Sionizmus

Diskusie na politické témy...
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Sionizmus

Príspevok od používateľa krija »

slay napísal:Ja som povedal, že mi ich máš dať do súvisu. Vysvetliť čo chceš povedať. Nehrať sa na tajnostkára čo vie niečo čo iní nevedia. Máš problém jasne, jednoducho a zrozumiteľne odpovedať? Asi áno, lebo stále si to nespravil, len sa vykrúcaš a beháš okolo horúcej kaše. Ak ich vytrhávam z kontextu napísal som ti jasne, že máš priestor. Daj ich do toho kontextu. Ja stále čakám, že budem mať na čo zareagovať, ale stále nič neprichádza.

Ak niekto iný tvoje príspevky v plnej hĺbke pochopil, vyzývam hocikoho nech mi to polopatisticky vysvetlí. Som zvedavý koľkí z tvojich vlastných radov ťa pochopili a vysvetlia mi to o čom si hovoril (ak si vôbec o niečom hovoril, lebo o tom pochybujem)..
1. citat je o tom, ze vo vojne vzdy niekto profituje a v citate som uviedol, ze kto napriklad. potrebujes viac prikladov?
2. citat; nebol si to nahodou ty kto tu na fore tvrdil, ze kazdy rezim raz skonci, a ze ani jeden "dlho" nevydrazal? neboli to americania co sa postavili proti britskemu utlaku co bol zaroven zaciatok konca britskej kolonialnej ery? ty mas pocit, ze vplyvni ludia, jednotlivci sa dobrovolne a bez boja vzdaju americkej nadvlady vo svete? vidis vobec okolo seba, ze co sa to vo svete vlastne deje? pochybujem!
3. citat; ten snad hovori sam za seba. premnozujuce sa ludstvo, potravinova kriza, nedostatok pitnej vody (hlavne v arabskom svete) atd.... no budu zomierat miliony ludi, lebo to je jednoduche, otazkou zostava iba to, ze kedy.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Takže aby sme sa vrátili späť k otázke, ty si myslíš, že tie veci čo si vymenoval povedú ku svetovej vojne?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

neviem ci k svetovej (ako ju vnimaju vsetci, aj ked sa v nich marovali zvacsa iba europania), ale vojna bude.
slay
Addict
Addict

Vojna je aj dnes. To, že ešte niekedy bude nejaká vojna, je asi ako proroctvo, že bude tento rok pršať. Keď povieš aká, ako by mala vyzerať a hlavne rozpätie kedy asi, .. tak potom to bude mať väčšiu váhu. Mne je skôr jasné, že to nevie nikto povedať, ani ty. Preto je zbytočné okolo toho machrovať.
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Trochu showbiznisu:
„To, že som hral Ježiša Krista vo filme Mela Gibsona Umučenie Krista, zničilo moju hereckú kariéru. Vôbec však neľutujem, že som tú rolu prijal. Naopak, táto príležitosť posilnila moju vieru,” hovorí protagonista známeho filmu Jim Caviezel.

Podľa Caviezela po vyjdení filmu Umučenie Krista a polemikách, ktoré film sprevádzali, „čoraz viac ľudí v Hollywoode zavieralo predo mnou dvere. A tak som sa postupne ocitol na okraji kinofilmov. Bol som si vedomý, že by sa to mohlo stať, ale neľutujem, že som sa takto rozhodol. Ako katolík a aj ako herec“.

Caviezel, ktorý hral vo filmoch Gróf Monte Christo (2002), Policajtka – Angel Eyes (2001) a Tenká červená čiara (1998) bol pred filmom Umučenie Krista jednou z vychádzajúcich hollywoodskych hviezd. „Všetko sa zmenilo v roku 2004, keď mnohé prostriedky spoločenskej komunikácie zaútočili na mňa preto, že som hral v tomto filme a silná Židovská obranná liga (Jewish Anti-Defamation League) ma označila za antisemitu preto, že som ponuku hrať v tak silnom filme prijal. Ale i na toto ma Gibson vopred upozornil.“
http://www.postoy.sk/jim_caviezel_odsta ... eni_krista
Znamy Europsky režiser Lars von Trier vykázaný z festivalu v Cannes za svoje vyroky o židoch:

http://tvnoviny.sk/sekcia/soubiz/film/o ... namky.html
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

No jasné, nie kvôli tomu, čo povedal o Hitlerovi, a že priznal, že je svojím spôsobom Nacista, ale "kvôli výrokom o Židoch." Ktorým konkrétne? Tu je live prepis jeho komentárov http://www.guardian.co.uk/film/2011/may ... -von-trier Voči Židom nič urážlivé nespomenul, teda pokiaľ viem čítať, tie TV NOviny si to zjavne zle interpretovali, tak ako aj ty.

