zdravá, vyvážená strava
Re: zdravá, vyvážená strava
hughito predpokladám že kamarát má aj nejak upravenú stravu či? (čo najmenej sacharidov napr.)
pytas sa sice jeho, ale odpovedat ti mozem aj ja. ma to celkom zaujalo, ze co to je, tak som o tom cosi precital. a jasne, je to ako kazda ina takato "dieta", zaklad je jest co najracionalnejsie. ked sa budes ladovat fast foodami a rozkami, tak ti ani prerusenie prijmania potravy na 16hod nepomoze.
Nemá to upravené nijak špeciálne. Samozrejme, prestal jesť vyslovené nezmysly typu sladkostí, sladkých vôd (ale sem-tam si dá aj čosi takéto), ale inak nič nerieši, nič neráta. On sa dosť stravuje po reštikách, tak proste na čo má chuť, tak si vyberie a nažerie sa. Ja keď som mu to radil, tak som sám nevedel, že ako zareaguje a myslel som si, že aj nijako (lebo tento režim idú hlavne ľudia čo posilňujú, športujú), ale tak príjemne ma to prekvapilo.
Začal som cvičiť, chodiť do posilky pravidelne, už je tomu mesiac a chcem vyskúšať ten štýl stravovania nejsť do cca 12.00 a uvidím či začnem tuk strácať rýchlejšie. Chcem sa ťa opýtať hughito vieš ako to mám vyriešiť keď chodím do posilky o cca 11.00? Nechcem ísť nalačno do posilky, no ale potom nebudem môcť dodržiavať danú diétu. Díky
Nestacilo by ti to posunut o hodinu ? Ze posledne jedlo das o siedmej atd.
Mimochodom: zuvacky pri IF konkretne fasting faze ? Mozem ci radsej nie ?
Mimochodom: zuvacky pri IF konkretne fasting faze ? Mozem ci radsej nie ?
studovali ste to aspon trocha alebo vsetky informacie cerpate z toho co tu napise hugo? 
to o zuvackach nemozes najst, ale hej mozes.
to ze nemas jedlo pred treningom nevadi, ale zevraj si mas dat BCAA, potom by ale malo nasledovat najvacsie jedlo dna
http://www.leangains.sk/stravovanie/nav ... leangains/
to o zuvackach nemozes najst, ale hej mozes.
to ze nemas jedlo pred treningom nevadi, ale zevraj si mas dat BCAA, potom by ale malo nasledovat najvacsie jedlo dna
http://www.leangains.sk/stravovanie/nav ... leangains/
-
vladenko007
VIP
Dobre no takže poďme chudnúť a zdravšie žiť z MC-DONALD
http://vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000653/ ... ko-dopadol
Osobne si doprajem 1-3 hamburgery plus hranolky a kolu mesačne. Len tak pre chuť
http://vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000653/ ... ko-dopadol
Osobne si doprajem 1-3 hamburgery plus hranolky a kolu mesačne. Len tak pre chuť
otazka je ako pravdive to je, videl som to uz na viac portaloch...
taktiez druha otazka co nato jeho zdravie... cholesterol atd atd...
tak ako kedysi ked sa pisalo o cloveku ktory zjedol najviac big macov na svete a je v ginesovej knihe rekordov, jedol ich tusim dva krat denne po niekolko rokov a pritom bol chudy a relativne zdravy, ci bez zjavnych nasledkov z tejto stravy...
potom co sa uz v reklamnej kampani od mc nepisalo sa prislo nato, ze je to vdaka tomu, ze nevlastnil auto a kazdy den chodil do mc peso, a ten bol vzdialeny niekolko kilometrov...
kazda mina ma dve strany
ja som kedysi frcal na mc denne aj 3 krat kedze som nemal moc casu na nic ine a mc som mal pod domov aj v praci... za tri roky + 30kg ale to bolo aj vdaka zlej zivotosprave a ziadnemu pohybu, nepripisujem to len mc donaldu... no zasluhu v tom mal
teraz mam 2 roky bez akeholkovek hamburgru ci uz z mc alebo burger kingu ci ineho fast foodu.. a vdaka pohybu som tych 33 kg dal dole... takze mne to urcite pomohlo sa toho zbavit
taktiez druha otazka co nato jeho zdravie... cholesterol atd atd...
