Re: Facebook
Co ja mam kamarata tak ten ma ten uplne najnovsi vzhlad facebooku a zoznam priatelov uz ma nalavo. Nevie niekto kedy to ma byt pre vsetkych ?
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
väčšinou sa to všetko nahadzuje postupne, nikto nevie kedy to kto bude mať...
Nestáva sa vám posl. dobu že vám FB nevyhadzuje notifikácie? Mne často až po refreshnutí
Nestáva sa vám posl. dobu že vám FB nevyhadzuje notifikácie? Mne často až po refreshnutí
-
audiotrack
VIP
https://www.facebook.com/todayinhistory/
vaša wall ako vyzerala presne pred rokom
vaša wall ako vyzerala presne pred rokom
Keď píšem niečo do skupiny, ktorá je otvorená (čiže čítať ju môže hocikto) ukazuje to niekde ľuďom, ktorých mám v priateľoch, že čo tam píšem ? Alebo iba tým, ktorí sú tiež v tej skupine ?
Ako si mozem nastavit aby mi facebook v mobile impprtoval vsetky udalosti (stacia narodeniny) do kalendara? Kedysi som to tak mal no cca pol roka dozadu vysla aktualizacia a odvtedy to nemam. Mobil HTC Desire X, 4.1.1. Kamarat ma taky isty mobil a jemu to ukazuje takze asi to mam vypnute len netusim kde to zapnut. K+
nastavenia-ucty-facebook
mas zapnutu synchro?
mas zapnutu synchro?
Ano mam to zapnute vsetko okrem synchronizacie kontaktov
-
DanielDevil
Addict
v tom Tickeri napravo to ukazuje...M4rek napísal:Keď píšem niečo do skupiny, ktorá je otvorená (čiže čítať ju môže hocikto) ukazuje to niekde ľuďom, ktorých mám v priateľoch, že čo tam píšem ? Alebo iba tým, ktorí sú tiež v tej skupine ?
Dobrý deň , mám taky problem s prihlásenín . ked sa prihlasim tak mi vybehne že //obrazky vkladaj do priloh a ked pokračujem tak odo mňa žiadaju aby som im sfotil preukaz totožnosti ... neviem či to nieje náhodou vírus .. za odpovede vopred ďakujem 
Ked som na mobile a mam uz ten novy messenger a nastavim v nom ze som offline, tak ked budem prezerat facebook a vysuniem si chat (ten napravo) tak ma bude ukazovat ako online? A este co znamena to v messengri v nastaveniach ze chat na facebooku? Da sa to zaskrtnut ale neviem naco to je.
-
Soviet
Darca
Daju sa nejako vypnut tie Likes mojich kamosov. Teda u vsetkych som vypol "Show In News feed", ale sem tam mi stale ukaze, ze zdeno bol oznaceny v dakom albume, pripadne likoval daku stranku.
Chcem tam mat cisto iba output stranok, ktore ma zaujimaju a pomedzi to teda nic ohladne ludi.
Dik..
Chcem tam mat cisto iba output stranok, ktore ma zaujimaju a pomedzi to teda nic ohladne ludi.
Dik..
Objavil som takú fintu pre tých ktorý nechcú aby po prečítaní správy dotyčný videl, že ste si ju už prečítali, teda "videné o..." "seen..".
Stačí ak si správu prečítate a kliknete na krúžok(označiť ako neprečítané/mark as unread) a dotyčnému to po refreshi zmizne
Osobne vyskúšané a funguje to
Stačí ak si správu prečítate a kliknete na krúžok(označiť ako neprečítané/mark as unread) a dotyčnému to po refreshi zmizne
Osobne vyskúšané a funguje to
No ale pokiaľ sa jedná o aktívny chat, tak je ti táto vec zrejme na figu, lebo aspoň ja keď si s niekym píšem, tak si nechávam to chatové okno otvorené a nejak zvlášť nerefreshujem. Čiže vtedy to ten človek uvidí, že som to videl a keď to refreshne a zrazu to tam nebude už "Seen", tak vyjdem z toho ešte ako väčší hlupák asi. 
-
DanielDevil
Addict
FB Purity -> vľavo si daj Various Stories Types, rozklikni a zafajkni "Liked this" a potom si vľavo rozklikni Photo stories a zafajkni "Tagged in photo"Soviet napísal:Daju sa nejako vypnut tie Likes mojich kamosov. Teda u vsetkych som vypol "Show In News feed", ale sem tam mi stale ukaze, ze zdeno bol oznaceny v dakom albume, pripadne likoval daku stranku.
Dik..
tak samozrejme, v tomto prípade je to na figuhd_ napísal:No ale pokiaľ sa jedná o aktívny chat, tak je ti táto vec zrejme na figu, lebo aspoň ja keď si s niekym píšem, tak si nechávam to chatové okno otvorené a nejak zvlášť nerefreshujem. Čiže vtedy to ten človek uvidí, že som to videl a keď to refreshne a zrazu to tam nebude už "Seen", tak vyjdem z toho ešte ako väčší hlupák asi.
ked som si raz niekde zvolil aby mi od niektorych ludi nezobrazovalo prispevky na ploche, ako to vrátim späť ?
-
t0m4s3
Admin
Najdi si ich profil a napravo hore tlacitko Friends si vyber co sa ma a co nema zobrazovat
-
D_I_C_K
Light Professional
Neni nejaka finta aby mi na nastenke neukazovalo prispevky typu : Pouzivatel XY komentoval prispevok ....alebo Pouzivatel XY likeol fotku .....doteraz mi to nezobrazovalo ....
a dalsia vec nestretli ste sa s tym ze od niektorych ludi vam nezobrazuje spravy na FB ..kym nerefreshnem FB tak mi ani neukaze ze mi dotycny pisal ...diks...
a dalsia vec nestretli ste sa s tym ze od niektorych ludi vam nezobrazuje spravy na FB ..kym nerefreshnem FB tak mi ani neukaze ze mi dotycny pisal ...diks...
Na prvu otazku je liek F.B. Purity