Takže - podtrženo a sečteno - nevykopli ho kvôli tomu, že niečo hovoril o Židoch, ale kvôli tomu, pretože priamo pred Kirsten Dunst povedal do mikrofónu:

"For a long time I thought I was a Jew and I was happy to be a Jew," he began, "then I met (Danish and Jewish director) Susanne Bier and I wasn't so happy. But then I found out I was actually a Nazi. My family were German. And that also gave me some pleasure. What can I say? I understand Hitler … I sympathize with him a bit."
He added: "I don't mean I'm in favour of World War Two and I'm not against Jews, not even Susanne Bier."
And: "In fact I'm very much in favour of them. All Jews. Well, Israeli is a pain the ass but …".
slay
Addict
Addict

Jim Caviezel, toho herca poznám. Hmm je zaujímavé čo tu píšeš tehláč, lebo podľa toho čo viem ja, od doby čo natočil Umučenie Krista sa mu celkom darí a účinkoval tak v desiatich ďalších filmoch. :wink:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Je to veľmi jednoduché si to overiť: :arrow: http://www.csfd.cz/tvurce/306-james-caviezel/
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Ďalší hnoj zo žido-lichvárskeho bulváru na Slovensku prezývaného mienkotvorný dôveryhodný denník.

http://zabava.sme.sk/clanok.asp?cl=5776097

Keď si Andrej Hlinka dával za cieľ urobiť zo Slovenska, Slovensko biele, každý kto len trochu cíti slovensky, by si mal dať za cieľ zo Sloevsnka urobiť krajinu bez týchto lichvárskych denníkov platených a písaných za zahraničný groš.

//autoeditácia príspevku (22 Máj 2011, 6:39)
Sionizmus versus boľševizmus. Boj o dušu židovského národa.

Niektorí ľudia majú Židov radi a niektorí nie, ale žiadny hĺbavý človek nepochybuje o fakte, že sú obávanou a tou najpozoruhodnejšou rasou, aká sa kedy vo svete objavila.
A možno povedať, že táto ohromujúca rasa je v súčasnosti pôvodcom odlišného systému morálneho a filozofického – asi tak zlovestného ako bolo kresťanstvo blahodárne – o ktorom platí, že ak sa jeho rozmach nezamedzí, ten neodvratne zrúti všetko to, čo kresťanstvo považovalo za možné. Takmer by sa zdalo, akoby Kristovo aj Antikristovo evanjelium vytvorili tí istí ľudia; akoby túto mystickú a tajomnú rasu boli vybrali k hlavným manifestáciám: božskej, i diabolskej.

Židom ruského pôvodu, napriek ťažkostiam, kvôli ktorým trpeli, sa podarilo zohrať čestnú a úspešnú rolu v národnom živote Ruska. Ako bankári a priemyselníci sa húževnato snažili o rozvoj ruských ekonomických zdrojov a stáli v popredí vytvárania tých pozoruhodných organizácií – ruských kooperatívnych spoločností. V politike zväčša podporovali liberálne a progresívne hnutia a boli jedným z najoddanejších stúpencov priateľstva s Francúzskom a s Veľkou Britániou.

Medzinárodní Židia Úplne opačne k tejto sfére židovského úsilia stoja schémy medzinárodných Židov. Stúpenci pravej konfederácie pochádzajú zväčša z nešťastných populácií tých krajín, kde Židov prenasledujú ako rasu. Väčšina z nich, ak nie všetci, zanevreli na vieru svojich otcov a vyhnali z mysle všetku duchovnú nádej na onen svet.
Toto hnutie medzi Židmi nie je ničím novým. Už od čias “Spartaka” Weishaupta, až po takých, ako je Karl Marx a po Trockého, Bélu Kúna, Rósu Luxemburgovú a Emmu Goldmanovú (USA), táto celosvetová konšpirácia zvrhnúť civilizáciu a znovuvybudovať spoločnosť prostredníctvom potlačenia rozvoja, závistlivej zloby a nemožnej rovnocennosti, sa sústavne rozmáha. Tá zohrala, ako nám to tak zručne dokázala moderná spisovateľka pani Nesta Websterová, definitívne rozoznateľnú rolu vo Francúzskej revolúcii. Tá bola hlavným prameňom za každým podvratným hnutím v 19. storočí. A teraz táto banda výnimočných osobností z podsvetia veľkých európskych a amerických miest uchopila ruské obyvateľstvo za vlasy na hlave a stali sa prakticky neobmedzenými pánmi tohto rozľahlého impéria.

