94jakub, neviem ci si si vsimol, o tychto "kontroverznych" temach maju mienkotvorne media zakazane hovorit (kamarat robi v RTVS redaktora, cize na 100% to viem), cest vynimkam napr. radio viva par minut denne sa tymto temam venuje a chcu ho zrusit, pritom neni iny podstatny dovod preco by to radio nemalo hrat dalej a ze je tu sloboda slova.
seth82, to je ten paradox, ze ministerstva su pod vplyvom niecoho, skutocni odbornici by skolstvo radi zmenili, ale kde nie je vola tam nie je cesta. Nic sa nedeje nahodne, to co odzakonia napr. Smeraci je z nasho pohladu bullshit, nezmysel, ale z ich pohladu cielene. Nepozerajme sa na nich stylom, ze oni su sprosti, velmi dobre vedia co robia
Ja napr. som stastnejsi a zdravsi odkedy sledujem alternativu, zopar prikladov:
- jedaval som na ranajky rozne zapekane musli, ked som zacal studovat co to obsahuje (pri pocuvani SV a citani zem a veku, sa toho clovek naozaj dozvie vela) ake bordely davaju do potravin, len aby vyrobcovia usetrili, Ecka a sposoby vyroby, presiel som na ovsevne vlocky, orechy zo zahrady, kupujem zvlast susene ovocie, tak je to o inom, sice neni to dokonale, ale citim sa lepsie a cenovo takmer to iste.
- cez zimne obdobie zvyknem dost casto prechladnut (nadcha, bolesti hrdla), pouzival som kvapky do nosa, strepsils, pri horsich pripadoch antibiotika. a mne teraz staci zazvorovy vyvar a megaskorbicka liecba (vitamin c), vela ovocia. lekari dovidenia.
Ked ti veddy tak vadi, preco si ho vsimas a reagujes na jeho prispevky ?