ako sa udobrit
ako sa udobrit
caute
poradte mi
Pohádal som sa s naj kamoškou , pretože si myslí ,že som k nej ochaldol , a spravam sa arogantne. Ale ona nevie , že mam teraz osobne problémy , ktoré nechcem vôbec riešit, a preto nemám na nič náladu. Prosňim čo mam spravit preto, aby sa zas zacala so mnou bavit a aby sa uz nehnevala. nechcem o nu prist . Dakujem
Re: ako sa udobrit
Áno, najlepší spôsob je o tom rozprávať nám tu na fóre, lebo my to telepaticky prenesieme jej do hlavy.
Však to, čo si napísal, jej povedz. Či akú odpoveď si čakal?
Však to, čo si napísal, jej povedz. Či akú odpoveď si čakal?
Skús jej povedať pravdu. Ak to je taká dobrá kamarátka, že ti na nej záleží, tak by si sa jej mohol zdôveriť aj so svojimi problémami. To môže vyriešiť dosť. 
Och bože...ked už nie je komunikácia v kamarátskom vzťahu, tak aká bude komunikácia ked budes mat frajerku?
Kamoške povedz pár slovami...že mas osobne problemy ktoré si chces vyriešiť sám..inak prídes o kamošku! Pretože AROGANCIA je velký zabijak akýchkolvek vztahov. Ci ti tu má este 20 ludí napísať to co ja a chalani vyššie?
Kamoške povedz pár slovami...že mas osobne problemy ktoré si chces vyriešiť sám..inak prídes o kamošku! Pretože AROGANCIA je velký zabijak akýchkolvek vztahov. Ci ti tu má este 20 ludí napísať to co ja a chalani vyššie?
kÚp jej Kinder Bueno. Alebo jej povedz o problémoch, keďže je to naj kamoška. Si tak hlúpy, že potrebuješ radu od fóra ?