Teroristickí Židia
Ani netreba nadnášať rolu týchto medzinárodných a zväčša ateistických Židov vo vytváraní boľševizmu a vyvolaní ruskej revolúcie. Istotne je veľmi značná; tá pravdepodobne prevažuje nad všetkými ostatnými. Okrem Lenina má väčšina popredných postáv židovský pôvod. A navyše, principiálnou inšpiráciou a hnacou silou silou sú židovskí lídri. Takže Čičerina, čistého Rusa, zatemňuje jeho podriadený Litvinov a vplyv takých Rusov ako je Bucharin alebo Lunačarski, sa vôbec nedá porovnať s mocou Trockého alebo Zinovjeva, diktátora Červenej citadely (Petrohrad) alebo Krassina a Radeka – ktorí sú všetci Židmi. V sovietskych inštitúciách je prevaha Židov ešte ohromujúcejšia. A prvoradú, ak nie principiálnu rolu v teroristickom systéme výnimočnej Komisie pre boj s kontrarevolúciou zohrávajú Židia a v niektorých prípadoch Židovky.
Rovnako zlú prevahu mali Židia aj v krátkom období teroru v dobe, keď vládol v Maďarsku Béla Kún. A ten istý jav sa prezentoval v Nemecku (zvlášť v Bavorsku) tak ďaleko, nakoľko sa tomuto šialenstvu dovolilo poľovať na dočasne vyčerpané nemecké obyvateľstvo. I keď vo všetkých týchto krajinách je veľa nežidov rovnako zlých, ak nie horších, ako sú židovskí revolucionári, rola, akú zohrali títo vzhľadom na ich počet v celkovej populácii, je ohromujúca.

“Ochranca Židov”
Netreba ani hovoriť, že v hrudi ruského obyvateľstva sa dvíhali tie najintenzívnejšie vášne pomsty. Kamkoľvek až mohla siahať Denikinova autorita, židovskému obyvateľstvu sa vždy zaručovala ochrana a jeho podriadení vyvíjali húževnaté úsilie zabrániť represáliám a strestať tých, ktorých z nich vinili. Toto sa dialo do tej miery, že petljurovská propaganda proti generálovi Denikinovi ho odsudzovala ako ochráncu Židov. …Brigády Machna, bandy Petljuru a Gregorjeva, ktoré signalizovali úspech tými najbrutálnejšími masakrami, všade nachádzali medzi napoly ohlúpnutým a napoly nahnevaným obyvateľstvom zápalistú antisemitskú odozvu v tých najhorších a najhnusnejších podobách. Skutočnosť, že v mnohých prípadoch sú židovské záujmy a synagógy boľševikmi vyňaté z ich inak takmer všeobecnej nepriateľskej reakcie, bola príčinou, že čoraz viac a viac spájajú židovskú rasu v Rusku so zlami, ktoré sa tam teraz dejú.

Domov pre Židov
Sionizmus ponúka tretiu sféru politických koncepcií židovskej rasy. V príkrom rozpore s medzinárodným komunizmom.
Sionizmus sa už stal faktorom v politickom podvrate Ruska, ako mocný konkurujúci vplyv v boľševických kruhoch s medzinárodným komunistickým systémom. Nič nemôže byť významnejšie, než hnev, s akým Trockij napadá sionizmus všeobecne a Dr. Weissmanna konkrétne. Krutá prenikavosť jeho mysle ho nenecháva na pochybách, že jeho schémy celosvetového komunistického štátu pod nadvládou Židov, priamo marí a hatí tento nový ideál, ktorý presmerováva energie a nádeje Židov v každej krajine smerom k jednoduchšiemu, pravdivejšiemu a oveľa ľahšie uskutočniteľnému cieľu. Zápas, ktorý sa teraz začína medzi sionistami a boľševickými Židmi, to nie je nič menšie, než zápas o dušu židovského obyvateľstva.

