Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
easton
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Bitcoin

Príspevok od používateľa easton »

kurz btc pomaličky stupa oproti včerajšiu o 100€ :) btc-e.com podla mna tá burza je somarina, jedine, ked chcete nakupovat ine cryptomeny, inak vobec by som ju nepoužival, maju strašne vysoké poplatky.
camper111
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa camper111 »

Ak by ste chceli vyskusat tazit nejaku digitalnu menu a nemate mega vykonnu grafiku, tak mozete vyskasat tazenie cez vykon procesora. Mozte tazit menu QuakCoin (QRK) - aktualna hodnota 0,16 uds. http://digitalnemeny.com/quarkcoin-qrk/

Ináč na stránke je aj návod ako vytazit 200-250 quarkov prakticky zadarmo. To je pri dnesnej cene 32-42 dolarov a kazdy cent quakcoinu tu hodnotu vlastne zvysuje. Ziskane quakcoiny si potom mozete na nejakych burzach pripadne vymenit za Bitcoiny a nasledne za eura alebo dolare...

Koncom roka by sa vraj malo vytazit prvych 247 milionov quarkov a potom uz iba milion rocne.. Tazke mozno cena stupne.. Netusim... Ale keby stuplo hoci len na jeden dolar, tak sa da na tom paradne zarobit...
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

LTC uz aj na plus500 !!
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

camper111 napísal:Ak by ste chceli vyskusat tazit nejaku digitalnu menu a nemate mega vykonnu grafiku, tak mozete vyskasat tazenie cez vykon procesora. Mozte tazit menu QuakCoin (QRK) - aktualna hodnota 0,16 uds. http://digitalnemeny.com/quarkcoin-qrk/

Ináč na stránke je aj návod ako vytazit 200-250 quarkov prakticky zadarmo. To je pri dnesnej cene 32-42 dolarov a kazdy cent quakcoinu tu hodnotu vlastne zvysuje. Ziskane quakcoiny si potom mozete na nejakych burzach pripadne vymenit za Bitcoiny a nasledne za eura alebo dolare...

Koncom roka by sa vraj malo vytazit prvych 247 milionov quarkov a potom uz iba milion rocne.. Tazke mozno cena stupne.. Netusim... Ale keby stuplo hoci len na jeden dolar, tak sa da na tom paradne zarobit...
azure pise, ze maju temporary problem...

btw BTC sa zase pomaly dviha o 1000 USD/BTC

ti, co potrebovali zhodnotit svoje vkladu, ich uz asi zhodnotili :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

camper111 napísal:Ak by ste chceli vyskusat tazit nejaku digitalnu menu a nemate mega vykonnu grafiku, tak mozete vyskasat tazenie cez vykon procesora. Mozte tazit menu QuakCoin (QRK) - aktualna hodnota 0,16 uds. http://digitalnemeny.com/quarkcoin-qrk/

skusal som to.. asi to bude uz stary clanok, win azure to asi zacal nejak blokovat, zo zaciatku to islo super, potom to spadlo.. a vyplo ma.

//a uz mi to zas ide, tak neviem.. restartoval som tych minerov vsetkych, tak uvidim.. je ale normalne, ze sa mi tak casto meni ten hash rate? Ked som to zapol mi to slo par minut 1000+ Khash/s, teraz 200-400. Ci to robi azure alebo ten miner?
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinsos »

Ahojte viete poradiť ako ťažiť LTC? Prípadne nejaký návod? A kde sa zakladá peňaženka na LTC?
camper111
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa camper111 »

kukiak: všetko v pohode ide 85-89khash/s na jedno jadro.. Ako to, ze si mal 1000? Myslim, ze to ide stale. Pochybujem, ze im nejako pada cloud.
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Stiahol som si litecoin wallet a to aj Vám sa tak dlho synchronizovala? Ešte sa chcem spýtať v tom krakene ste si dali v tier 2 reálne údaje adresy ?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

práve kvôli takýmto ľuďom nám klesá kurz ^
hej, každému sa tak dlho synchronizuje wallet. Musí overiť všetky transakcie od počiatku meny. Preto je tak ťažké ju sfalšovať, lebo ten záznam v chaine nebude sedieť a nebude overený ostatnými peňaženkami. A hej, dali sme reálne údaje. Ak chceš ale obchodovať s pár eurami, tak si kľudne vymysli alebo si tier2 ani nemusíš robiť.
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Dík no nemôžem obchodovať v prvom tiere lebo tam mám na funding len tie virtuálne meny , eura tam nemám a vo faq píšu , že na vklad eur treba tier 2 .
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Na to dlhe pociatocne synchronizovanie penazenky existuje maly zlepsovacik - subor bootstrap.dat ktory umiestnite do datoveho adresara Litecoinu (v appdata/roaming) a po starte si ten softik zacne cucat tie udaje odtial namiesto od pomalych peerov zo siete. Sice aj to trva dlho, ale podstatne kratsie, nez keby ste mali vsetko tahat zo siete. Ked uz vsetky udaje z toho suboru presroti, premenuje ho na bootstrap.dat.bak a mozete ho zmazat (zvysok si stiahne zo siete).
Mirrory na bootstrap.dat su na tejto stranke.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

