Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
Re: Bitcoin
Treba kupovat ked to pada, ja som teraz pekne nakupil lacne Litecoiny 
Vysvetlil by mi niekto ten graf na kraken? Vidím tam ask/bid v jednom grafe, a potom pod ním je ešte jeden graf a tam je spread - tuším rozdiel medzi ask a bid.
blah, zlanarili ste ma, idem tam aj ja capnut daky peniaz.
chcem teda nakupit kym je lacno (LTC), ale samozrejme cakam na verifikaciu.. na krakene len tier2.. pisu ze do 48 hodin.. ale realne to byva kolko?
Asi dneska nenakupim ze?
SEPA tiez asi nie je rychly prevod penazi... ci? 
chcem teda nakupit kym je lacno (LTC), ale samozrejme cakam na verifikaciu.. na krakene len tier2.. pisu ze do 48 hodin.. ale realne to byva kolko?
Asi dneska nenakupim ze?
SEPA je praveze zjednotenie platieb v ramci europskej unie a zopar dodatocnych krajin, tj. SEPA prevod je prakticky ako domaci prevod
SEPA standardne dojde do 1-2 pracovnych dni. Zavisi to aj od toho ako to stihnes, pretoze ked to zadas teraz, tak to tvoja banka spracuje az v pondelok rano. Takze realne budes mat peniaze na burze najskor asi az v utorok. No a 4 dni su pri tychto burzach velmi dlha doba. Ceny budu asi uplne ine, ale ked do toho chces ist, tak posli a pripadne pockas na nejake vykyvy.
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mne trvala sepa na kraken presne 24hodin, ale trebalo zadat prikaz v banke do 15.00
sharky-no Ja cakam na validaciu uz od utorka a pisal som na support, kde som dostal reakciu:
Thanks for contacting Kraken Support. Your request (9129) has been received.
Due to an influx of new users, We are currently experiencing a very high volume of support requests. At this time it can take several business days for us to reach your request, depending on the nature of the issue. We are very sorry for the inconvenience. Our support followup time will improve over the coming month.
**We've recently updated our FAQ, and it's likely any general questions can be answered here: https://www.kraken.com/help/faq
If you are able to solve your request before we reply, please consider letting us know in a reply to this email.
Thank you for your patience. You’ll be hearing from us soon.
The Kraken Support Team
Thanks for contacting Kraken Support. Your request (9129) has been received.
Due to an influx of new users, We are currently experiencing a very high volume of support requests. At this time it can take several business days for us to reach your request, depending on the nature of the issue. We are very sorry for the inconvenience. Our support followup time will improve over the coming month.
**We've recently updated our FAQ, and it's likely any general questions can be answered here: https://www.kraken.com/help/faq
If you are able to solve your request before we reply, please consider letting us know in a reply to this email.
Thank you for your patience. You’ll be hearing from us soon.
The Kraken Support Team
Hm, takze stale sa pridavaju dalsi ludia, co znamena ze nejaku vyraznu korekciu este netreba ocakavat, skor naopak.
-
easton
Professional
Nakupujte btc, kurz klesol na polovicu !
No ja mam pocit, ze to este pojde dolu. Vcera som trochu neodhadol dno, isiel som spokojne spat a teraz pozeram, ze su este lacnejsie 
-
easton
Professional
och omg len to stresy robi
zas som nestihol výkyv !! 
A komenty v trollboxe na btc-e nemaju chybu
"Guys I convinced my dad to give me his retirement money to invest and double it for him. I bought BTC at $1150 2 days ago, and now I've lost half of his money almost - what do I do?"
"Guys I convinced my dad to give me his retirement money to invest and double it for him. I bought BTC at $1150 2 days ago, and now I've lost half of his money almost - what do I do?"
-
easton
Professional
od btc-e.com mi ešte ani po 2 dnoch nedorazili LTC na peňaženku 
-
Arkaz
Addict
Ja by som aj kupil btc ak by mi bol niekto ochotny predat. Platba na paypal. Alebo na ucet
-
audiotrack
VIP
viete niekto čo môže za ten pokles BTC a LTC? Ešte nedávno bol litecoin za 30 +-, spokojne som išiel na víkend preč a keď som došiel domov tak pozerám že 18? Wtf?
Oplatí sa teraz do toho investovať (tzn. posielať peniaze)? Mám taký zlý pocit, že nastanú dva scénare:
1) bude klesať naďalej, alebo sa bude držať tejto hranice a teda nemá zmysel
2) kým mi prídu peniaze na krakena, tak zase vystúpa hore
Oplatí sa teraz do toho investovať (tzn. posielať peniaze)? Mám taký zlý pocit, že nastanú dva scénare:
moze za to cina: http://www.businessweek.com/news/2013-1 ... ing-drop-1
ja to vidim tak ze, ked je hodnota vysoko, media zacnu o bitcoine pisat, tym sa zvysi dopyt, teda je on velky zaujem, vela ludi sa nabali pri drahom predaji a potom to opadne a po par dnoch kurz klesne (cisto moja uvaha, samozrejme je tam ovela viac faktorov)
To iste len v mensom sa stalo aj v aprili: http://bitcoincharts.com/charts/mtgoxUS ... 10zm2g25zvaudiotrack napísal:viete niekto čo môže za ten pokles BTC a LTC? Ešte nedávno bol litecoin za 30 +-, spokojne som išiel na víkend preč a keď som došiel domov tak pozerám že 18? Wtf?
Ale percentualne ten pokles sedi (v aprili bol dokonca vacsi). A podla mna je to tiez tak ako pise yankee - s prichodom vysokej ceny sa na burzy nahrnie vela novacikov, potom staci aj slabsia negativna sprava a spusti sa velka panika.
Ja si svoje LTC podrzim, momentalne som sice v mensej strate, ale od vcera uz pomaly stupa. Uvidime cez tyzden, ale pod cenu ich takmer urcite nepredam.
-
audiotrack
VIP
"pod cenu ich nepredám" je dosť diskutabilné, lebo teraz je toto ich cena
Či si myslel svoju nákupnú cenu?
Presne tak, svoju nakupnu. Teda tu si uz presne nepamatam, ale staci si spocitat aktualny pocet LTC a vynasobit aktualnou cenou. Ak je vysledok nizsi ako moj vklad, tak viem, ze som pod cenou.
Momentalne je cena 19 € co sa moze oproti piatku zdat malo, ale vcera isli aj za 14 ak si dobre pamatam. Len ja som cez den natlacil zvysne peniaze do drahsich a k tymto najlacnejsim som sa nedostal
Inak obchodujem tu: https://www.therocktrading.com/
Nevyzaduju overenie uctu a udajne nie je problem s vyplacanim. Je to vsak mala burza a nereaguje tak dynamicky ako btc-e co ma svoje vyhody aj nevyhody.
Momentalne je cena 19 € co sa moze oproti piatku zdat malo, ale vcera isli aj za 14 ak si dobre pamatam. Len ja som cez den natlacil zvysne peniaze do drahsich a k tymto najlacnejsim som sa nedostal
Inak obchodujem tu: https://www.therocktrading.com/
Nevyzaduju overenie uctu a udajne nie je problem s vyplacanim. Je to vsak mala burza a nereaguje tak dynamicky ako btc-e co ma svoje vyhody aj nevyhody.