skola smyku

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Mrk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: skola smyku

Príspevok od používateľa Mrk »

dnes som bol na zeleznej jak su bufety a tie kozy pri 3. ? jazere, bol tam ujazdeny sneh akurat nas potom policajti vyrusili, je protizakonne robit pi*ov*** na ceste ? asi hej :lol: ale tak o 23,00 tam ani pomaly zivej duse nebolo
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

na zeleznu chodia celkom casto. netusim sice co tam chcu, ale neraz som ich tam videl ked som bol na prechadzke. je pravda, ze byt policajtom, tak tam idem tiez :) som ani len netusil, ze na zeleznej nieco take je :)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ono to neni ziadny plac, je to normalna cesta akurat sa tam prave rozdeluju smery tak je tam taky vacsi kusok a hlavne tam bol na ceste ujazdeny sneh
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Kade si sa tam dostal? Lebo od partizanskej luky je tam zakaz vjazdu, tak bud rad, že to bolo bez pokuty.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

normalne od Partizanskej, viem, ze tam je zakaz vjazdu, ale mam taky pocit, ze je casovo obmedzeny na vikendy, cez tyzden neni urcite, kedze policajti nic nepindali tak asi to tak bude
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

D4vid: Skola smyku na Slovakia Ringu sa jazdi na vlastnom aute. Pokial ide o zavodny okruh, tak tam jazdis na svojom alebo na prenajatom (Honda, Seat).
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

V okoli TO odporucam letisko v Malych Ripnanoch.....je to za dedinou medzi poliami, pomerne siroke a dlhe....takze na taketo radovanky idealne...akurat pristupova cesta cez zimu nieje uplne ideal a casto je zafukana...ale aj tu chodi niekedy par aut s podobnym umyslom takze by nemal byt problem

dalej za Velkymi Ripnanmi za polnohosp. druzstvom v smere na NR je vacsie "parkovisko" kde nic nieje...tam sa da tiez v pohode vysantit.....teda ked tam nahodou neni uskladnena repa :D a je to hned vedla hl. cesty takze sa tam da lahko dostat

inak podobnych miest je vela.....len treba hladat..alebo potom trosku odvahy a šup na rybnik :twisted:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

v KE klasika - letisko pri mysli, parkovisko pri cassosporte, ihrisko vedla hornbachu pri hadzanarskej hale

// aj k amfiku sa chodi? tam som este nikdy nebol, ani som este nepocul od niekoho, aby sa tam siel smykat ... neposypuju to tam?
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Smejo anfik si zabudol napisat :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

http://www.zlavomat.sk/zlava/173617-sko ... 3godRn4ARA#

Veľmi uvažujem o darčeku škola šmyku. Na Slovakiaringu za 155€ pre 2 osoby s večerou, nocľahom a wellness.
Problém je, že sa mi to vidí dosť málo za tú cenu - 1,5 hodka teória a 1,5 hodka prax. Chápem, že cenu navyšuje najma pobyt, ale ak chcem wellness, tak mozem ist aj inam. Máte niekto skúsenosti? Stačí to?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

begbeee: Nedavno som riesil jednu ponuku, bolo to pre 15 ludi a cena bola za skolu smyku okolo 70 eur na vlastnom v aute, v pripade prenajateho auta este asi 100 eur naviac, k tomu pribla a navlek tusim 10 eur. Ked si vezmes samotny hotel, tak to mas 80 eur za dvojlozko na noc. Ak si to spocitam, tak je to viacmenej rovnaka cena ako podla toho co som napisal, teda 70+10+80, avsak v mojom pripade to bola cena pre 15 ludi, takze individualne by to bolo o nieco drahsie. Ak je ta skola smyku pre obe osoby, tak je to uz o inom.

Edit: Pozeram, ze teraz je tam cena 109 eur a nie 155 eur, ako pises. V tom pripade je to velmi zaujimava ponuka a hlavne neskutocna skusenosti do zivota pre kazdeho vodica.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

155€ je cena za 2 osoby na jednu noc + 2x škola šmyku
105€ je cena za 2 osoby na jednu noc + 1x škola šmyku
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Jaj tak :) Tak to je podla mna vyhodne, ak je to tak.
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Ak to chceš poňať ako príjemný výlet s netradičným programom, kľudne kúp. Ak ti ide o to naučiť sa lepšie zvládať auto, tak sú to (takmer) vyhodené peniaze.

Z mojej skúsenosti v Pachfurthe a v Trenčíne:

1. Krátke "kompakt" kurzy podľa mňa nemajú zmysel, pretože za hodinu a pol 8-10 áut vystrieda možno tri stanovištia a na každom z nich stihnete len 3-4 jazdy, čo určite nestačí na získanie základnej kontroly nad vozidlom. Ja som jazdil v Pachfurthe 6 hodín a to malo už ako-taký zmysel, keďže sme si všetci prešli 5-10x každú situáciu.

2. Nekupujte si školy šmyku na letisku (TN, PN), je to oničom (nekvalitné klzné povrchy a polievajú ich hadicou), takisto tam nemáš žiadne prevýšenie. Je to len placka bielej šmykľavej farby na letiskovej ploche - pre mňa jedine polygóny Driving Camp Pachfurth alebo Slovakiaring Driving Academy.

Pre ilustráciu onboard video zo súkromne organizovanej školy šmyku v Pachfurthe:
Napísať odpoveď