tak ako kedysi ked sa pisalo o cloveku ktory zjedol najviac big macov na svete a je v ginesovej knihe rekordov, jedol ich tusim dva krat denne po niekolko rokov a pritom bol chudy a relativne zdravy, ci bez zjavnych nasledkov z tejto stravy...
potom co sa uz v reklamnej kampani od mc nepisalo sa prislo nato, ze je to vdaka tomu, ze nevlastnil auto a kazdy den chodil do mc peso, a ten bol vzdialeny niekolko kilometrov...
kazda mina ma dve strany
ja som kedysi frcal na mc denne aj 3 krat kedze som nemal moc casu na nic ine a mc som mal pod domov aj v praci... za tri roky + 30kg ale to bolo aj vdaka zlej zivotosprave a ziadnemu pohybu, nepripisujem to len mc donaldu... no zasluhu v tom mal
teraz mam 2 roky bez akeholkovek hamburgru ci uz z mc alebo burger kingu ci ineho fast foodu.. a vdaka pohybu som tych 33 kg dal dole... takze mne to urcite pomohlo sa toho zbavit
-
vladenko007
VIP
Ktovie kde je pravda. Píšu tam že sa mu aj znížil zlý cholesterol.
Aby som pravdu povedal mne napríklad Mc Chicken strašne chutná a jedol by som stále. Aj ta ich zmrzlina.
ale nepreháňam fakt 1-3 krat za mesiac. Mám 178cm a 86Kg a ale chcel by som 6-8 kg zhodiť a hlavne brucho
ale to je najťažšie. Kedysi som hrával futbal (nie rekreačne) ale teraz som už na to starý. Mám natrhnuté križne väzi na ľavom kolene a chcelo by to isť na operáciu ale stále si neviem nájsť čas. A som si vedomý že keď nepôjdem bude to stále horšie. 
Aby som pravdu povedal mne napríklad Mc Chicken strašne chutná a jedol by som stále. Aj ta ich zmrzlina.
Kombinuje tu niekto IF a Paleo ? 
Ja to tak kombinujem, ale v poslednej dobe som si to rozsiril aj o sacharidove vlny (predsalen... Vianoce
) No a od noveho roku cvicim aktivnejsie, cize sem tam tvaroh atd.Nedodrzujem to az tak, ako by som mal
Ale da sa na tom ficat.
Ja podobne ako energy. V podstate sachare dávam čo najmenej, a jem až od obeda.
Tak hadam to zafunguje tiez idem od obeda doobeda len voda a odobeda klasicke paleo.
Ja momentalne ficim na slow-carb diete cize jem v zasade len vajcia, maso, orechy, zeleninu, a strukoviny, s tym ze jeden den v tyzdni jem vsetko. Prvy tyzden je kruty, potom je to len o psychike. Ci sa citim lepsie tazko posudit no prebytocna hmota ide dole a o to mi ide...
U mňa sú kritické prvé 2 týždne. Prvý v poho až potom príde pokušenie.
Mne bolo 4. den bez sacharidov zle tocila sa mi hlava citil som sa otupene a chcelo sa mi vracat (nakolko dietu robim druhy krat po prvom neuspesnom pokuse-vykaslal som sa nato po tyzdni) tak som vedel ze to prejdeetc. napísal:U mňa sú kritické prvé 2 týždne. Prvý v poho až potom príde pokušenie.
No skús ich "vysadiť" postupne. Nie že 20 rokov žiješ normálne, ješ všetko, kedykoľvek a koľko chceš a zrazu si povieš, že od zajtra ideš skúsiť IF a Paleo. Keď som začínal sacharidové vlny od úplnej nuly sach. na deň, tak večer som si musel ísť skôr ľahnúť spať, lebo mi už prepínalo z toho. Druhý deň sa to dalo vydržať a potom to už išlo. Keď už ide do najhoršieho, tak mi zaberá pozrieť nejaké motivačné foto (fitnesky
) a prejde ma to. Vsugerované, ale funguje to. Niekde som čítal, že keď máš neodolateľnú chuť na sladké, stačí si umyť zuby / dať si šumivý vitamín, ale prakticky sa ti stačí len najesť zeleniny, tukov.
ahoj, vedel by mi niekto povedal co mam jest aby moje telo produkovalo menej kozneho mazu ?
cital som ze zeleny caj...tak pijem denne tak liter, este nieco?
cital som ze zeleny caj...tak pijem denne tak liter, este nieco?
myslim, ze si nepomozes, to je geneticke, bez drastickej liecby napr roacutanom ti to nezmierni nic