proti stresu
proti stresu
Stava sa mi, že ked mam niečo spravit, tak sa mi začnu triasť ruky, potim sa. Mam strasny stres. Napr. niečo robim pred ludmi a mam stres, trasie sa mi hlas. Neviete niečo , čo by mi pomohlo? (liek, droga) Snažím sa na to nemyslieť, ale stale na to myslim. Nejake rady prosim.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: proti stresu
tu pomôže len mačkať: http://www.uzasnedarceky.sk/vtipne-darc ... -prso-xxl/
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Skús to predýchať, ináč audiotrack tento darček som dostal minulý rok od kamoša k narodkám 
-
Ryan Giggs
VIP
Pchat do seba nejaky sajrajt, co si spadol na hlavu?! Z toho ta nevyliecia ziadne tabletky. Iba potlacia priznaky. Zaberie to na chvilu a potom co? Si zase tam kde si bol. A das si dalsiu? Akurat si privodis nejaku zavislost a vyriesis hovno. Bude to este horsie.
Toho sa inak ako zmenou myslenia nezbavis. Bud sam, treningom alebo zajdi normalne k psychologovi ci psychiatrovi. Nie je to ziadna hanba, ani to z teba nerobi magora. Oni ti pomozu stopercentne, naucia ta mat na haku.
A ked uz chces zrat nejaky nezmysel, tak maximalne nieco prirodne. Medovka ci co je dobra na nervy, tak si rob caj a pravidelne pi, alebo si najdi nieco podobne. Urcite vsak nie nejaku chemiu. V lekarni ti povedia. To ta vsak tiez nevylieci iba zmierni stav, ale na rozdiel od toho svinstva ani neotravi.
Toho sa inak ako zmenou myslenia nezbavis. Bud sam, treningom alebo zajdi normalne k psychologovi ci psychiatrovi. Nie je to ziadna hanba, ani to z teba nerobi magora. Oni ti pomozu stopercentne, naucia ta mat na haku.
A ked uz chces zrat nejaky nezmysel, tak maximalne nieco prirodne. Medovka ci co je dobra na nervy, tak si rob caj a pravidelne pi, alebo si najdi nieco podobne. Urcite vsak nie nejaku chemiu. V lekarni ti povedia. To ta vsak tiez nevylieci iba zmierni stav, ale na rozdiel od toho svinstva ani neotravi.
Keď som v strese, búši mi srdce, nemôžem spať pred dôležitým dňom, zvyčajne mi pomôže Magnézium - buď šumivý alebo v tabletke. Skús.. 
skusim to magnezium a mozno ostatne. Dik 
-
javatar
Hardcore addict
Celkom slusnym zdrojom magnezia je aj pivo 
Ešte môj postreh k magnéziu.. na mňa pôsobi ukľudňujúco, ale na niektorých ľudí =>
to pôsobí presne opačne, skôr im to dodáva silu..