ako sa udobrit

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
petko41
Novice
Novice

ako sa udobrit

Príspevok od používateľa petko41 »

caute :D poradte mi :D Pohádal som sa s naj kamoškou , pretože si myslí ,že som k nej ochaldol , a spravam sa arogantne. Ale ona nevie , že mam teraz osobne problémy , ktoré nechcem vôbec riešit, a preto nemám na nič náladu. Prosňim čo mam spravit preto, aby sa zas zacala so mnou bavit a aby sa uz nehnevala. nechcem o nu prist . Dakujem
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: ako sa udobrit

Príspevok od používateľa pinco »

Áno, najlepší spôsob je o tom rozprávať nám tu na fóre, lebo my to telepaticky prenesieme jej do hlavy.

Však to, čo si napísal, jej povedz. Či akú odpoveď si čakal?
hd_
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hd_ »

Skús jej povedať pravdu. Ak to je taká dobrá kamarátka, že ti na nej záleží, tak by si sa jej mohol zdôveriť aj so svojimi problémami. To môže vyriešiť dosť. :wink:
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Och bože...ked už nie je komunikácia v kamarátskom vzťahu, tak aká bude komunikácia ked budes mat frajerku?
Kamoške povedz pár slovami...že mas osobne problemy ktoré si chces vyriešiť sám..inak prídes o kamošku! Pretože AROGANCIA je velký zabijak akýchkolvek vztahov. Ci ti tu má este 20 ludí napísať to co ja a chalani vyššie?
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

kÚp jej Kinder Bueno. Alebo jej povedz o problémoch, keďže je to naj kamoška. Si tak hlúpy, že potrebuješ radu od fóra ? :-)
Napísať odpoveď