Pozn. Článok Winstona Churchilla vyšiel v Illustrated Sunday Herald, Veľká Británia, 8. februára 1920, na strane č. 5.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

http://a.blip.tv/scripts/shoggplayer.ht ... p=AYLj41cA

Defamation - Izraelský film s SK titulkami od režiséra Yoava Shamira o židovskom antisemitizme, ADL, Izraeli, židovskej lobby v USA, izraelskej výchove školákov...atd.

Ta vychova zidovskej mladeze pre mna celkom nova vec a zaver by som povedal hovori za vsetko. Ocividne mame problem, zidia nas nenavidia viac jak pred tym a navyse su dost nasrani.

// ak by bol problem s prehravanim film sa da stiahnut tu
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Israeli ZIONIST Nazi's Show how Arrogant & DISGUSTING they Really are
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

IvanSk napísal:Israeli ZIONIST Nazi's Show how Arrogant & DISGUSTING they Really are
No mam dost... Ked holcina z Izraela na konci povedala, ma chut zabit vsetkych nacistov a taktiez aj ich potomkov, to je uz na mna moc... :roll:
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

Smutna realita Hebronu... Je to miesto s asi najradikalnejsimi zidovskymi osadnikmi a podla toho to aj vyzera. Nastastie nie vsetci sionisti sa spravaju tak fanaticky ako v tom videu...

// ku karme: Ja som o ziadnych komunistoch ani nackoch nepisala... Pointou mojho prispevku bolo, ze sionisti (napriek velkej snahe niektorych diskuterov zhrnut ich do jedinej odsudeniahodnej mnoziny) zdaleka nie su jednoliatou skupinou, netvoria homogenny myslienkovy system, co je mozne pozorovat aj pri konkretnom chapani sionizmu napriklad u rabiho Kooka ci Fromana v porovnani so sionizmom u Kahaneho alebo Levingera (co su vsetko nabozenski sionisti, ktori vyrazne z oboch stran ovplyvnili postoje zidovskych osadnikov).
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Už som to sem asi dával ale len tak pre zábavu ešte zopakujem pre tých ktorí všetko ozančujú za konšpirácie a ešte pred nedávnom by dali ruku do ohňa že niečo také ako to že poslancov môže mať v rukách cez penaize skupina vyvolených nemôže byť pravidvé.

Albert Pike and Three World Wars

Continued from Part 1.

Albert Pike received a vision, which he described in a letter that he wrote to Mazzini, dated August 15, 1871. This letter graphically outlined plans for three world wars that were seen as necessary to bring about the One World Order, and we can marvel at how accurately it has predicted events that have already taken place.
Pike's Letter to Mazzini

It is a commonly believed fallacy that for a short time, the Pike letter to Mazzini was on display in the British Museum Library in London, and it was copied by William Guy Carr, former Intelligence Officer in the Royal Canadian Navy. The British Library has confirmed in writing to me that such a document has never been in their possession. Furthermore, in Carr's book, Satan, Prince of this World, Carr includes the following footnote:

"The Keeper of Manuscripts recently informed the author that this letter is NOT catalogued in the British Museum Library. It seems strange that a man of Cardinal Rodriguez's knowledge should have said that it WAS in 1925".

It appears that Carr learned about this letter from Cardinal Caro y Rodriguez of Santiago, Chile, who wrote The Mystery of Freemasonry Unveiled.

To date, no conclusive proof exists to show that this letter was ever written. Nevertheless, the letter is widely quoted and the topic of much discussion.

Following are apparently extracts of the letter, showing how Three World Wars have been planned for many generations.

"The First World War must be brought about in order to permit the Illuminati to overthrow the power of the Czars in Russia and of making that country a fortress of atheistic Communism. The divergences caused by the "agentur" (agents) of the Illuminati between the British and Germanic Empires will be used to foment this war. At the end of the war, Communism will be built and used in order to destroy the other governments and in order to weaken the religions." 2

Students of history will recognize that the political alliances of England on one side and Germany on the other, forged between 1871 and 1898 by Otto von Bismarck, co-conspirator of Albert Pike, were instrumental in bringing about the First World War.

"The Second World War must be fomented by taking advantage of the differences between the Fascists and the political Zionists. This war must be brought about so that Nazism is destroyed and that the political Zionism be strong enough to institute a sovereign state of Israel in Palestine. During the Second World War, International Communism must become strong enough in order to balance Christendom, which would be then restrained and held in check until the time when we would need it for the final social cataclysm." 3

After this Second World War, Communism was made strong enough to begin taking over weaker governments. In 1945, at the Potsdam Conference between Truman, Churchill, and Stalin, a large portion of Europe was simply handed over to Russia, and on the other side of the world, the aftermath of the war with Japan helped to sweep the tide of Communism into China.

