Nočne zmeny

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Nočne zmeny

Príspevok od používateľa jackb »

party som chcel tiez, ale 90% znamych je uz na sviatky doma.
pri najhorsom budem do nedelneho rana pisat blog...
007miroslav007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa 007miroslav007 »

Na nočnej je treba: Naprogramovať cnc, skontrolovať program a pustiť ho...Potom už len zapnúť film alebo niečo zahrať a ísť spať. Sem tam sa počas noci zobudiť, skontrolovať, či je všetko v poriadku a pokračovať v spánku. Ráno sa treba zobudiť a už len odparkovať priamo do postele a dospať nejakú hodinu, či dve :D . Samozrejme horšie je to, keď v práci nemáš cnc :D a musíš podať aj nejaký ten výkon či ako sa to dnes volá
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Mňa hodili po 4 mesiacoch práce v Nemecku slúžiť prvú nočnú na piatich oddeleniach-4 pľúcne, infekčné a nefrológia. Stres som mala taký, že som sa celú službu len modlila, nech sa nedeje nič vážne :D Nakoniec som však dokonca pospala asi tri hodinky. Druhý deň, ktorý som mala voľný som potom nespala, aby som si zase nerozhádzala rytmus.
Keď som však v lete raz po strednej pracovala na zmeny a mala som týždeň nočnú v jednej fabrike, tak som si režim vymenila...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

no tak nastastie mi nikto nepocita kolko toho urobim. vacsinou prve 2,5 hodiny triedim postu podla triedy. prinesiem si cely tray c o je tak na hodku, lebo sa mi nechce stale chodit po novu. medzi tym treba par krat vyprazdnit "chlieviky". po hodinovej prestavke vacsinou triedim podla postcodov. ked pri tom nemam stolicku je to dost na nic. ale stale treba prinasat novu postu, vyprazdnovat chlieviky... chcel by som vsak robit baliky. jedneho yorkyho triedit do 17tich. kedze sa treba hybat asi by som nemal problem robit to druhu "polovicu" zmeny
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ja robim nocne rada, lebo v nemocnici je to zo vsetkych troch najkludnejsia sluzba. Nevyzvana v kuse telefon, nevyzvanaju tak casto pacienti, nezdrzuju ma stale navstevy od roboty, nebehaju mi za chrbtom lekari s chorobopismi v ruke. Proste si mozem v klude pomaly robit svoju robotu :)
Rozhadzany rezim nejako extremne nemam, po par rokoch si telo na to zvykne a prisposobi sa.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

ja som mal nocne rad...vzdy som si na nich zahral world of warcraft :D
Napísať odpoveď