Schrodingerov vztah

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Schrodingerov vztah

Príspevok od používateľa Bushido »

Ja som mal jedného času podobný prípad s babou, ktorá zakaždým keď sme sa stretli (cca 2x za rok), tak mi dala nádej. Vždy mi povedala, koľko na mňa za ten čas myslela, ako sa jej páčim a podobne. Vždy som z toho bol hotový samozrejme, pretože sa mi veľmi páčila. Ale keď to spravila 3x za sebou, tak som sa na ňu fakt vysral... Teraz mi absolútne nechýba a spokojne si žijem a radím ti to isté...
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

Ja presne nieco podobne. Obcas sme sa stretavali, mozno raz za 2 mesiace. Hovorila mi, ze ma ma rada, ze som jej chybal po tu dobu co sme sa nevideli, ze je jej so mnou dobre a podobne kecy. Myslela to sice vazne, ale mala ma rada ako kamarata a chybal som jej ako kamarat, lenze ja som to tak nebral, ja som bol vzdy z toho hotovy a myslel som si, ze ma chce, ze si ma namotava. Taketo je najlepsie prerusit, ak sa nevies od toho odosobnit a nebrat to vazne. Jednym uchom dnu, druhym von. Takto sa to da, ale ked v tom vidis nadeje, tak nie. Budes sa len trapit.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

A nedeju sa tieto veci aj preto, ze chlap nedokaze byt s babou kamarat pretoze sa hned namota alebo ju chce opichat, zatialco zena s chlapom bez problemov moze fungovat na kamaratskej urovni? Uz tu niekto o tom pisal, ze s tymto konfrontoval znamu a ta nechapala, ze chlap za tym skoro vzdy hlada vztah.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Človek sa podľa mňa hned namotá, ak sa mu dotyčná osoba veľmi ľúbi / myslím po fyzickej stránke/
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

Podla mna je to presne tak ako pises. Zena vie fungovat v pohode s chlapom na kamaratskej urovni, aj ked vie, ze sa mu paci, aj ked s nim predtym chodila a take tie "nadeje", to si len chalan tak vysvetluje ako ze mu dava nadej a pritom to tak nie je, len my si to niekedy tak vysvetlime. Ja som sa tiez o tomto rozpraval s jednou kamoskou a tiez nechapala, preco som si vysvetloval niektore veci, ktore mi hovorila, ako sancu, nadej na vztah alebo na nieco ine. Medzi zenami - kamaratkami je bezne, ze si hovoria take, ze "mam ta rada", "chybas mi" a podobne, a oni si neuvedomuju, ze ked nieco take hovoria kamaratovi - chalanovi, tak to moze brat inak, nie len kamaratsky. Ale zas nie vsetky su take. Ja mam jednu dobru kamosku, ktora mi nikdy nic take nepovedala a normalne fungujeme ako kamosi a nic viac tam nie je, ziadne naznaky nerobi, ziadne "nadeje" nedava. Proste sprava sa normalne ako kamaratka. A zas mam druhu kamosku, ktora je so mnou casto taka, ze flirtuje so mnou a dava mi take "nadeje", ale uz som sa naucil, ze od nej to nemam brat vazne. Takze zalezi od povahy. Niektore su take, niektore nie.
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

Chápem čo prežívaš. Ja som dokázal robiť kkta zo seba pomaly 2 a pol roka, lebo baba bola nerozhodná a neustále skákala z áno na nie. Po mojom odchode na výšku do Čiech začala vypisovať správičky ako jej chýbam a že chce byť somnou lebo už jej nemal kto utrieť slzičky na tvári a nemal kto dobehnúť vždy keď zapískala. Ničilo ma to a dlho, veľmi dlho som sa odhodlával s tým skoncovať. Keď do toho pridáme úlety s bývalým s ktorým predtým chodila 4 roky a ajtak s ním po tom bola v kontakte a rôžne byty a chaty o ktorých radšej nechcem vedieť detaily, dal som si veci v hlave dokopy a povedal dosť. Nech už sa dialo čokoľvek, nesmieš nechať druhých zametať so sebou, trošku sa pozri na seba, na svoje priority čo chceš v živote dosiahnúť, a konečne ju pošli tam, kam si ju mal poslať dávno :) GL!
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