(Readers who argue that the terms Nazism and Zionism were not known in 1871 should remember that the Illuminati invented both these movements. In addition, Communism as an ideology, and as a coined phrase, originates in France during the Revolution. In 1785, Restif coined the phrase four years before revolution broke out. Restif and Babeuf, in turn, were influenced by Rousseau - as was the most famous conspirator of them all, Adam Weishaupt.)

"The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the "agentur" of the "Illuminati" between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil. Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view. This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time." 4

Since the terrorist attacks of Sept 11, 2001, world events, and in particular in the Middle East, show a growing unrest and instability between Modern Zionism and the Arabic World. This is completely in line with the call for a Third World War to be fought between the two, and their allies on both sides. This Third World War is still to come, and recent events show us that it is not far off.

http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

Tomu kto mi napísal
"To date, no conclusive proof exists to show that this letter was ever written." takže opäť drísty a výmysly
The following quotes, taken from conspiracy theorists Edith Starr Miller and William Guy Carr, have been demonstrated to be a continuation of a lengthy hoax perpetrated by Leo Taxil between 1885 and 1897.

Ak je pravda, tento výmysel, tak inteligentný človek zistí že všteko čo je tam popísané je prakticky pravda, a ten čo si to "vymyslel" zrejme nechtiac vymyslel realitu :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

http://zvedavec.org/komentare/2012/03/4 ... hmm9vg2du1

Pro-izraelská příručka vysvětluje, jak útočit na profesory a „kooptovat“ barevné studenty

//autoeditácia príspevku (13 Aug 2012, 17:01)
Organizace, která otevřeně hlásá vyvolenost Židů mezi národy, ovlivňuje české školáky z peněz státního rozpočtu

Mezinárodní ředitel organizace ICEJ (Mezinárodní křesťanské velvyslanectví Jeruzalém) Juha Ketola zcela neskrývaně hovoří o cílech své organizace, jejímž prvotním záměrem je „milovat a podporovat Boží vyvolený národ a žehnat mu“ a „připomínat církvím v různých zemích jejich dluh a odpovědnost vůči židovskému národu“. Podle Ketuly čeká národy v budoucnu „spravedlivý soud“, přičemž Bůh prý jednotlivé národy bude soudit podle toho, jaké je jejich chování k Židům a k Izraeli.

Úkolem ICEJ ve všech zemích, kde má tato organizace pobočky, je prý ovlivňovat nejen duchovní, ale i sekulární „vůdce národů“ v tom smyslu, aby usměrňovali vztah k Izraeli tak, aby dle zmíněných kritérií (vyvolenost Židů, dluh vůči Židům, jednostranná podpora izraelské politiky v rámci izraelsko-palestinského konfliktu) Bůh mohl daný národ odsoudit co nejpříznivěji (tato citovaná stanoviska ICEJ si lze přečíst přímo na oficiálních stránkách organizace). Česká pobočka ICEJ (vedoucí činitel Mojmír Kallus) se v České republice těší ve srovnání s jinými zeměmi dobré publicitě ve veřejnoprávních médiích (Česká televize, Český rozhlas), která pravidelně referují o jejích akcích ještě před vlastním konáním. ICEJ se podařilo navázat dobré kontakty k představitelům české politické scény (kupř. Přemysl Sobotka, kandidát ODS na funkci prezidenta ČR a současný 1. místopředseda Senátu Parlamentu České republiky). Na internetových stránkách české pobočky ICEJ se lze přesvědčit o radikálních postojích organizace v otázce blízkovýchodního konfliktu – v tomto směru se ICEJ snaží v rámci svých možností ovlivňovat i veřejné mínění a usměrňovat české politiky.

