Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa Juicy »

Ratzi a co mate vo vyhlade alebo kde by sa dala pozriet ponuka zbozi?
Pripajam perlicku, ktoru sme pred chvilou objavili ;-)
http://bmw-rad-5-touring.autobazar.eu/5 ... 98542.html
cukrik auto poviete si, pokial si nedate do seky a ko VIN: WBADS310X0GZ81602 :shock:
Pol mega na chrbte :?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

juicy: ide jedno pajero, jedna vitara, este cosi a jedno miesto je volne... pozri si, kde chces :) ale radsej sukromnikov, nie bazare... alebo napis poziadavky a cosi sa snad najde...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

neviem ale nieje to nahodou ze nemas blikanie 4smeroviek naraz, co je to za auto

RATZINGER666 dakeho cukroveho xtraila tam nemas ??? :D budget s prihlasenim do 6500
2,2dci 100kw 4x4 idealne esp stresne okienko bez zabudovanej navigacie radsej iba radio
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa MFa »

Samozrejme smerovky idu, dolava, doprava. Takisto tam samozrejme je vystrazna funkcia vsetkych smeroviek. Vo vsetkych pripadoch aj blikaju kontrolky pri budikoch. Preto mi nejde do hlavy ten riadok v TP. :)

Ako som spominal, obrysove a ani stretavacie svetla nemaju kontrolku, tak ci to nebolo myslene na toto, ale holt sa stal preklep. Skor by ma zaujimalo, aky ma tato poznamka v TP vyznam a pripadne co to moze "sposobit" (napriklad na TK?).
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Runes: no ak mas zaujem, nie je problem :) nejake dalsie poziadavky? rocnik, farba apod.

alebo si inzerat najdes sam?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no neviem kde to mam hladat a ako kazdoapdne uz hladam Xtraila asi 3 tyzdne a su tu dake dovezene veci aj s IT ale kazdy jeden na tom otaca 2 2,5 a potom sa to snazia predat za 8k pricom hodnotu to ma tak 6,5 7 aj to len vdaka tomu ze vcera s tym oli na umyvarke :D
Hlavne neviem aka je tam ponuka cize ked sa ti daco lubi skus hodit link ja to musim prehodnotit s polovickou nakolko to kupujeme spolu
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ved na cene sa dohodneme... o jednej 2,2l na predaj viem, je v BA, dovezene mojim kolegom, ale uz aj prihlasene... na inzeratoch este nie je... uz som mu dal vediet, ma mi volat... ale ja som to auto osobne nevidel, takze neviem, co je to zac...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no ja rozmyslam nad tymto http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=4541302 len je tam minimalne o.. kilometre ale zasa dajme tomu ze by dakto stocil 100 000 tak furt je to v pohode viac ma desi to co je na KO pisane oprava karoserie v predu v pravo, ale henten keby je cierny a ma vzadu folie tak je to uplne to co chcem :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

joj, no ak Ta trapi kazdy tukes, tak to je potom tazko :)

ved chod pozriet ten strieborny, pozri pod kapotu a uvidis, co a ako bolo robene... ale je mozne, ze to bol len normalny tukanec... tazsie buracky maju menenych viac komponentov karoserie... vpravo vpredu je pohoda... posli mi link na tu KO...

fuha, cierny a folie :) no folie vybavime za par euro :) celolak tiez, ale tam uz rataj aspon 1000e :P
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

:D sak das do irisu len SPZ ktoru na fotkach vidis a tam to mas konkretne je tma pisane
Stopy po karosárskych opravách v PP časti pred držiakom tlmiča a prednom nosníku.
a netrapi ma kazdy skrabanec ale ide oto ze ludia s Xkami radi skusaju teren a jedneho som bol kukat a zhodou okolnosti mal tuto istu opravu a nakoniec som brosil po nete a zistil ze typek asi 2 roky do zadu sepalil strom a este sa s tym chvalil na nete, komunikacia s nim bola cez mail a to iste pred zavinacom pouzival vo fore ako nick takze spojenie suvislosti bolo rychle :D vies ono kupit 4 stopove vozidlo nechcem zrovna :D proste 4x4 hej ale nie 4x4x4
A cierna a folie to je malichernost proste to dobre vyzera :)
a toho strieborneho chcem ist kuk len kolega co je autickar je mimo cakam na neho, dokonca som sa spojil aj s typkom co ma na nete povest brutalneho mechanika na Xka a byva 15km od dediny v ktorej je hento Xko len dako sme nedohodli kolko chce za to ze pojde somnou spravit obhliadku
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ja som len z telefonu, to by bolo nadlho :P pozriem to teda az doma...

