The Walking Dead

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Re: The Walking Dead

Príspevok od používateľa tarakan »

Spoiler
Absolutny bullshit cely tento serial. Polovicu kecaju o tom ako by mohli zit pospolu a druhu polovicu PUFF a je vojna. Preriedili sa a idu dalej.
Vsetky tieto AMC serialy followuju urcity pattern alebo co.1) robime nieco 2) doje*** sa nam to 3) zaciname odzaciatku 4) zasa sa to doje*** 5) zasa musime ist od zaciatku 6) the end...ukoncime to v poslednej casti.
Totalne chore a nezaujimave.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

S tym AMC nesuhlasim. Ono by to ani tak nevadilo, keby boli tie dialogy zmysluplne a o niecom a nebolo by tam tolko chyb. Len AMC vlastni TWD a nema to so ziadnou dalsou spolocnostou, cize to robia tak ako to robia, co najviac dielov o nicom za co najmenej penazi.
hd_
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hd_ »

Spoiler
Najlepšia časť už len preto, že Guverner je out.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Spoiler
:smt039 Konečne preč z väznice a konečne guvernér mŕtvy :smt039 Dobrá časť ale zase mi zážitok kazili niektoré sprostosti...Človek sa snaží moc nerozmýšlať a aj tak uvidí Daryla ako pred sebou tlačí hnijúci kus mäsa ktorý nevedia rozostrielať automatické pušky :D A 7 časti úplnych omáčok , 8 nadpriemer a potom 3 mesiace nič...
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

nemozem len suhlasit ze :
Spoiler
:smt039 Konečne preč z väznice a konečne TEN ko*ot !! ko*ot!! s prepacenim guvernér mŕtvy :smt039 !!!!!!!!!!!!!
tak isto mi tam vadi kopec tych hluposti co robia....
ja by som taku zoombie apokalipsu prezil aj vo svojej izbe :) zamknem branu na dvore dam dole zaluzie jedlo schovam a booom kukam serialy ktore mam na disku :)
tie hlupe americke domy bez plotov, bran ( alebo plot pol metra vysoký )
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

ty mas doma generator na elektrinu? :smt059
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

super diel, guverner je proste psychopat a hladat nejaku logiku v jeho chovani je scestne
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

Spoiler
keby len mrtvola ale aj tie krytia za 2mm hrubym plechom (tusim to boli plechove skrine alebo aky bordel), alebo tie vystreli do autobusu kde sa to odrazalo jak od tanku :D , pripadalo mi to ako keby strielali airsoftovymi zbranami alebo musketami .... uz len mi tam chybalo aby Daryl "zabil" tank kusou alebo podobne .... ale musim povedat ze to inak bolo fajn, guverner konecne skapal a teraz to vyzera tak ze su rozdrobeni na viacero skupiniek, tak pocitam s viacero prelinajucich sa dejov ... opat naivne verim ze to bude lepsie ako prva polovica ako je to u zvyku pri tomto seriale ...
promo na druhu polovicu 4 serie
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

pekne promo, skoda len ze to tychto 30 sekund bude natiahnutych do zvysku sezony :psssst:
Pascalwb
Addict
Addict

:D asi tak. Naozaj by sa mali vratit na 8 casti a ist podla komixu.

ten bus bol mozno preto neprestrelny, ze vozil väznov.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Bobr napísal:pekne promo, skoda len ze to tychto 30 sekund bude natiahnutych do zvysku sezony :psssst:
Sak v tych 30tich sekundach nebolo nic co by ma chytilo. A vobec,
Spoiler
po pade vaznice
som zvedavy s cim zaujimavym chcu prist.
Pascalwb
Addict
Addict

Vyzera to tak, ze babo bude zit. 38.50 Tyryse uteka a ruky ma ako keby nieco niesol. Aj ked mozno nezije.

http://i.imgur.com/0cT8KmW.gif
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Podla mňa je jasné že Judith žije , len to chceli zdramatizovať...Možno to bude teraz 7 častí múka a potom sa odplazí ako mini zombiek z nejakej stodoly :D
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Spoiler
Totálne sa to dalo predvídať, že guvernér padne, väznicu zničí s tankom, ostatné omáčky okolo toho nič moc. Prekvapenie sa nekoná, ide to podľa šablóny, bolo jasné, že niekto musí zomrieť... Keď Daryl držal tú mŕtvolu pred sebou aby sa ochránil pred streľbou z automatickej zbrane, ktorá by prestrelila aj stenu, nie že mrtvolu to bolo veľmi smiešne, niekedy sa mi zdá, že už je to niekedy skoro ako hororová komédia. Nechce sa mi veriť, že si to nikto nevšimne, keď to natáčajú, že to nejako nesedí...

Ešte som čakal, že Rick má niekde v zálohe nejakú protitankovú strelu. :D

Ďalšie časti čakám ale veľké zázraky od nich už nečakám.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

podla mna Judith zobrala ta zena co nechcela velmi na nich zautocit a bude ju vychovavat s tou co jej zomrela dcera
Chlad
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Chlad »

Najviac ma vytáča, že si nevedia nájsť poriadny úkryt ... a nechápem odkiaľ sa berú toľkí zombošovia, veď od hladu musia taktiež pokapať, či čo sú samochody ? :) ( treba ich, inač seriál by skončil to chápem a nechápem ako niekto môže napísať, ako mohli premôcť armádu zomboši, no predsa a čo ste chceli seriál ktorý bude mať jeden diel a ten bude o tom ako vyhubil zombošov ? :smt081
Spoiler
Posledná časť im riadny vyšla, to ako natrhol krk Heršelovi uf ... a to, že Daryl tlačil pred sebou zomboša a tie zbrane ho neprestrelili musím vás sklamať, pozrite sa kam a koľko rán dostal ten zomboš a pochopíte, že aj keby prešli nejaké guľky už by nemali veľmi veľkú silu preraziť Darylove šaty ... chcem vidieť útočnú pušku ktorá prestreli stenu :roll:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

konecne super diel, skoda len ze na takyto diel sme cakali vlastne celu seriu. Strasne spomaleny serial, ktory tazi len z toho, ze iny podobny nie je. Pre mna zatial najlepsia je tretia seria, tam sa toho dialo najviac.
Svarog
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Svarog »

Spoiler
Tak ja neviem, ale kým neuvidím Guvernérovo telo, tak neverím, že je mŕtvy. :D Jedna vec, že Rick sa s ním musí biť miesto, aby ho proste zastrelil (ale veď Amerika, jasné). Druhá vec, že Michone ho síce prebodne skrz, ale ani to nedokončí a Guvernér stále žije. A nakoniec, tá žena síce vystrelila, ale nevieme, či sa náhodou nezľutovala, prípadne či ju Guvernér nezastrelil nejakou ďalšou zbraňou, čo mal pri sebe. Aj keď by som bol rád, keby sa už pratal preč, chce to nového záporáka.
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

:lol:
Prílohy
1464611_10201333205995344_2038520148_n.jpg
Cesar
Addict