ICEJ pořádá každoročně tzv. „Pochod dobré vůle“ koncipovaný navenek jako pochod proti antisemitismu (celá akce nese souhrnný název „Kulturou proti antisemitismu“ a letos se konala již po deváté), který je prý rozšířen na evropské půdě. Letos v dubnu si organizátoři zvolili jako záminku taktéž demonstrování proti „neonacismu“, jelikož se tehdy do Břeclavi sjížděli manifestovat „pravicoví radikálové“. Mojmír Kallus o smyslu akce navenek řekl: „Chceme deklarovat, že antisemitismus do slušné společnosti nepatří.“ Na shromáždění vystoupil právě i jmenovaný český politik Přemysl Sobotka a dokonce i primátor Prahy Bohuslav Svoboda. Mimo tuto každoroční akci, na kterou včas dopředu upozorňují média, ačkoliv účast na nich například letos nepřekročila počet ani 400 lidí, pořádá ICEJ na území České republiky v různých městech „Dny pro Izrael“ a sérii dalších přednášek, často ve spolupráci s židovskými obcemi. Před dvěma roky přicestoval do Česka za tímto účelem i britský pastor Werner Oder, který na základě svého částečně nepravdivého a historiky vyvráceného příběhu plně sloužil propagační činnosti ICEJ. (Stížnost Radě ČT je v přípravě.)

Mojmír Kallus nyní prezentoval výsledky tříletého projektu tzv. Centra vzdělávání a dialogusoustředěného na školáky českých základních a středních škol, který probíhá v partnerské spolupráci ICEJ s Židovským muzeem v Praze a Terezínskou iniciativou. Projekt získal finanční podporu Evropského sociálního fondu prostřednictvím českého Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy v rámci operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a „stal se tak dosud nejrozsáhlejší aktivitou, kterou česká pobočka ICEJ za 17 let své existence realizovala“, uvádí Kallus na stránkách ICEJ. Stránky „Centra“ pyšně oznamují, že „tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky“. K cílům této výchovné práce Kallus dále uvádí: „Hlavním cílem této činnosti bylo vést mladou českou generaci k tomu, aby přemýšlela o základních etických hodnotách a na základě samostatného uvažování si dokázala vzít poučení z nedávné tragické historie. V souladu s mottem ICEJ „Potěšujte můj lid“ jsme jako téma zvolili pronásledování Židů. Kromě samotného holocaustu jsme vždy také zmínili protižidovské předsudky v širším historickém kontextu, což poskytlo našim křesťanským lektorům dobrou příležitost přiznat se k antijudaismu, a tedy k podílu křesťanské církve na protižidovských předsudcích i činech.“ Osloveny tak byly desetitisíce českých školáků koncepcí setkání s „pamětníky holocaustu“, kteří vyprávěli o svých zážitcích. Pochvalně se o celém projektu vyjádřil i ředitel Židovského muzea (partnera projektu), Leo Pavlát. (Pavlát svými slovy a názory v minulosti podpořil například i protiarabsky a proizraelsky nenávistně orientovaný portál Eurabia.cz, který by se logicky měl nacházet i na indexu strážců „politické korektnosti“ a „bojovníků proti rasismu“, ale v případě, že tyto „xenofobní“ projevy jsou v České republice prezentovány v jednoznačně prožidovském duchu, jsou strážci humanity a otevřené společnosti, podporující na druhé straně všelijaké projekty „proti antisemitismu“, překvapivě slepí a hluší. Pavlát dokonce stránky přímo doporučuje: "Eurabia je jistě informačním zdrojem, který stojí za pravidelnou pozornost.")

Co by asi k postojům Leo Pavláta, který celý projekt společně s ICEJ a Terezínskou iniciativou podporuje, řekl například spolupracovník ICEJ dr. Pavel Letý z Nového Jičína, který je citován v souvislosti s projektem na stránkách ICEJ: „Domnívám se, že mezi nemoci dnešní doby patří především agresivita a lhostejnost. Přitom žádný morálně zralý člověk by neměl zůstat lhostejný k projevům rasové či jiné nesnášenlivosti a k projevům násilí. Právě objednáním tohoto jedinečného programu pro žáky můžeme přispět ke zlepšení společenského klimatu a ukázat, že ani my osobně nejsme lhostejní k šíření nenávisti a rasové diskriminace.“ Nebýt lhostejný k „rasové či jiné nesnášenlivosti“ má u organizátorů projektu bohužel určité hranice. Ostatně samotná organizace ICEJ je partnerem webu Eurabia, hlásajícího nesnášenlivost ke všemu arabskému. ICEJ tedy na jedné straně chce „zvýšit u mladé české populace povědomí o závažnosti rasových předsudků a mechanismech jejich vzniku“, podporuje ale na druhé straně aktivity směřující k pěstování nesnášenlivosti a předsudků vůči celosvětovému arabskému a islámskému světu.

