Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
Re: Bitcoin, Litecoin, Feathercoin a iné kryptomeny
Penazenku som stiahol, ako dlho asi trva overovanie?
mne to overovanie penazenky trvalo asi 3 dni. Ale nemal som to v kuse pustene. Mozno 24 - 30 hodin to trvat moze.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
zalezi na rychlosti siete a vykone pocitaca. Ja som to mal za nejakych 7 hodin
No nastastie sa potvrdili predpovede a po vikendovom pade nam to pekne rastie. LTC sa uz predava takmer za 27 € Uvidim kam to az pojde, snad sa trend udrzi aj zajtra. Akurat stupla narocnost tazenia a vyzera to tak, ze sa dnes prvykrat nedostanem cez 0.1 LTC za den (1xR9 270X)
Pred vianocami by mohlo este padnut ked budu nejake vacsie vybery. Uz len dobre predat teraz a pockat na nakup po vianociach.
-
audiotrack
VIP
a aký vplyv na to majú akože vianoce? Ten kto nemá peniaze a potrebuje na vianočné darčeky neinvestuje na finančných trhoch. A tí "obchodníci" v puberte čo tam točia 10€ s cenou bitcoinu vôbec nezamávajú
este slepo verim, ze cena na plus500 klesne na +-25, aby som daco nakupil. ak nie, tak nic...
tazenie uz ide o dost pomalsie - v sobotu som dal 0,187 ltc, v pondelok iba 0,1 (cast dna som ale tazil pomaly)
//ano, to mi staci. nakupene .D
tazenie uz ide o dost pomalsie - v sobotu som dal 0,187 ltc, v pondelok iba 0,1 (cast dna som ale tazil pomaly)
//ano, to mi staci. nakupene .D
-
audiotrack
VIP
na krakene je už na hodnote 24.01
netrpezlivo vyčkávam či klesne pod 24 a kupujem za stovku
//autoeditácia príspevku (11 Dec 2013, 11:20)
kúpené za €23.71692
podľa grafu OHLC vyzerá že dno sa dosiahlo, už pôjde pomaly hore. Škoda že som prešvihol keď bol chvíľku na 23.5 ale aj tak veľká spokojnosť. A teraz šup hore
netrpezlivo vyčkávam či klesne pod 24 a kupujem za stovku
//autoeditácia príspevku (11 Dec 2013, 11:20)
kúpené za €23.71692
podľa grafu OHLC vyzerá že dno sa dosiahlo, už pôjde pomaly hore. Škoda že som prešvihol keď bol chvíľku na 23.5 ale aj tak veľká spokojnosť. A teraz šup hore
Nee, nech este nestupa pokim nenakupim
Inak celkom uzitocna app na android je bitcoinium kde sa da sledovat kurz, grafy cointov na viacerych burzach npr aj na Krakene
Inak celkom uzitocna app na android je bitcoinium kde sa da sledovat kurz, grafy cointov na viacerych burzach npr aj na Krakene
-
Soviet
Darca
ltc tancuje pekne teraz celkovo. Clovek kupi za 22 a za minutu je 20.9 
má niekto na predaj LTC za 500€? najlepšie osobné stretnutie, kde pred mojimi očami odošle LTC a ja mu dám cash. Alebo po dohode aj inak.
-
audiotrack
VIP
prečo to nepredáš na burze? Kým sa dojednáš a stretneš s niekym, tak sa kurz zmení a pre jednu alebo druhú stranu to bude nevýhodné. K tomu zarátať čas a energiu na osobné stretnutie.. Veď nepredávaš chladničku. Predaj na burze keď bude dobrý kurz a peniaze si bezplatne pošli na účetCobra99 napísal:má niekto na predaj LTC za 500€? najlepšie osobné stretnutie, kde pred mojimi očami odošle LTC a ja mu dám cash. Alebo po dohode aj inak.