...a napisem Ti teda aj ohladne hentoho...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

:) tak co nic nove ??? :)
nOX3z
Novice
Novice

Príspevok od používateľa nOX3z »

Dobry den prajem, mam na vyber dve auta, obe maju nejaky problem a (asi) to bude sprosta otazka, nakolko ste to nikto nemohli vidiet osobne, ale vyskusam stastie.

Ktory problem sa da podla vasho nazoru/skusenosti lacnejsie/lahsie opravit:

Motor hat Öl verlust (cize motor straca olej - opravene, diky chlapec10)
alebo
Differential hinten macht Geräusche (diferencial hrkoce/robi hluk - pripadne 'zadny' diferencial hrkoce nakolko je to 4x4)

Jedna sa o motor:
Počet valcov: 8, v tvare V
Ventily na valec: 2
Objem: 5654 cm3
Vŕtanie x zdvih: 99,5 x 90,9 mm
Kompresný pomer: 9,6 :1
Max. výkon RPM: 5000 rpm
Max. krútiaci moment: 525 Nm
Max. krútiaci moment RPM: 4000 rpm
Palivový systém: viacbodové vstrekovanie
Typ motora: ohc
Turbo: nie
Katalyzátor: bežný
Vopred som za odpoved velmi vdacny.
- OX3
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Motor hat Öl verlust neznamena ze zere olej, ale ze straca olej (vyteka)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Runes: nikto mi telefony nedviha, tak neviem, napisem hned, ako budem cosi vediet... cez vikend som to vobec neriesil...

nox3z: tazko povedat, zisti cosi blizsie... co je to za 5,7l? starsi jeep?
nOX3z
Novice
Novice

No je to 5.7 HEMI Engine, daval sa aj do Jeepov, Chryslerov, Dodgov. Neviem co viac dodat o motore, parametre som uz uviedol vyssie.

Jedna sa o auto Chrysler 300C Touring HEMI 5.7 V8 AWD z 2005 roku.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

dodavat nemusis nic, je to klasicka chrysleracka hemi... chcel som to vediet kvoli tomu diferaku, ci by sa nedal zohnat nejaky repas, ale asi tazko... zisti, odkial vali ten olej alebo ci ho zerie motor...
nOX3z
Novice
Novice

Tak nahradne diely len cez ebay, ci obchodov, ktore to odosielaju aj cez ocean z US, pretoze aj s postovnym to je lacnejsie ako kupa tu. Problem je skor v tom, ze aj ked si dam vyhladat diferencialy na 300C tak mi to vypluje http://www.ebay.com/bhp/chrysler-300-differential a nemam tusenie co a ako. Nakolko moja praca okolo auta je len taka 'lahke opravy a upravy', tak sa do pohonu skoro nevyznam.

Nakolko su obe auta v zahranici, nebol som ich este pozret osobne, ale podla telefonatov su obe pojazdne, otazkou je AKO DLHO, preto ma zaujima co je lepsie stravitelna oprava na penazenku. Robit to budu v dielni, kde prerabaju bezne americke auta od poslednej skrutky a vyznaju sa v tom poriadne.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

to by si musel vediet presne typove oznacenie... to by sa dalo dohladat podla motorizacie alebo podla vin...

ide o to, ze pri vymene diferaku to bude cistejsia a rychlejsia robota, ale drahsi nahradny diel... ak motor zerie olej alebo olej niekde prepusta, treba zistit, kde je problem... tam mozu byt diely lacnejsie, ale robota na dlhsie a tym padom drahsia... ale ak mas znamych, co Ti to spravia, mozno by to vyslo lepsie...

skus sa popytat tych ludi, ktorych mas na ameriky, kedze toto nie je u nas bezna motorizacia, ti budu vediet asi najviac...
nOX3z
Novice
Novice

Este poslednu vec ohladom tej kupy.

Zakupim auto, dovezem si ho na slovensko. Pred prihlasenim musim absolvovat kontrolu originality. KO ale musim absolvovat ale aj po zmene farby laku. Takze ju musim absolvovat hned dva krat za sebou? Alebo mozem doviest auto do SR, nechat ho prestriekat hned, potom ist na KO a po KO ho prihlasit?
Napísať odpoveď