Oddělení pro vzdělávání a kulturu Židovského muzea v Praze proškolilo celkem 54 lektorů, celkem bylo takto uskutečněno 1.594 přednášek a besed a 182 workshopů, při nichž bylo osloveno 59.811 žáků základních a středních škol. Navštíveno bylo 751 škol a ve spolupráci s židovským muzeem se uskutečnilo 52 tematických výstav na školách, které shlédlo 5.637 žáků. Celkem bylo všemi uvedenými aktivitami osloveno 65.448 žáků.

Z peněz českých daňových poplatníků je tak financován projekt, konaný z iniciatvy jedinců a organizací, hlásajících na jedné straně potřebu bojovat proti předsudkům a rasové a národnostní nesnášenlivosti, a na druhé straně podporujících všeobecnou nesnášenlivost vůči islámskému světu a hlásajících vyvolenost a výjimečnost určitého národa světa, jehož podpoře chtějí sloužit všemi prostředky, včetně "osvětové práce" a "boje proti antisemitismu".
tehla

Otevřený dopis vrcholným představitelům Parlamentu České republiky

Prawerův plán, který je předkládán s cílem záboru další půdy a v zájmu výstavby osad pro židovské obyvatelstvo, počítá se zbořením 35 beduínských, Izraelem „neuznaných“, vesnic v oblasti Negevu a s transferem až 70 tisíc jejich obyvatel do státem zřízených měst, obvykle značně podfinancovaných, s nedostatkem veřejných služeb a pracovních příležitostí.
Prawerův plán je jasným příkladem porušení demokratických principů a ukázkou diskriminačního přístupu, o to zlovolnější, že se tak Izrael chová k vlastním izraelským občanům. Jen v r. 2011 bylo zbořeno více než 1000 beduínských domů, některé z nich opakovaně. Veškeré protesty ze strany dotčených beduínských komunit jsou tvrdě potlačovány a jejich představitelé, kteří se odmítají podřídit, postihováni. Plán na masové vysídlení části beduínského etnika se setkal s odporem samotných Izraelců, kteří nechtějí připustit, aby toto pokračující etnické čištění bylo prováděno jejich jménem.

Vlna protestů proti chystanému zákonu, který má v izraelském Knesetu vstoupit do druhého čtení, se vzedmula i mezi židovskými rabíny v zahraničí, lidskoprávními organizacemi a občanskými iniciativami.

Článek Kamila Kandalafta: V Izraeli sa schyľuje k ďalšej tragédii

"To všetko sa deje za ohlušujúceho ticha médií. Zvlášť slovenské média sa tvária ako keby sa žiadna tragédia nekonala, ako keby žiadni beduíni v Izraeli neexistovali. Pokojné protesty môžu byť Izraelom potláčané akokoľvek brutálne, zahraničné organizácie a celebrity môžu kričať koľko chcú, samotní Židia sa môžu nechať mlátiť spolu so svojimi beduínskymi spoluobčanmi do bezvedomia, nič to nepomôže. Slovenské média dlhodobo sú, a zrejme aj zostanú, komplicmi v udržiavaní mýtu o demokratickom Izraeli a iba zriedkakedy prinesú informáciu, ktorá by naštrbila túto ilúziu."
http://www.czechfreepress.cz/vase-free- ... bliky.html
veddy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa veddy »

Sinonisti sú Antisemitisti a stretávajú sa v Synagóge Satana.
Paradoxne niektorý sionisti sú židia, ale sionistom nie je nič sväté. Nevážia si ani vlastný národ.
Sionsti chcú obetovať ľudí v Izraeli vyprovokovať WW3 pre vytvorenie Nového Svetového Poriadku.
Všetko je dobre zdokumentované v Protokoloch Siónskych Mudrcov.
Židia sa k sionistom nehlásia.
tehla

tazko povedat, ci tomu naozaj veria ... alebo skor len v zidovsky "supremacizmus" - kazdopadne na blizkom vychode podporuju islamsky fundamentalizmus a v Europe sekularny ateizmus, pripadne medzinabozensky ekumenizmus a miesanie nabozenstiev a kultur - islamizaciu .. normalni zidia sa od sionizmu distancuju, podobne ako umierneni moslimovia od fundamentalizmu .... to je pravda ..
veddy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa veddy »

.. alebo ako bežný nemci od nacismu ..
Napísať odpoveď