Riesenie je pre teba zlozite, ale pritom to je krasne jednoduche :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

len ja som nenapisal, ze mi brani v zivotnom rozvoji. keby branila, tak by som neutiekol zo Slovenska, ale cakal tam a striehol na jej rozhodnutie.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ale prišiel si o plno pekných chvíľ s inými ženami...a možno aj o životnú šancu nájsť si tú pravú...
jackb
Redeemer
Redeemer

to je pravda :|
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Nikdy sa nepohneš ďalej, pokiaľ si nevysporiadaš vlastné city k nej. S ňou vzťah nebude a nebude ani so žiadnou inou, lebo pokaždé, keď sa začneš vtupovať do nejakého vťahu s inou ženou, tak začneš vo svojej hlave riešiť túto. To nie, že ona ti chce prekaziť vzťah, ty si ho kazíš sám, lebo si si to ešte neuzavrel.
jackb
Redeemer
Redeemer

okej. len ja nechcem take invazivne riesenie akym je vyoperovat si ju, a vsetko s nou spojene, z hlavy.
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

Niekedy iná možnosť nie je.
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

Celá téma aj táto aj tá staršia preštudovaná a je to ťažké ale tak mal by si ako ti povedali ukončiť to a keď ti príde elektronicky bezcitné nevadí rieš to radšej tak lebo ona isto keby si s nou chcel osobne tak by to dáko otočila a znova by ťa namotala a jedno s druhý a keď by ste končili bol by si znova v tom začarovanom kruhu život ti kvôli jednej babe uteká pomedzi prsty a stratil si už veľa času o snoch a tak je na čase pohnúť sa ďalej ..... z mojej vlastnej skúsenosti mal som jednú takú a vravela mi že nevie ako " bezomňa prežije " že ma stále chce a tieto reči kamarátstvo a tak a že keby som ju opustil tak umrie no a to ma dorazilo keď zabudla na moje narodky a tak som už na dobro ukončil :) o týždeň sme šli s kamarátmi sadnúť na pivo a ona už bola s iným :D tak sme sa smiali že prežila klinickú smrť .....ale to bolo dosť o mne ... ona ti poslala text skladby a pri tom ona na teba nemala čas ..... Zamysli sa koľko času si strávil snením a koľko zážitkov ti prešlo po medzi prsty je na čase urobiť krok v pred , lebo za chvíľku sa na seba pozrieš budeš starší a nebudeš mať ani nikoho s kým by sa si dobre rozumel a "zostarol" :D (budeš uveznený stále v tvojom sne že budete spolu a zasa si niekoho nájde .... Treba sa posunúť ďalej ale je len na tebe ako sa zachováš ;) a nie čo bolo kedysi :D Moja Obľúbená veta Kedysi boli aj dinosaury a tie vymreli aby prišlo niečo iné , niečo nové , niečo pekné ;) ! :)
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

davam za pravdu qwertymu..

bola som v podobnom (ne)vztahu, az som jedneho dna povedala tomu chalanovi na konci nasho stretka, ze ma to mrzi, ale musim s nim prerusit kontakt, lebo som na neho naviazana a uz to dalej tak nejde. ze potrebujem zit svoj zivot bez neho, lebo som na zaciatku mala nadej, ze z toho nieco bude, ale kedze on je stastny vo svojom vztahu, nema zmysel sa trapit. ze je fajn kamarat, ale ja som od toho cakala viac a on mi to sklamanie stale pripomina.. ze si s im nechcem pisat, ani byt nijako v kontakte - az do odvolania..

sice mi po par mesiacoch predsa napisal, ako sa mam.. aj som mu odpisala - vecne, bez emocii. a mala som dobry pocit, ze vie pravdu a musi ratat s tym, ze je pre mna minulost a podla toho si k nemu robim aj odstup.

PS: neprecenuj sa v tom, ze postupne sa naucis brat vec z nadhladom. musis to nejak vedome stopnut! ci uz jej napises, alebo jej to vysvetlis, alebo si ju vymazes z FB a pod. a mas este tu vyhodu, ze si daleko od nej -> zacni zit novy zivot bez nej. urcite na teba caka baba, ktora bude do teba blazon a nezavaha ani na chvilku, aby bola s tebou. good luck!
Napísať odpoveď