Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
Re: Bitcoin
dokedy myslite ze bude rast ? a je pravdepodobne ze sa o par dni rychlo neprepadne pod 1000 ? rozmylsam o investicii este teraz LEBO pozeram ako stale rastie len sa bojim ze ked dosiahne isty vrchol ze padne ako kedysi burzy... viem ze to co sa Vas pytam nemozete vediet ale co si aspon o tom myslite..a pls odpisujte len ti co sa do toho aspon trochu vyznate
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
všetky virtuálne valuty rastú hore, lebo po raste bitcoinu ľudia začali používať alternatívne presne z toho dôvodu ako písal gothar - na bitcoin je už neskoro lebo je už vysoko, tak sa ide skúsiť niečo nové s očakávaním že bude tiež rásť. Takže na rast sa ani tak nepozeraj, skôr si treba naštudovať tú menu či má potenciál konkurovať bitcoinu. Inak je to asi ako investovanie do ubkesitanského somu. Ak tá mena nemá budúcnosť, zbytočne sa pozeráš na to že rastie lebo jedného dňa zanikne rovnako rýchlo ako vznikla
takze navrhujes Litcoin alebo este nieco ine ? a nie je to tak ze cim viac ludi bude mat bitcoiny tym bude hodnota nizsia alebo naopak..alebo to vobec nezavisi ?
a co sa tyka zarabania v zmysle : mam spustenu aplikaciu...aky silny PC/server/farmu serverov by som musel mat aby som zarobil aspon 5€ na den ?
a co sa tyka zarabania v zmysle : mam spustenu aplikaciu...aky silny PC/server/farmu serverov by som musel mat aby som zarobil aspon 5€ na den ?
http://coinmarketcap.com/ ono je toho viac... chcelo by to kristoalovu gulu. Rad by som vedel aku maju tieto meny buducnost.
ci si mam vytvorit vlastnu menu ?
....ale to by ma potom zaujimalo kde si taky luckycoin s hodnotou 0.0005 bitcoinu vyberiem ....
ci to sa da zamenit cez net za bitcoiny ?
-
audiotrack
VIP
troll11: kur*a silný
Mining ti dá tak 1-2 centy denne (ak ideš celý deň a máš šťastie). Takže viac minieš na elektrike ako zarobíš. A vypočítať sa to nedá, lebo to nezáleží len od výkonu tvojho počítača
//autoeditácia príspevku (29 Nov 2013, 14:46)
//autoeditácia príspevku (29 Nov 2013, 14:46)
predáš na burze ktorá s ním obchodujetroll11 napísal:ci si mam vytvorit vlastnu menu ?....ale to by ma potom zaujimalo kde si taky luckycoin s hodnotou 0.0005 bitcoinu vyberiem ....
ci to sa da zamenit cez net za bitcoiny ?
audiotrack: ja nerozmyslam nad svojim PC...rozmyslam nieco v zmysle ze hacknem Vs. kompy na skole nech mi zarabaju
ale musel by som sa nejak dpohodnut so spravcom...je to asi dost sci-fi vsak
? ...ako by potom asi vysvetloval tie ucty za elektrinu 
spravca uz davno doluje pre seba
urcite nie.. poznam ho... tak predsa..keby bolo spustenych cca 20 pc cely den kolko by s dalo zarobit..? cca 50centov ?
ale zas skolu nechcem okradat o elektrinu ..len keby tam na tych kompoch prave robili nieco ze by to proste bezalo ale v tom pripade je to asi blbost..
ale zas skolu nechcem okradat o elektrinu ..len keby tam na tych kompoch prave robili nieco ze by to proste bezalo ale v tom pripade je to asi blbost..
-
audiotrack
VIP
Som ti písal že to nezáleží iba od výkonu. Či treba ti to znova zopakovať? Sú dni kedy uzavrem 3 bloky behom hodiny, a sú dni kedy za 5 hodín ani jeden. A taktiež kurz sa mení (veď o tom to celé je) tak môžeš vyťažiť veľa, ale cena za 1 LTC klesne a nemáš to ani centtroll11 napísal:urcite nie.. poznam ho... tak predsa..keby bolo spustenych cca 20 pc cely den kolko by s dalo zarobit..? cca 50centov ?
o akych blokoch rozpravas ?
a hovorim cca..pocitam s tym ze budu horsie dni i lepsie myslel som priemer..na den trebars za mesiac..
-
audiotrack
VIP
...cital som...viem ze sa to neda takto povedat..lebo sa neustale meni mena..atd....len som chcel vediet 1 vec: aby si mi odpisal .. ci sa mi oplati tym zapodievat alebo kaslat na to ..
-
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
Cpu mining je minulost... rovnako ako aj v pripade bitcoinu gpu mining. Momentalne treba pockat na asic miner pre scrypt meny tj litecoin a pod. Budu sice mastne ako ktorekolvek ine minery ale rataj s navratnostou moje minery si uz na seba zarobili a kupujem dalsi 3th/s miner za 10tis usd
To sa neda takto povedat. Ak bude pokracovat sucasny trend, tak sa to oplati. Ak nebude, tak nie. Ale to nikto nevietroll11 napísal:...cital som...viem ze sa to neda takto povedat..lebo sa neustale meni mena..atd....len som chcel vediet 1 vec: aby si mi odpisal .. ci sa mi oplati tym zapodievat alebo kaslat na to ..
uz den a pol cakam na verifikaciu, niekto, kto si to daval robit v poslednych dnoch/tyzdnoch?
Pisu, ze verifikuju do 10 dni a dokumenty v inom ako anglickom jazyku aj dlhsie. Ja som to dal vcera a tiez cakam.
Ja som dnes verifikoval ucet na kraken.com a do 3-4 hodin som mal 3stupen
inak, ako tak pozeram na graf BTC, posledne 2 dni je to ako sinusoida, kto sa boji, nech radsej preda 
-
audiotrack
VIP
viete o niečom, kde sa dá robiť deposit kreditkou/paypalom a podobne? Našiel som jeden kde sa dá robiť prevodom, ale minimálna suma pri takomto deposite je 2000€.