zdravá, vyvážená strava

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
etc.
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: zdravá, vyvážená strava

Príspevok od používateľa etc. »

hughito predpokladám že kamarát má aj nejak upravenú stravu či? (čo najmenej sacharidov napr.)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

pytas sa sice jeho, ale odpovedat ti mozem aj ja. ma to celkom zaujalo, ze co to je, tak som o tom cosi precital. a jasne, je to ako kazda ina takato "dieta", zaklad je jest co najracionalnejsie. ked sa budes ladovat fast foodami a rozkami, tak ti ani prerusenie prijmania potravy na 16hod nepomoze.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Nemá to upravené nijak špeciálne. Samozrejme, prestal jesť vyslovené nezmysly typu sladkostí, sladkých vôd (ale sem-tam si dá aj čosi takéto), ale inak nič nerieši, nič neráta. On sa dosť stravuje po reštikách, tak proste na čo má chuť, tak si vyberie a nažerie sa. Ja keď som mu to radil, tak som sám nevedel, že ako zareaguje a myslel som si, že aj nijako (lebo tento režim idú hlavne ľudia čo posilňujú, športujú), ale tak príjemne ma to prekvapilo.
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Začal som cvičiť, chodiť do posilky pravidelne, už je tomu mesiac a chcem vyskúšať ten štýl stravovania nejsť do cca 12.00 a uvidím či začnem tuk strácať rýchlejšie. Chcem sa ťa opýtať hughito vieš ako to mám vyriešiť keď chodím do posilky o cca 11.00? Nechcem ísť nalačno do posilky, no ale potom nebudem môcť dodržiavať danú diétu. Díky
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Nestacilo by ti to posunut o hodinu ? Ze posledne jedlo das o siedmej atd.
Mimochodom: zuvacky pri IF konkretne fasting faze ? Mozem ci radsej nie ?
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

studovali ste to aspon trocha alebo vsetky informacie cerpate z toho co tu napise hugo? :D
to o zuvackach nemozes najst, ale hej mozes.

to ze nemas jedlo pred treningom nevadi, ale zevraj si mas dat BCAA, potom by ale malo nasledovat najvacsie jedlo dna
http://www.leangains.sk/stravovanie/nav ... leangains/
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Viac k tomu IF: http://www.posilnovanie.sk/viewtopic.php?f=2&t=15824

Alebo už spomenutý leangains.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Dobre no takže poďme chudnúť a zdravšie žiť z MC-DONALD

http://vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000653/ ... ko-dopadol

Osobne si doprajem 1-3 hamburgery plus hranolky a kolu mesačne. Len tak pre chuť :)
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

otazka je ako pravdive to je, videl som to uz na viac portaloch...

taktiez druha otazka co nato jeho zdravie... cholesterol atd atd...

tak ako kedysi ked sa pisalo o cloveku ktory zjedol najviac big macov na svete a je v ginesovej knihe rekordov, jedol ich tusim dva krat denne po niekolko rokov a pritom bol chudy a relativne zdravy, ci bez zjavnych nasledkov z tejto stravy...

potom co sa uz v reklamnej kampani od mc nepisalo sa prislo nato, ze je to vdaka tomu, ze nevlastnil auto a kazdy den chodil do mc peso, a ten bol vzdialeny niekolko kilometrov...

kazda mina ma dve strany

ja som kedysi frcal na mc denne aj 3 krat kedze som nemal moc casu na nic ine a mc som mal pod domov aj v praci... za tri roky + 30kg ale to bolo aj vdaka zlej zivotosprave a ziadnemu pohybu, nepripisujem to len mc donaldu... no zasluhu v tom mal

teraz mam 2 roky bez akeholkovek hamburgru ci uz z mc alebo burger kingu ci ineho fast foodu.. a vdaka pohybu som tych 33 kg dal dole... takze mne to urcite pomohlo sa toho zbavit
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Ktovie kde je pravda. Píšu tam že sa mu aj znížil zlý cholesterol.
Aby som pravdu povedal mne napríklad Mc Chicken strašne chutná a jedol by som stále. Aj ta ich zmrzlina. :D :D ale nepreháňam fakt 1-3 krat za mesiac. Mám 178cm a 86Kg a ale chcel by som 6-8 kg zhodiť a hlavne brucho :? :? ale to je najťažšie. Kedysi som hrával futbal (nie rekreačne) ale teraz som už na to starý. Mám natrhnuté križne väzi na ľavom kolene a chcelo by to isť na operáciu ale stále si neviem nájsť čas. A som si vedomý že keď nepôjdem bude to stále horšie. :(
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Kombinuje tu niekto IF a Paleo ? :)
energy00
King
King

Ja to tak kombinujem, ale v poslednej dobe som si to rozsiril aj o sacharidove vlny (predsalen... Vianoce ;) ) No a od noveho roku cvicim aktivnejsie, cize sem tam tvaroh atd.Nedodrzujem to az tak, ako by som mal ;) Ale da sa na tom ficat.
etc.
Professional
Professional

Ja podobne ako energy. V podstate sachare dávam čo najmenej, a jem až od obeda.
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Tak hadam to zafunguje tiez idem od obeda doobeda len voda a odobeda klasicke paleo.
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

Ja momentalne ficim na slow-carb diete cize jem v zasade len vajcia, maso, orechy, zeleninu, a strukoviny, s tym ze jeden den v tyzdni jem vsetko. Prvy tyzden je kruty, potom je to len o psychike. Ci sa citim lepsie tazko posudit no prebytocna hmota ide dole a o to mi ide...
etc.
Professional
Professional

U mňa sú kritické prvé 2 týždne. Prvý v poho až potom príde pokušenie.
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

etc. napísal:U mňa sú kritické prvé 2 týždne. Prvý v poho až potom príde pokušenie.
Mne bolo 4. den bez sacharidov zle tocila sa mi hlava citil som sa otupene a chcelo sa mi vracat (nakolko dietu robim druhy krat po prvom neuspesnom pokuse-vykaslal som sa nato po tyzdni) tak som vedel ze to prejde :) Pokusenie je stale ale ked mam na nieco strasnu chut tak si to len zapisem do diara ze toto schalujem v sobotu (den kedy jem vsetko) :)
energy00
King
King

No skús ich "vysadiť" postupne. Nie že 20 rokov žiješ normálne, ješ všetko, kedykoľvek a koľko chceš a zrazu si povieš, že od zajtra ideš skúsiť IF a Paleo. Keď som začínal sacharidové vlny od úplnej nuly sach. na deň, tak večer som si musel ísť skôr ľahnúť spať, lebo mi už prepínalo z toho. Druhý deň sa to dalo vydržať a potom to už išlo. Keď už ide do najhoršieho, tak mi zaberá pozrieť nejaké motivačné foto (fitnesky ;) ) a prejde ma to. Vsugerované, ale funguje to. Niekde som čítal, že keď máš neodolateľnú chuť na sladké, stačí si umyť zuby / dať si šumivý vitamín, ale prakticky sa ti stačí len najesť zeleniny, tukov.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

ahoj, vedel by mi niekto povedal co mam jest aby moje telo produkovalo menej kozneho mazu ?

cital som ze zeleny caj...tak pijem denne tak liter, este nieco?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

myslim, ze si nepomozes, to je geneticke, bez drastickej liecby napr roacutanom ti to nezmierni nic
Napísať odpoveď