camper111 napísal:kukiak: všetko v pohode ide 85-89khash/s na jedno jadro.. Ako to, ze si mal 1000? Myslim, ze to ide stale. Pochybujem, ze im nejako pada cloud.
som v tom lamka este :D ja som to pozeral na webe poolu .. kazdeho workera som si dal na iny server.. neviem z kade ma zase ten tie cisla.
Neboli by lepsie tazit na tych VPSkach LTC?

//
Vobec sa do toho nevyznam. Pouzil som teda http://www.litecoinminingcalculator.com/ . Ak dava jeden procesor 85 khash/s, tak pri 20 procakoch to je 1700. Vyplulo mi to cca 19.51 LTC za mesiac, co je uz velmi slusne. Ci pri tazeni LTC budu tie khash/s uplne ine ako pri quarkcoine?

//2 Ano budu :D Vychadza to nie 1700 ale len 70 khash/s potom na vsetkych 20 procakoch.
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Dík ide to rýchlejšie a ešte by som sa chcel spýtať či máte tiež toto nastavené , našiel som to na nete , že v appdata/roaming/litecoin spravíte litecoin.conf a toto do neho , neviem presne potom ako to funguje keďže zaheslovať sa dá aj priamo v programe peňaženka.
rpcuser=username
rpcpassword=password
rpcallowip=127.0.0.1
rpcport=9332
daemon=1
server=1
gen=0

block_nTime=1317972665
block_nNonce=2084524493
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Vie mi niekto poradit?

Mam kupene BitCoiny na LocalBitcoins.com

Mam aj nainstalovanu penazenku v compe.

Chcem tie BTC predat cez kraken.com, alebo plus500. Ako ich dostanem z toho localbitcoins.com ?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tú stránku nepoznám, ale hladaj tam niečo ako withdrawal alebo send payment a podobne.
https://localbitcoins.com/faq#howto_wallet
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

V lavo hore klikni na "Wallet: XYBTC".
Prílohy
1.png
redfoxik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa redfoxik »

Zdravim, mam par otazok ohladne LTC...

Som zaregistrovaný na Krakene a od soboty cakam na verifikaciu na tier 2 aby som tam mohol poslat paniaze a zamenit za ltc..cital som nieco o prevodoch SEPA ze su bezplatne a rychle..preto by som chcel vyuzit tento sposob..jedna sa o to ze mam studentsky ucet v Tatra banke(ktora SEPA podporuje) ale neviem ako to prebieha som v tomto laik, musim ist do banky a poslat to na niaky ucet Krakenu? alebo sa to da aj cez net?

Dalej by som sa chcel opytat, keby som chcel LTC zamenit naspet na eura (predat ich), eura mi ostanu na Krakene a potom ich musim tiez cez Sepu poslat na ucet ze?

A este nieco ohladom tej panazenky, ako do nej vlozim LTC? Daju sa potom dat na usb? Pripadne prenasat medzi dvoma PC na ktorych bude penazenka? Ak to spravne chapem tak penazenka vlastne sluzi na to aby sa LTC ulozili fyzicky na HD..a tym sa chranili pred hackerskymi utokmi? :D

//sorry za kopec unavnych otazok, ale kazdopadne kazdemu kto poradi K+.. :smt059
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

to že verifikacia tvrá dlhšie s tým nič nespravíš, musíš iba čakať. Asi majú toho veľa. SEPA trvá do 3 dní. Buď pôjdeš do banky, alebo cez internet banking. Všetky potrebné údaje nájdeš na krakene v časti funding / deposit / euro po zvolení SEPA.
Po predaji LTC na eura ti ostanú na krakene, a pošleš si ich rovnakým spôsobom, ale namiesto deposit vyberieš withdraw

peňaženku si môžeš prenášať medzi pc, prenesieš si súbor wallet.dat a nakopíruješ do druhej peňaženky ktorú nainštaluješ na druhom počítači.
redfoxik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa redfoxik »

Ok, diky :) To ze maju viac prace som cital..dufam ze do konca tyzdna to uz bude verifikovane..

Inak je to jedno aku panazenku stiahnem? Ci niektore su v niecom lepsie?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nie je to jedno :) Musíš stiahnúť takú, čo je na litecoiny
Napísať odpoveď