*on chce kúpiť, ale pointa príspevku asi ostáva. 
tak, chcem kúpiť, len som sa dočítal, že ak prvýkrát kupujem, tak najprv musím kúpiť inú kryptomenu (napr. BTC) a tú potom zameniť za LTC. A aby to bolo rýchlejšie a nečakal som, kým sa mi na burzovom konte objavia EUR, za ktoré mám potom nakúpiť BTC, tak najprv kúpim nejaké Second Life doláre.
No a najrýchlejšie mi príde ak niekto má už LTC a mi ich predá. Skúšal som litecoinlocal, ale tam som nenašiel žiadneho Slováka. Písal som s jedným čo má u nás bank. účet, ale zas keď niekomu pošlem na b.ú. 500€, kde mám záruku, že on mi LTC tiež pošle.
No a najrýchlejšie mi príde ak niekto má už LTC a mi ich predá. Skúšal som litecoinlocal, ale tam som nenašiel žiadneho Slováka. Písal som s jedným čo má u nás bank. účet, ale zas keď niekomu pošlem na b.ú. 500€, kde mám záruku, že on mi LTC tiež pošle.
-
Soviet
Darca
Cobra keby si cital temu, tak tu mas spomenute weby, kde priamo kupis LTE za eur. Bez nutnosti kupovania inych mien.
Ovsem si budes musiet pockat na validaciu.
Ovsem si budes musiet pockat na validaciu.
a ja si tu trieskam uz hlavu o stol, lebo ta validacia trva jak lacnemu sr*t... uz 2. krat pada cena LTC a ja sa na to mozem akurat tak len pozerat
-
audiotrack
VIP
ver mi, keď kupuješ a predávaš, tak si tú hlavu otrieskaš ešte viac ako keď sa len pozeráš 
kliidek
take este bude.
Co sa tyka toho Plus500, pouziva niekto?
Ja som vcera kupil litecoiny za myslim presne 30,00 eura.
Teraz ked ich chcem predat mi ale na mobilnej aplikacii ukazuje, ze kurz na predaj je povedzme 31,50. Cize by som mal logicky zarobit 1,5 x pocet kusov LTC.
Mam tam ze Otvorene pozicie. A pod tym Skratit poziciu x kontraktov. Lenze namiesto ocakavaneho plusu tam mam -x eur. nechapem tomu. Ved Skratit znamena predat, nie? Tak jak kua mozem mat na tom stratu, ked som kupil za menej a chcem drahsie predat...
Co sa tyka toho Plus500, pouziva niekto?
Ja som vcera kupil litecoiny za myslim presne 30,00 eura.
Teraz ked ich chcem predat mi ale na mobilnej aplikacii ukazuje, ze kurz na predaj je povedzme 31,50. Cize by som mal logicky zarobit 1,5 x pocet kusov LTC.
Mam tam ze Otvorene pozicie. A pod tym Skratit poziciu x kontraktov. Lenze namiesto ocakavaneho plusu tam mam -x eur. nechapem tomu. Ved Skratit znamena predat, nie? Tak jak kua mozem mat na tom stratu, ked som kupil za menej a chcem drahsie predat...
-
audiotrack
VIP
ak tam píše taký kurz, tak asi taký bude. Ale je aj možné že tvoja mobilná aplikácia refreshuje v nejakých intervaloch a je pozadu, je možné že pozeráš zlý kurz (nákup a nie predaj), je možné že sú tam tak vysoké manipulačné poplatky že v konečnom dôsledku si v strate..
čo chápu tým skrátením pozície a podobne netuším, ale isto to bude v nejakom faq písané. Prečítaj si help ako s tou burzou narábať predtým než začneš obchodovať.
čo chápu tým skrátením pozície a podobne netuším, ale isto to bude v nejakom faq písané. Prečítaj si help ako s tou burzou narábať predtým než začneš obchodovať.
Ano, je pravdepodobne, ze si uctuju poplatky za drzanie investicie cez noc. Nevadi, aspon som mudrejsi, zatial som v zisku +0,52 eura
)