj jednu vec, ked sa nepodari jedna, pride dalsia....
jackb
Redeemer
Redeemer

asi najdolezitejsie je ze vie, ze mam na inu aj ked som 500km (pred rokom, s Ceskou) alebo teraz tisice kilometrov daleko a ani na jednom mieste sme nemali spolocnych znamych. stalkovanim socialnych sieti to tiez nebude, lebo pridavam do priatelov dost bab, takze nemoze vediet, ktora z nich ma oslovila.

najdolezitejsia vec je, ze ona dobre vie, ze zo Skotska sa nemienim vratit, takze aj ako vratka som je na dve veci, lebo keby chcela byt so mnou, tak musi prist sem. a za par tyzdnov do roka, keby chcem prist na dosku a hriby ani nemusi byt sanca, ze sa vobec stretneme.

//Qwerty, fotky nefunguju. V Meste, bola v partii baba, ktora sa mi pacila, "stara" o tom vedela, fotky prehliadla. To iste ako aj fotky s Ceskou, alebo inymi babami na erasme.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

1. strana mince: si ako ten somar z kreslenych rozpravok, co ma pred ocami zavesenu mrkvu a zenie sa za nou. a hovno z toho
2. strana mince: ked budes stary, s radostou si na tieto vykyvy emocii budes spominat
qwerty-xyz

je* na nu proste, proste jaj napis ze konec, koncis s nou debatu, styky a podobne a konec jednoducho, lebo to bude len dalsi zacarovany kruh.
jackb
Redeemer
Redeemer

ako s kamaratkou s nou nemam dovod palit mosty.
len ked ona pred skoro tri rokmi prskala, ze som ziarlivy a to ani spolu nic nemame, tak chcem aby prestala z krabice mravcat vzdy ked chcem urobit krok vpred
qwerty-xyz

lenze ona neprestane ... :) o tom to je, to nie je kamoska, to je niekto kto si ta namotava, bez ohladu na logicke fakty toho ze sa to nepodari
jackb
Redeemer
Redeemer

ale to nema zmysel :nono:
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Pre teba samozrejme nie. Pre nu ale ako vidno hej.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Imho to ani nerobi vedome, ale podvedome, vacsina zenkych sa tak chova, to nie je nahoda.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

"ako s kamaratkou s nou nemam dovod palit mosty. "
Ako vravi qwerty, toto nieje kamoska. ;) Spal co len mozes. Casom ti to snad dojde, ze takato pijavica ti nestoji ani len za "kamaratstvo".
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Nechcem zakladať novú tému, ale chcel by som sa opýtať na Váš názor, že či má zmysel udržiavať kontakt s babou, ktorá je málokedy na fb, napíšeme si raz za den správu, s tým že ju poznám asi týždeň cez pokec, tam ona chodí veľmi málo. No a teraz som jej navrhol stretnutie pričom mi napisala, že mozeme sa NIEKEDY stretnúť, len nevie KEDY, lebo sa pozname krátko. teraz neviem ci cakat, proste verit tomu ze raz ten den v blizkej dobe pride, alebo to len brat ako zensku na pisanie??
jackb
Redeemer
Redeemer

takze ine riesenie, ako zmazat ju zo socialnych sieti, IM, telefonu... by ma za nasledok ostat v zacarovanom kruhu? :|
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

to zmazanie je len následok tvojej slabej povahy. Keby sa s ňou vieš stretnúť, pokecať, napísať si a tieto jej "vyznania" proste ignorovať, tak v tom problém nevidím aby ste boli kamaráti. Ak ťa ale dokáže jednou smskou znova namotať, tak potom to musí vyustiť do toho zmazania, lebo inak ťa to bude stále rozptylovať
jackb
Redeemer
Redeemer

naucit sa ignorovat bude lahsie.
len aky zmysel ma posielat vyznania, ked je jasne, ze spolu nebudem a okrem toho prichadzaju aj vtedy ked je vo vztahu.
Napísať odpoveď